RE: نميدونم واسه ارشد بخونم يا برم دنبال كار ؟حالا كار كجا بود؟
روياي عزيز
قضيه بيو تکنولوژي رو پيش کشيدم که ذهنتون فقط دنبال ازمايشگاه و بيمارستان و... نباشه. بيو تکنولوژي از زير شاخه هاي مديريت تکنولوژي هست ، نانو تکنولوژي هم يه موضوع جديد وداغ وتو بورس ديگه اس مثل بيو تکنولوژي. دنياي عجيب وشگفت انگيزيه. توي نهاد رياست جمهوري از 7-8 سال پيش دارن تو اين زمينه ها کار مي کنن.
اما برا شروع کار، شما اگه دوره کار آموزي دارين از اونجا مي توني شروع کني به کسب تجربه. بهر حال اولين جا برا کاريابي سخته چون همه جا تجربه کاري مي خوان.وهمه اونهائي هم که الان سرکارن! از يه جائي شروع کردن ديگه.
بازم در خدمت هستم.
سلام
خیر- به جماعت دولت دل خوش نکن. بیو و نانو و خیلی چیزای دیگه اینجا انحصاریه و مال بعضیا. اگر تو هم بخوای در این زمینه ها تحقیق کنی باید " مال" اونها بشی! به هیچ هیچ هیچ وجه روی سیستم های دولتی حساب نکن. اما بخش خصوصی بد نیست. به آدمها بها می دن به شرط اینکه دستت پر باشه. تو دستتو پر کن و درستو بخون. فرصت خوب و اندکی داری و هنوز درگیر ازدواج و شوهر و بچه نشدی. پس بخون و برو بالا، آنگاه خودشون میان دنبالت. هم کار، هم شوهر، هم بچه، هم عشق...!
پیروز باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
روياي عزيز
قضيه بيو تکنولوژي رو پيش کشيدم که ذهنتون فقط دنبال ازمايشگاه و بيمارستان و... نباشه. بيو تکنولوژي از زير شاخه هاي مديريت تکنولوژي هست ، نانو تکنولوژي هم يه موضوع جديد وداغ وتو بورس ديگه اس مثل بيو تکنولوژي. دنياي عجيب وشگفت انگيزيه. توي نهاد رياست جمهوري از 7-8 سال پيش دارن تو اين زمينه ها کار مي کنن.
اما برا شروع کار، شما اگه دوره کار آموزي دارين از اونجا مي توني شروع کني به کسب تجربه. بهر حال اولين جا برا کاريابي سخته چون همه جا تجربه کاري مي خوان.وهمه اونهائي هم که الان سرکارن! از يه جائي شروع کردن ديگه.
بازم در خدمت هستم.
معمولا اونجا کسی کاری نمی کنه بلکه حاصل کار دیگران رو به نام خودشون ارائه می دن. نمونه موثقش موجوده.
دوستان ممنون از راهنمايي هاتون
البته ما خودمون يه درسي داشتيم به نام بيوتكنولوژي ، من اطلاعاتم راجع به بيوتكنولوژي كم نيست !!! و خيلي هم بهش علاقه دارم ...
يه استادي داشتيم كه اون هم خيلي تاكيد ميكرد كه بخش خصوصي بهتر هستش !!! توي تلويزيون هم شنيدم كه توي يكي از مصاحبه ها يكي از كساني كه يه پست بالايي هم داشت همين حرف رو زد و گفت من پسرم شغل آزاد داره و كلا بهش گفتم سمت كار دولتي نيا !!!!
مشكل من اينه كه من كسي رو ندارم كه كمكم كنه !! بعضي ها توي خانواده اشون كسايي رو دارن كه توي اين زمينه ها واردن ولي من اكثر افراد خانواده ام شغل آزاد دارن و همينه كه كار رو واسه من مشكل كرده !!!
حالا ميگين من چيكار كنم ؟
مدركم رو بگيرم و راه بيوفتم برم دم در رويان يا پاستور يا ... بگم به كارگر نياز ندارين ؟؟ :D
يا برم توي روزنامه واسه خودم تبليغ كنم ؟:P
ميگين بخش خصوصي ؟ حالا من چه جوري گيرشون بيارم !!!
ميدونم سابقه كار مهمه و من بايد از يه جا شروع كنم ، حالا بگين من چه جوري اون يه جا رو پيدا كنم ؟؟؟ واقعا تجربه اي ندارم و بلد نيستم !!!
شمايي كه الان كاردارين يه كمكي هم به ما بكنين، بگين چيكار كنيم ؟؟؟
BABY جان منظورت رو كاملا متوجه شدم
و اينكه من حتي اين ها رو هم نميدونم ، خوب مثلا چيكار كنم ؟ برم موسسه كاريابي و از اونها بپرسم ؟ جاي خاصي هست كه بگن به كسايي يا با چه ويژگي هايي كار ميدن؟
مشكل من اينه كه مثلا من نميدونم اين اطلاعات رو بايد از كجا كسب كنم .
شما ميدونين چه طوري بايد اين اطلاعات رو كسب كنم ؟
ببخشيد فكر كنم من الان شبيه يه بچه ي خنگ دارم رفتار ميكنم !!
اونقدر تاپيكم …. شده كه اصلا كسي رغبت نميكنه جوابمو بده، ببخشيد سرتون رو درآوردم
فقط خواستم اين رو بگين كه من اطلاعات راجع به اينكه علاوه بر مدرك چه چيزهايي رو لازم دارم ؟ يا اينكه چه عناوين شغلي مرتبط با رشته در بازار كار هست رو بايد چه جوري كسب كنم ؟
از استادامون بپرسم ؟ به يه مركز كاريابي برم ؟ چيكار كنم ؟
رویا، چرا گوش نمیدی؟!
بشین و حواست رو معطوف درس خوندن بکن. الان چیزی برای ارائه نداری عزیز.
من راه حل گفتم،این که بری و چیکار کنی. تو بازم می پرسی که چیکار کنم؟ باور کن از روی شکم حرف نمی زنم. بیش از 15 ساله که توی قسمت های مختلف بخش خصوصی دارم کار می کنم. اگر می خوای به درد بخش خصوصی که من همه زیر و بمش رو دارم می بینم بخوری، فقط درس بخون. یک لیسانسه با تمام تسلطش به زبان انگلیسی و عربی و فرانسه، و مهارتش در بکارگیری نرم افزارهای عمومی و اختصاصی رشته خودش، به هیچ وجه با یک دکترای اون رشته که تسلطی به موضوعی جز موضوع تحصیلش نداشته باشه قابل مقایسه نیست. همیشه دومی اول می شه و اولی یا اصلا توی بازی نمیاد یا اگر بیاد زیردست دومی می شه. بازار خصوصی هیچ تعارفی با هیچ کس نداره. نه رابطه، نه ضابطه، فقط آنچه در تو متبلور شده براش مهمه، علم و دانش تو! خوب تو که فرصت داری اول بشی، کمی دیگه تلاش کن، چرا می خوای اول نباشی؟ من ضمانت میدم بهت که از زمین و آسمون برات فرصت بباره. به شرطی که به همون سفتی که تا الان اومدی، از این به بعد هم بری.
تو کمی دیگه تلاش کن من لایف تایم گارانتی میدم بهت.
و یه راه میون بر هم برای رسیدن به آنچه می خوای هست. اما ترجیحا راه عادی رو بری بهتره و پربارتر.
درس بخون باباجون، تنبلی نکن!
پیروز باشید
WWW.JOBIRAN.COM
رو هم ببين.