RE: ازدواج کردن سخت شده !!؟!!
با درود.
بله،درست است،بنده هم همین باور را دارم و این به دلیل عدم اعتواد بین مردم و دختر و پسر است.دختره می گه این مرتیکه نره زن صیغه ای بگیره یا دائمی یا طلافم بده و پسره می گه این زنیکه مهریه چند صد یا چند هزار سکه ایشو به اجرا نزاره یا قر بزنه-که مردها از آن بیزارند- و . . .
از سورنای عزیز ممنون.
متاسفانه در اینجا وقتی یک جمله بیان میکنی از آن هزاران برداشت میکنن .
وجواب درست ودلنشین کم پیدا میشه.
آقای گرد آفرید درسته مرا راهنمایی کردید ولی میتوانستید به شیوه ی زیباتری آن را بیان کنید.
(شما باید نخست پیش از ازدواج با خرج هزینه ای در حدود یکی دو میلیون نزد روانشناس و روانکاو رفته تا کبودها و امراض روانی خودتان را شناخته)>>درسته بعد از گفتن این جمله آن را برای دیگران هم بیان کردید ولی من این را از شما که آدم فهمیده ای هستید توقع نداشتم.
اینجا باید به چشم یه خواهر و برادر به هم نگاه کنیم وبه هم کمک کنیم نه اینکه در مقابل هم قرار بگیریم.
من الحمدالله خانواده ای دارم که در تمام موارد من را حمایت میکنن.حتی در سخت ترین مشکلات به من کمک بزرگی کردند و تا به حال به روانشناس و روانکاو مراجعه نکردم
که بخوام هزینه ی گزافی بدهم.
دوستان ممنونم از راهنماییتان استفاده کردم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گرد آفرید
آفین؛آقرین بر سورنای ارجمند که سخن اول و اخر را کامل بیان کرد.نیلوفر جان،بالفرض که منظور شما چیز دیگری بوده است-هر چند که بعید است،زیرا گفتید حرف دلتان را دارید می زنید-اما ایم نگرانی و این حرفها چه مشکلی را از شما حل می کند؟مسلم است که هیچ؛
شما باید نخست پیش از ازدواج با خرج هزینه ای در حدود یکی دو میلیون نزد روانشناس و روانکاو رفته تا کبودها و امراض روانی خودتان را شناخته و درمان و البته همه باید این کار را بکنید و سپس یک خانواده هم کفو که پسرشان از نظر مال،قد،زور،سواد و هوش از شما سرتر باشد یافته و حدود یک سالی با آنها رفت و آمد کرده و سپس مورد رفتن پیش متخصصین روان درمانی و درمان مشکلات روانی را به آن پسر نیز گفته و او هم آن را انجام دهد و آنگاه با خود این پسر دستکم یک شش ماهی رابطه با کنترل خانواده ها در درون و بیرون خانواده داشته باشید تا آن وقت شاید تا 60% نگرانی تان از زندگی مشترک برطرف گردد.این تنها راه منطقی،تقریباً مطمئن و درست ازدواج است.
بنده واقفم که شاید در نگاه نخست این دیدگاهم طنز یا نشدنی است،اما باید و هزار بار هم باید دقیقاً و مو به مو این روش را بروید تا تازه اندکی اطمینان حاصل کنید.بنده به شما حق می دهم،جامعه مزخرفی داریم و پر از شک؛پیش و بیش از همه اینها مدد از خداوند را فراموش نکنید.
گرد آفرین شما رفتین؟ اگه نرفتین حتما این کارو بکنید نتیجشو به ما هم بگید استفاده ببریم !
قبل این که به روانکاو و روانپزشک مراجعه کنید یادتون باشه تا کاریو خودتون انجام ندادین به دیگران توصیه نکنید مگر این که خودتون بهش عمل کرده باشین.
موفق باشید.
چه ربطي داره راز دل!!
اينكه به كسي كه فلان مشكل جسمي را دارد كه من ندارم(مثلا كليه او مشكل دارد) توصيه كنم كه به نزد يك دكتر متخصص كليه برود خودم هم بايد رفته باشم؟!!
