RE: دوستاني كه خواسته بودن از همخونه روسم بگم بخونن!
صدرا عزیز، این خانم روحیه بسیار حساسی دارن، پس سعی کنید مراقب باشید، اگه واقعا چیزی توی دلتون نیست، اگه هیچ علاقه ای بهش ندارید پس کاری نکنید که بیش از حد به شما وابسته بشه و شما هم دچار عذاب وجدان بشید..
اگه قصد دارید از ایشون شناخت بیشتری پیدا کنید، خیلی منطقی باهاشون صحبت کنید تا هم نظر ایشون رو بدونید و هم اینکه رابطه تون اصولی پیش بره.
امیدوارم موفق باشید..
:72:
سلام صدرای عزیز. پس بالاخره یکی رو پیدا کردین ;) ولی خوب دوست عزیز بیگدار به اب نزن یه شناخت کافی ازش پیدا کن بعد برو جلو . اینطور که از این خانوم گفتید فکر میکنم که یه روحیه حساسی داشته باشه که زندگی با این جور افراد یه کمی سخته .
خيلي مواظب رفتار و گفتارت باش دخترا(مخصوصا اين يكي)خيلي حساسن
نكنه ناخواسته براش سيگنال هاي عشق و عاشقي بفرستي در حاليكه چيزي نيس!!!اگه از خودت مطمئن نيستي ذهنشو درگير نكن لطفا :73:
دوستان من تحليل دانگا (دختر روسه ) به اين دليل كه ادم بسيار فرويديسمي هستم واسم سخته و از انجايي كه تمام رفتارهاي بشر از انگيزه زندگي (انگيزه جنسي ) ناشي مي شه و رفتار هاي غير نرمال از سركوب تمايلات و به سازش نرسيدن ايد و سوپر اگو مي باشد تحليل رفتاري دانگا كه در اين زمينه مشكلي به دليل جوامعي كه در اونها زندگي ميكرده كمي سخته نياز به
روانكاوي طولاني تري داره
ما بايد از كودكي شروع كنيم 5سال اول از شخصيت امروزش ميشه به اون رسيد البته به اطلات اون موقع هم نيازداريم
بعد رفتار امروزش را با توجه به شخصيتش و كودكي اون مي تونم تفسير كنم و تو اين تفسير دردي اگر باشه خودش را نشون ميده
با توجه به توضیحات شما، به نظر من علاوه بر این که ممکنه احساساتی باشه، ممکنه کمی افسرده باشه و بدبین. به خاطر گذشته تلخش.
تفاوت زیادی هم بینن شما و ایشون وجود داره، از خیلی لحاظ، مذهب، فرهنگ، اعتقادات، خانواده، وطن و ارزشها، تربیت خانوادگی،... شاید به نظر مهم نیاد یا تصور بشه که می شه نادیده گرفتشون، اما فکر کنم درگذر زمان، مشکلات زیادی رو به وجود بیاره.
البته واقعا شرایط شما اون قدر نادر هست که بشه پیش بینی های نادری هم در مورد شما کرد. خیلی از قضایا و قوانین برای شما میتون با مردم عادی فرق داشته باشه.
امیدوارم موفق باشید.