ممنون از راهنمایی شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط شادزی
این کتابهایی که شما گفتید را اسمشون را شنیدم ولی هنوز وقت نکردم اونها را تهیه کنم در اولین فرست حتما میخونمشون.
فکر میکنم همسرم منو دوست داره ولی وقتی یک سری کارهشو میبینم نظرم عوض میشه.
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون از راهنمایی شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط شادزی
این کتابهایی که شما گفتید را اسمشون را شنیدم ولی هنوز وقت نکردم اونها را تهیه کنم در اولین فرست حتما میخونمشون.
فکر میکنم همسرم منو دوست داره ولی وقتی یک سری کارهشو میبینم نظرم عوض میشه.
دوست عزیز سلام .آیا همسر شما این موضوع رو باور داره که دیگه متعهل شده و به جز خودش به یک نفر دیگه هم تعهد داره ؟ شاید می بایستی شما بهش فرصت بدهید تا خودش رو پیدا کنه . شاید هنوز فکر میکنه که در دوران نامزدی و عقد به سر میبره .در ضمن یکسری موارد هم هست که مادر ایشون میبایستی بهش گوشزد کنه و یادش بده .
سلام
اينو بدون كه در ازدواج كردن اشتباه نكردي ، فقط بايد بين خودت و همسرت و انتظاراتتون از زندگي توازن برقرار كني كه اين تلاش هر دوي شما رو ميطلبه .
موفق باشي
سلام
به نظربنده خانم متوقعی دارید ودومین مشکل شما عدم اطلاع همسرتون درنحوه ارتباط زندگی مشترک هستش (به جای تشکر وتشویق شما ؛ اعمال شما را جزء وظایف برمیشمارد وارزش کارای شماراکم می کند)..شما این قبیل مشکلات درزندگیتان را اگربتوانید شناسایی بکنید آنوقت میتوانید یک راهکرد مناسب اتخاذ کنید ...پس بعدازآن ببینید علل ایجاد این مشکلات ریشه در چه عواملی دارد؟
هرکسی بالاخره درزندگی شخصی ومشترکش مشکلاتی دارد امااین دلیل برعقب نشینی نمی شود شما اگر خودمرد کاملی درهمه زمینه ها باشید اونوقت می توانید که بگویید من زنی را خواهم داشت که درهمه زمینه ها کامل باشد اما همه انسانها دچار معایبی هستند یا کم یا زیاد وبه جای ابراز پشیمانی باید زندگیتان را سروسامان بخشید که البته اگر شما علاقه ایی به همسرتان داشته باشید این امرسهولت بیشتری برایتان پیدا خواهد کرد!!
موفق باشید
دوست عزيز واقعا همسر شما اصول شوهر داري رو بلد نيست؟هر هفته ميره منزل پدرش و وقتي شما بر ميگرديد خونه نامرتب و گرسنه ميمونيد؟
من اين رو قبول ندارم كه ميگيد بي خود بهونه ميگيره و قهر ميكنه چون از يه آدم عاقل بعيده!!!
بهتره برامون حسنهاي همسرتون رو بنويسيد تا بهتر بشه كمك كرد نه قضاوت.
نمونه:آشپز خوبيه*به خانوادتون احترام ميذاره و ..........
سلام اقا مهدی
این کتابایی که معرفی کردن و همچنین "چهل نامه به همسرم" از نادر ابراهیمی رو بخرید و تو خونه جولوی همسرتون بخونید به شکلی که کنجکاوی ایشونم بر انگیخته بشه و وقتایی که شما نیستین اونم بخونه. اینجوری ممکنه شما هر شب چند صفحه بیشتر نتونید بخونید ولی ایشون که تو خونه وقت بیشتری دارن همشو میخونن. البته اگه بدون اینکه به زبون بیارین بتونید کنجکاویشو تحریک کنین خیلی بهتره.
یه نکته دیگه اینکه به مشکلات زندگیتون مثل یه بازی نگاه کنین و برای تموم کردن هر مرحلش وقت بزارین و تمرکز کنین. همونجور که تموم کردن یه بازی اونم از نوع کامپیوتریش لذت داره این بازی هم لذت های خاص خودشو داره مثل پیدا کردن رگ خواب همسرتون یا یه راه میونبر یا .......
اگه این چیزای کوچیک تو زندگی کاربردی بشه اونوقت میتونید یه زندگی متمایز از همه داشته باشید.
یه چیزم در مورد اون حرفی که گفتین دوستتون زده: شما تا الان 3 یا 4 سال برای این زندگی که توش هستین تلاش کردین اگه به حرف دوستتون باشه و بخواین اینو تموم کنین و برین سراغ یه زندگی جدید 1یا دو سالم اونجوری میگذره تازه معلوم نیست دوباره به مشکلات دیگه ای برنخورین. پس برای چیزی که با زحمت بدست اوردین ارزش قائل باشین و سعی کنین زندگیتونو اونجوری بسازین که دوست دارین.
مهدي عزيز
خانم يکي از آشناها ، که متاسفانه زندگيشون داشت به بن بست مي رسيد بامن دردودل مي کرد مي گفت دوست دارم شوهرم سرم داد بکشه !!
دعوام کنه !!
با تعجب بهش گفتم برا چي؟ همه يه شوهر آروم ميخوان.
گفت مي خوام وجودش رو احساس کنم. انقدر آرومه که انگاراصلا نيست. از شوهرش اقتدار، صلابت مي خواست.
با تشکر فراوان از همه دوستان
خواندن راهنماییهای شما دوستان خوب واقعا شیوه تفکر من را عوض کرد و از این به بعد با توکل به خداوند با قدرت و هوشیاری بیشتر تلاش میکنم برای حل مشکلات زندگیم.
موفق باشيد... بچه ها ي تالار را در جريان پيشرفتتون بذاريد...
با سلام
به نظر من شما میتونید خیلی منطقی باهاش صحبت کنید اگر نپذیرفت به مشاور خانواده مراجعه کنید و مشکلتون رو دوتایی مطرح کنید تا یک جانبه نباشه و بعد بخواهید تا راهنماییتون کنه همانطور که گفتید قبل ازدواج درک میکرد شاید شما هم به نظر اون عوض شده باشید که با این رفتار داره به شما اعتراض میکنه بهتر ما گاهگاهی به مراکز مشاوره بریم تا از یه دید بیرون و عادلانه قضاوت بشه :73: