-
RE: سن ترشیدگی یک دختر
با سلام به همه بچه هاي خوب تالار و دوستاي عزيزم....
30 سالگي اوج زيبايي يك خانومه.... :72: كي ميگه در 30 سالگي خانومها ترشيده ميشن؟؟؟؟:160:
بالعكس در 30 سالگي زيبايي هاي يك دخترخانوم كامل ميشه ....
آيا ترشيدگي فقط به اين بستگي داره كه اون خانوم 30 ساله همراه زندگيشو پيدا كرده باشه يا نه؟؟؟
من خودم با افتخار اعلام ميكنم كه 31 ساله شدم و در اوج جواني و سرزندگي و نشاط هستم....
هنوز هم همراه زندگيمو پيدا نكردم و دليلي نميبينم كه كسي بخواد به من همچين جسارتي بكنه و بهم بگه "ترشي"...!!!
چرا كه در درون من جمعي از احساسات ناب نوجواني و جواني و كودكي در كنار هم گرد اومده ....
و كمي تجربيات هم به عنوان چاشني بهش اضافه شده.... من خودمو جوان جوان جوان احساس ميكنم و هستم!!!!
و چون اينطور فكر ميكنم انعكاسشو در بيرون هم ميبينم ..... چرا كه همه با شنيدن سن من بيشتر تعجب زده ميشن تا اينكه به من به چشم .... نگاه كنن....:160:
به نظر من اين اصطلاحات كهنه و پيش پا افتاده شده و بايد اونها رو اصلاح كرد....
از شما آقايون عزيز و محترمي كه همچين عقيده اي دارين هم ميخوام كه عقايدتون رو كمي آب و جارو كنين.....:305:
مرسي ....
-
سلام ....
نگید تورو خداااااااااا
در جواب کاربری که گفته بودن چرا میگن ترشی؟ چرا نمیگن تلخی
میگن ترشی چون هر میوه ای که میخوان بمونه و در غیر فصل خودش استفاده بشه ترشی میندازن البته ترشی خوشمزه خیلیییییی بامزست امااااا خاصیت و مزه اصل میوه رونداره....
به نظر من هم سن ترشیدگی نداریم این یک اصلاح زشت هست ولی بازم خوبه لالن مثلا 40 سال به بالارو میگن ترشیده زمان قدیم میگفتن:دختر رسید به 20 باید به حالش گریست!!!!!!!!! دیگه اون موقع چی بوده!
-
برای سکس 30 برای بچه دار شدن 34.
-
به نظر منم اگه آدم، ترشی که هیچی مومیایی ام بشه بهتر از اینه که با کسی 1-2 سال زندگی در آسمان رو تجربه کنه وبعد....
.
.
.
سقوط آزاد.
-
سلام به اعضای محترم.
من ازنظرقدوهیکل یه کم ازاستانداردخانمهای ایرانی بزرگترم بااین وضعیت امکان ترشیدگی برای منم هست؟:47:
-
samaneh 1990 نگران نباش در جایی خواندم که نسل جدید ایرانیها چند درصد بلند تر شده اند (دقیق درصدش یادم نیست). ولی خوبی این بحث این است که همه دارن سنشون اعلام میکنند معلوم میشه برگه و ترشی وآلو ... زیاد داریم(شوخی کردم !!!!)
-
omedجان مشکل من بااین درصدها حل شدنی نیست شانس منم اینکه من هنوز19سالمه وهنوزیه چندسالی روبرای ترشیدگی وقت دارم!!:203:
-
بچه ها بلگه درسته يا برگه؟
من تو همه ي كتابهايي كه چوندم برگه نوشته بودن نه بلگه
اخه بلگه يعني چي؟
يه ادم با سواد بمن بگه بلگه زرد الو ذرسته يا برگه زرد الو كه من تو اينهمه كتاب خوندم؟
-
فکر میکنم برگه چون شکل ظاهری هم مثل برگ نازک است
-
سلام به همه
بنظر من ترشيدگي معنا نداره اما يه اصطلاحه و فقط براي اطرافيان هر كس ميتونه معنا داشته باشه و در صورتي براي يه نفر معنا پيدا ميكنه كه باورش كنه ..... اگه آدم بدونه كجاي دنياست و چيكار بايد بكنه (منظورم اينه كه هر شرايطي داره آگاهانه زندگي كنه) اونوقت ترشيدگي و برگه و ازدواج كردن و نكردن و اين چيزا يعني چي... ؟؟
پاينده باشيد