بنظر من نمیشه اینطوری حساب کرد . من فکر میکنم که ممکنه یک مرد خوشگل باشه و با ایمان و وفادار و ممکنه خوشگل باشه و سست عنصر و مرد معمولی و مرد زشت هم همین حالتها رو ممکنه داشته باشند و همینطور زنها .
نمایش نسخه قابل چاپ
بنظر من نمیشه اینطوری حساب کرد . من فکر میکنم که ممکنه یک مرد خوشگل باشه و با ایمان و وفادار و ممکنه خوشگل باشه و سست عنصر و مرد معمولی و مرد زشت هم همین حالتها رو ممکنه داشته باشند و همینطور زنها .
ای وای این تاپیک واسه نظر سنجی از خانومها بود . ببخشید بی اجازه وارد شدم . حواسم نبود .
عزیزی دیجیتال من چه اشکال داره
بله حق با شماست ولی در عمل و بطور کلی مردا ضعیف تر عمل کردن این در جامعه ی ما کاملا واضح و هویداست!
واقعا منظور خانوما از اخلاق مردونه چیه؟ خانوما کتک رو دوست دارن که میگن مرد خشن باشه؟ میشه در این مورد توضیح داده بشه؟ البته من جوابو می دونم اما یه جواب کامل می خوام.
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
عزیزم فقط نظرسنجی ماله خانوما بود! نظر دادن تو تاپیک مختلطه! بیا ما هم ازت استفاده کنیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط digitalman
موفق و شاد باشید.
سلام.
به نظر من تناسب در ظاهرو قیافه طرفین فاکتور مهمیه. ترکیب زن زیبا و مرد زیبا، موزون و متناسبه.همین طور چهره های معمولی با هم متناسب ترند. البته ظاهر و زیبایی مهمترین فاکتور نیست ولی در جای خودش واجد اهمیته.
من به شخصه معتقد به زیبایی یا زشتی نیستم!!! مهم اینه که طرف مقابل به دلم بشینه.قیافه در کنار رفتار هست که معنا پیدا میکنه! در ضمن یادمون باشه که ممکنه هر زیبایی در کنار یک زیبای دیگه زشت جلوه کنه و همچنین هر زشتی در کنار یک زشت دیگه زیبا!!! معیار زشتی و زیبایی ادمها هم متفاوت هست.
ساحل جون حرفه قشنگی زدی!
دیگه؟
موفق و شاد باشید.
وقتي يه زن از شوهرش زشت تر و يا پيرتر باشه خيلي عذاب مي كشه .چون هميشه در هراس از دست دادن شوهرشه .البته خيلي از مردها هم با زن زيباشون همين مشكل رو دارند .من هم هميشه دوست داشتم از شوهرم زيباتر باشم ولي هيچوقت دوست نداشتم شوهرم به نظر خودم زشت باشه .
سلام دوستان عزيزو گرامي،:43:
درسته،ساحل جان حرف زيبا و منطقي زدند بنده نيز با ايشان موافقم
موفق و پيروز باشيد
يا حق:72::43::46:
اینکه خیلی بد شد. هیشکی ما مردای خوشگلو خوشتیپو نمیخواد:47:
:199: :D: