شگفتا از متکبر
امام سجاد(ع) فرمودند:
«عَجَبآ لِلمُتَکَبِّرِ الفَخُورِ الَّذِي کانَ بِالأَمسِ نُطفَةً وَ هُوَ غَداً جِيفَةً»؛
شگفتا از شخص متکبر فخر فروش که ديروز نطفه (نجس و حقير) بود و فردا مردار است.
نمایش نسخه قابل چاپ
شگفتا از متکبر
امام سجاد(ع) فرمودند:
«عَجَبآ لِلمُتَکَبِّرِ الفَخُورِ الَّذِي کانَ بِالأَمسِ نُطفَةً وَ هُوَ غَداً جِيفَةً»؛
شگفتا از شخص متکبر فخر فروش که ديروز نطفه (نجس و حقير) بود و فردا مردار است.
مهربانى با همنوعان
پیامبر اکرم (ص) :
«ما آمَنَ بى مَنْ باتَ شَبْعانَ وَ جارُهُ جائِعٌ، وَ ما مِنْ أَهـْلِ قَرْيَة يَبيتُ وَ فيهِمْ جائِعٌ لا يَنْظُرُ اللّهُ إِلَيْهِمْ يَوْمَ الْقِيمَةِ.»:
به من ايمان نياورده كسى كه سير بخوابد و همسايه اش گرسنه باشد، و اهل يك آبادى كه شب را بگذرانند و در ميان ايشان گرسنه اى باشد، خداوند در روز قيامت به آنها نظر رحمت نيفكند.
دستبوسى نه!
پیامبر اکرم (ص) :
«هذا تَفْعَلُهُ الأَعاجِمُ بِمُلُوكِها وَ لَسْتُ بِمَلِك إِنَّما أَنـَا رَجُلٌ مِنْكُمْ.»:
مردى خواست تا بر دست رسول خدا(صلى الله عليه وآله وسلم) بوسه زند، پيامبر دست خود را كشيد و فرمود: اين كارى است كه عَجَم ها با پادشاهان خود مىكنند و من شاه نيستم، من مردى از خودتان هستم
امام کاظم(ع):
مَن اَتی اِلی آخیهِ مَکرُوهآ فَبِنَفُسِهِ بَدَءَ.
هر که سبب ناراحتی برادر دینی خود شود در حق خود بد کرده است.
***میلاد با سعادت امام موسی کاظم(ع) مبارکباد***
خيانت بزرگ
پیامبر اکرم (ص):
«مَنْ تَقَدَّمَ عَلَى الْمُسْلِمينَ وَ هُوَ يَرى أَنَّ فيهِمْ مَنْ هُوَ أَفـْضَلُ مِنْهُ فَقَدْ خانَ اللّهَ وَ رَسُولَهُ وَ الْمُسْلِمينَ.»:
كسى كه بر مسلمانان پيشى گيرد، در حالى كه مىداند در ميان آنها كسى افضل و بهتر از او وجود دارد، چنين كسى به خدا و رسولش و همه مسلمانان خيانت كرده است.
مردمان آخرالزّمان
پیامبر اکرم (ص) :
«يَـأْتى عَلَىالنّاسِ زَمانٌ تَخْبُثُ فيهِ سَرائِرُهُمْ وَ تَحْسُنُ فيهِ عَلانِيَتُهُمْ طَمَعًا فِى الدُّنْيا، لا يُريدُونَ بِهِ ما عِنْدَ رَبِّهِمْ، يَكُونُ دينُهُمْ رِياءً لا يُخالِطُهُمْ خَوْفٌ، يَعُمُّهُمُ اللّهُ بِعِقاب فَيَدْعُونَهُ دُعاءَ الْغَريقِ فَلا يَسْتَجيبُ لَهُمْ!»:
زمانى بر مردم فرا مىرسد كه براى طمعِ در دنيا، باطنشان پليد و ظاهرشان زيبا باشد، علاقه اى به آنچه نزد پروردگارشان است نشان ندهند، دين آنها ريا شود و خوفى ]از خدا[ در دلشان آميخته نشود، خداوند همه آنان را به عذاب سختى گرفتار كند، پس مانند دعاى شخص غريق دعا كنند، ولى دعايشان را اجابت نكند.
سلام
ای کاش چنین تاپیک هایی اینقدر غریب نبود....
من باور دارم اگر برای فردی چنین موضوعات و انجمن هایی دلچسب و گوار شود، و افراد به آن شوق نشان دهند، و با آن زندگی کنند. آن وقت کمتر مجبور بودند، مشکلی داشته باشند تا به تالارهای ارتباط دختر و پسر، اختلاف زن و شوهر، مشکلات ارتباطی، و مشکلات فردی و .... سر بشکند...
مثلا به همین کلام نورانی پست بالا بیندازید.... طمع در دنیا.... و در واقع لذت خواهی و ....، درون ما را نا آرام می کنه.....
خیلی کلیدی و اساسی است... . انتظار دارم که دوستان دیگر هم بیایند اینجا حداقل نظرات خودشون را بدهند و این دریچه معنوی را باز نگه دارند.
با تشکر از mashogh Haminjast به خاطر خلاقیت قشنگشون....
[align=justify]
امام علی علیه السلام
أَصْدِقَاؤُكَ ثَلَاثَةٌ وَ أَعْدَاؤُكَ ثَلَاثَةٌ فَأَصْدِقَاؤُكَ صَدِیقُكَ وَ صَدِیقُ صَدِیقِكَ وَ عَدُوُّ عَدُوِّكَ وَ أَعْدَاؤُكَ عَدُوُّكَ وَ عَدُوُّ صَدِیقِكَ وَ صَدِیقُ عَدُوِّكَ .
[/align]
[align=justify]
دوستان تو سه گروهند، و دشمنان تو نیز سه دسته اند؛ اما دوستانت : دوست تو و دوستِ دوست تو ، و دشمنِ دشمن تو است، و اما دشمنانت : دشمن تو ، و دشمن دوست تو ، و دوست دشمن تو است.
[/align]
الامام علي (ع): قيمَةُ کُلِّ امرِي ءٍ ما يُحسِنُهُ.
امام علي (ع): ارزش هر کسي به چيزي است که آنرا نيکو ميداند.
0000000000000000
راستی، ارزش شما چقدره؟؟؟
امام سجاد ( ع ) می فرمایند :
مومن دانش و بردباری را با هم آمیخته است ؛ می نشیند تا دانش بیاموزد ؛ سکوت می کند تا سالم بماند ؛ سخن نمی گوید تا بفهمد و امانت ( راز ) خود را برای دوستانش باز گو نمی کند .
بحارالانوار ، ج 67 . ص 291 . ح 14