دوست خوبم به نظر منم شوهرت با خودش مشکل داره. اما یه سوال خوانوادتم تو این دوسه روز باهاش حرفی نزدند؟شاید منتظر بوده اونها باهاش سر صحبت رو باز کنند؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست خوبم به نظر منم شوهرت با خودش مشکل داره. اما یه سوال خوانوادتم تو این دوسه روز باهاش حرفی نزدند؟شاید منتظر بوده اونها باهاش سر صحبت رو باز کنند؟
دوستان عزیز که جواب دادید خیلی ممنونم.
ویونای عزیز
همونجور که گفتم فقط به زور و با اخم سلام کرد.هیچ چیز دیگه نگفت.اونقدر اخم کرده بود که جایی برای حرف زدن نمی گذاشت.حتی در جواب هدیه مامان و بابام و خواهرو برادرم یه تشکر هم نکرد.نه اگه اونها هم حرف می زدند میدونم با جواب کوتاه میفهموند که مایل به ادامه صحبت نیست.
من همسفرم عزیز
نه.خدا میدونه خانواده من هیچوقت نه قصد دخالت در زندگی منو داشتن و نه دخالت کردن.این تصور شوهر منه که فکر میکنه تمام فکراش و کاراش و برداشتاش درسته.تقریبا هیچ جوری متقاعد نمیشه و بسیار کینه ایه.جوری که سر یه اختلاف که بین باباش و 2 تا از عموهاش پیش اومده شاید بیشتر 10ساله باهاشون هیچ رابطه ای نداره.
به نظرتون من باید چکار کنم؟
سلام اوازعزيز:
گاهي ممکن هست رفتارخود خانم باعث چنين رفتارهاي اقا بشه اما گاهي اقا بهانه ها و علتهاي غير منطقي مياره وگاهي هم اختلاف نظرهايي بين خانواده وهمسروجود داره که دراين بين ربطي به روابط خانم با انها نداره،
شايد گذشت زمان باعث حل شدن اين مشکل باشه اگه همسرت اجازه ميده تنها بري چه اشکال داره خودت تنها به مراسم برادرت بري(البته اگه ناراحت نميشه) اگربتوني صبوري کني مدتي اين ديدارها راکم کني تاشوهرت ارومتربشه ورفتارش رو تعديل بده فکرميکنم حرمتها بهترحفظ بشه ودلخوري و ناراحتي براي خانوادت پيش نياد و ازطرف همسرت هم اين نيرو رو بهش بدي که تو برام باارزش هستي وحتي به خاطرش ازبعضي ارتباطاتت بگذري به مرورزمان اين مشکلها حل ميشه سعي کن هيچگاه در مورد رفتارهاي همسرت با پدر ومادرت صحبت نکني چون ممکنه اونها به دل بگيرن وناخوداگاه روي رفتارشون باهمسرت تاثيربزاره توصيه ايکه ميکنم اينه که مواظب باش هيچگاه اين احترامي که بين انهاهست شکسته نشه .
سلام آواز جان
بايد بشيني و باهاش صحبت كني ازش بخواه كه موردي توضيح بده بگه كه چه جاهايي احساس كرده كه خانوادت دخالت ميكنن همينطوري كه نميشه گفت دخالت ميكنن آخه بايد يه مشكلي ديده باشه بايد مورد يا موارد را پيدا كرد و بعد در مورد اون بحث كرد و اگه تو نتونستي از سوء تفاهم درش بياري خانوادت باهاش صحبت كنن.