اگر من یک مرد بود سعی میکردم بهترینها رو برای همسرم بخوام . اگر یه مرد بودم نمی ذاشتم آب توی دل همسرم تکون بخوره . اگر یه مرد بودم همیشه برای همسرم کادو میخریدم .
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر من یک مرد بود سعی میکردم بهترینها رو برای همسرم بخوام . اگر یه مرد بودم نمی ذاشتم آب توی دل همسرم تکون بخوره . اگر یه مرد بودم همیشه برای همسرم کادو میخریدم .
:199:
ester !
شما مطمئنید اگر مرد بودید این کار ها رو عملیاتی می کردید یا اینکه دوست دارید که مردتون اینطوری رفتار کنه ؟! (آرزو هستند ؟!)
یه نکته ی خیلی مهم !
حالا که شما خانومید ، کدوم یکی از این کار ها رو در جایگاه خودتون (یک زن) انجام میدید ؟؟؟!!!
...دوستان " اگه " های جالبی مطرح کردند ، اما میخوام بدونم الان که خانم هستند مشابه کدوم یکی از این رفتار ها رو انجام میدن ؟؟؟!!!
هیچ تردیدی نیست که اولین خواسته زن حسن معاشرت همسر با اوست یعنی زبان خوش و رفتار خوب.
اسلام حسن معاشرت مرد با زن را نشانه ایمان و تقوای او قرار داده است و چنانچه مرد با اهل خانه سوء رفتار داشته باشد دچار عذاب الهی خواهد شد.
از امام صادق روایت شده است:"که خداون به مردی که با زوجه خود حسن رفتار داشته باشد لطف و مرحمت خواهد داشت چرا که خداون مرد را قیم بر زن قرار داده است"
و همچنین از رسول خدا(ص) نقل شده است:"بهترین شما کسانی هستند که بهترین برای زنان خود باشند و من بهترین برای زنان خود هستم"و در روایت دیگری آمده است:"بهترین شما بهترین برای خانواده اش است و من بهترین شما برای خانواده خود هستم"
برخورد شوهر با همسر در محیط خانواده بسیار اهمیت دارد تا انجا که مبنی عذاب قبر بدرفتاری با اهل خانه است و هیچ کس هر چه قدر هم ایمان داشته باشد از این عذاب خلاصی ندارد.(اشاره به شهادت سعد بن معاذ)
هیچ مرد مسلمانی که واقعا ادعای ایمان درد حق ندارد به همسر خود توهین کند و یا در بین جمع خانواده اورا تحقر کند یقین بدانید نشانه ایمان مرد خوش رفتاری با زن است و زن خانه او را از باب عشقو علاقه دوست بدارد نه این که از باب ضرورت شوهر داشتن او را تحمل کند.
سلام
متاسفانه اشتباه بزرگی کردی ester که نگذاشتی داستان من تمام و کمال عنوان بشه. عرض کردم بسیاری پرده ها هست در جهت زن بودن زن و آنچه عنوان نمودم نمی از یمی بود. اما ظرفیت جماعت اناس ظاهرا به همین حد است و نه بیش.
گل لگد نمودن بنده می تونست فرصت خوبی باشه. اگر همون موضوع رو مهلت میدادین و نصفه راه شهیدش نمی کردین، نیازی به ایجاد این موضوع نبود.
متاسفانه در این مورد خاص روی دنده سنگین خست افتاده ام و تا اطلاع ثانوی به هیچ تحریکی پاسخ نمی دهم و یک بایت که نه بیتی اطلاعات اضافه نخواهم ارائه نمودن.
خوش باشید با خاله بازی ها تون.
و ایضا پیروز
asrin عنوانه تایپیک هست اگر یک مرد بودم...
بله اگر یک مرد بودم همه این کار هارو برای زنم انجام میدادم حیف که نیستم(و الا چه جواهری میشدم!)
فعلا مجردم!
اینجا اسم تایپیک هست اگه یک مرد بودم چی کار میکردم به این شکل آقایون میتونن خودشون متوجه بشن خانوم ها چه توقعاتی دارند...شاید شناخت بهتری پیش بیاد.
آقای سید محمد از اونجا که خانوم ها هم علاقه به شرکت در این چنین موضوعاتی دان از جمله خود من! و از اونجا که در تایپیک اگه من یک زن بودم به حضور خانوم ها اعتراض شد برای این که تایپیک به بی راهه نره و جنجال به پا نشه این تایپیکو زدم با اجازه...
و برای جلوگیری از همچنان جنجال پاسخ پست شما رو در این تایپیک گذاشتم که نظر شخصیه بنده هست در جواب به پست شما اما نه در جهت تایید نه نقض فقط نظر شخصیه همین!
ولی مثل اینکه فقط اسم خانوم ها بد درفته هاا!!!! این جا هم ما نمیتونیم راحت و بدون دغدغه نظر بدیم؟؟
عزیزم من به طور کلی گفتم اگر شما زنی باشید قابل اطمینان که شوهرتان به شما اعتماد داشته باشد یقین بدانید موبایل خود را قفل نمی کند . شما هم به مفهوم گفته ی من توجه بفرمائید و یک بار دیگر آن را مرور بفرمائید . مردها در صورتی موبایلشان را قفل می کنند که در زندگی شخصی خود مسائلی برای پنهان کاری داشته باشند ویا زمانی که همسرانشان را قابل اعتماد ندانند . به جای دنیای خیال و رویا ، دنیای واقعی خود را پر بار کنیم بهتر نیست ؟!متاسفانه من خیلی خیال پرداز نیستم و دنیای واقعی را بیشتر دوست می دارم و سعی می کنم به آن عینیت بخشم و از آن تا بی نهایت لذت هم ببرم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ester
:58:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ester
مطمئنید دارید روی ابر ها راه نمیرید ؟! لطفا تشریف بیارید پایین ! روی زمین باهم راه بریم !!!
حدس من درست بود ، منظور شما این بود که آقایون این کار ها رو بکنن و من هم برای مواجهه ی شما با افکار رومانتیکی که دارید پرسیدم چند تا از رفتار های مشابه این رفتار ها رو خود خانم ها انجام میدن که انتظار دارن آقایون انجام بدن ؟!
اما و اگر فایده ای نداره ، الان خود خانم ها چه کاری هایی انجام میدن ؟؟؟!!! اینه که مهمه !!!
خواهر جون ! پولشو از کجا میاوردید ؟؟؟!!! :58:نقل قول:
نوشته اصلی توسط homa_59_25
...
خانوما لطفا کمی خودتونو تحویل بگیرییید !!!
تو یه تالار گفتگویی همچین تاپیکی زده بودن یه آقایی هم در جوابش نوشت :
آقایون هم حتما باید بگن : بله ، بعله ، بععله ، بعععله ، بع ! ، بععع ! بععععع ! :58:
asrin اولا شما مگه مرد نیستین پس توی تایپیک اگه یک مرد بودم چی کار میکنید؟ نکنه به مرد بودنتون شک دارید؟اصلا معنی داره شما مرد باشی میای توی تایپیک اگه من مرد بودم؟ شما میتونی نظرتو توی تایپیک مخصوص به خودتون بنویسید عرض کردم نظر بنده این بود بله اگه مرد بودم تمام کارهارو برای همسرم میکردم مادی هم نیست شما 2 نمونه توی پست من بیارید که مادیه غیر گل خریدن!!
ani عزیز ممنون از پستت...
عجیبه من توی همین 2 روز به آقایون حق میدم...
خانوم ها یک خط کش هم دستتون بگیرید!!!! آخه عادت کردین این و اونو تربیت کنید؟!
توی دنیای مجازی هم اجازه حرف زدن به ادم نمیدن!!
اما نتیجه ای که من گرفتم از این 2 تایپیک خانوم ها به شدت فضول هستن
دائم در حال تربیت کردن هستن
خدا اون روزو نیاره کسی خلاف میلشون یا نظرات گرامیشون حرفی بزنه میخوان" آدمش" کنن
خیلی واقع بینن!!بقیه خیال پردازن!!!!
دائم زر میزنن..
فقط بلدن حرف بزنن اون هم راجب دیگران...
من جای هر مردی بودم 1 ساعت تحمل نمیکردم چه برسه ازدواج کنم باهاشون...
و السلام... ختم تایپیک....