باز هم عرض مي كنم مشكل تهوع آور برخي تاپيكهاي اين تالار اين است كه برخي فقط تاييد مي خواهند وبس!! كه به بقيه قسمتهاي تالار ضربه بسيار بزرگي زده است.
اينكه يك نفر بيان كند كه آيا كسي لياقت من را دارد ديگر سوتفاهم يا درستي برداشت مي شناسد؟ اين شخص دچار خود بزرگ بينيست. ايشان بايد با يك مشاور صحبت كند تا مشاور به او بگويد واقعا چه هستي!!! و بعد كه ايشان خود را شناخت و فهميد در چه حدي است و چه ابعادي را دارد انتظارات خود را"" با توجه به موقعيت خود" نرمال مي كند. سپس كسي را پيدا مي كند كه توان بر طرف نمودن اين انتظارات را دارد نه كسي كه آرزو مي كند انتظاراتش را برآورده كند!!!!
دوستان سعي كنند در اولين پست هر تاپيك قصد خود را از زدن تاپيك بيان كنند. قصد آنها همدردي با آنهاست و تاييد شدن يا راهنمايي ؟
البته بستگي دارد ايشان(نيلوفر) به قصد همدردي و تاييد شدن اين تاپيك رو زده يا خير!!اگر زده اند كه ما كام مي بنديم كه ديگر دوستان در اين زمينه يد طولايي دارند!
سورنای عزیز این مسئله هم برای همدردی وهم راهنمایی است.
میدونید دوستان یه مسئله ای که اینجا هست اینه که ما فقط از روی چند تاجمله برداشتی راجع به شخصیت کسی که تاپیک را زده داریم .
متاسفانه دوباره برگشتید به مسئله قبل.
اینجا باید به چشم یه خواهر و برادر به هم نگاه کنیم وبه هم کمک کنیم نه اینکه در مقابل هم قرار بگیریم.
متاسفانه قضاوتها بعضی موقع ها بسیار عجولانه است.
به علت اینکه اکثریت فقط یک جمله من را زیر ذره بین گذاشتند دیگر نیازی به پاسخ دوستانم ندارم.
دوستان خودتان را اذیت نکنید.ناراحت نباشید.
این تاپیک به خاتمه رسید.
نیلوفر جان ممکنه واقعاً ابعاد شخصیتی شما اون طور نباشه که دیگران با برداشت از جملتون به اون پی بردند ولی تنها دریچه ای که دیگران میتونند توسط اون به برداشت از شخصیت و طرز تفکر ما پی ببرند کلام و نوع رفتار ماست. به احتمال زیاد شما دارای محاسن بی شماری هستید ولی به نظر من جوابها میتوته براتون خالی از لطف نباشه. شاید این یک تجربه ی مفید باشه که بدونید و بدونیم حتی یک جمله ی کوتاه و به نظر ساده که ما بدون تفکر لازم بر زبان میرانیم ممکنه باعث برداشتها و بازخوردهایی بشه که با کلیت شخصیت ما متفاوته. چه بسا با جمله های ساده و بدون دقت کافی رابطه هایی به هم خورده. پس همین که این یک نکته ی مهم براتون یاد آوری شد میتونه نشانگر این باشه که تاپیک شما آنچنان هم که فکر کردید بی نتیجه و بی فایده نبوده.
با درود؛
نیلوفر جان،خواهر کوچکتر و شتابزده و بی دقتم اگر توجه می کردی بنده گفتم که همه باید بروند----->> *البته همه باید این کار را بکنید* و این را باور دارم.زیرا این جامعه شلوغ و بیماری زا سبب انواع امراض پنهان و آشکار روانی در انسان شده و برای داشتن یک زندگی بهتر لازم است که به روانکاو یا روان شناس مراجعه نمود.همین ناآگاهی شما و بکار بردن واژگانی که معنای آنها را درک نمی کنید،دلیلی است بر نیاز شما به یک ناصح در درجه نخست و سپس متخصص روان.
عضو ناشی و تاآگاه:رازدل؛حدس می زدم که دستکم اگر کسی در این تالارهست که درکش نمی رسد،اما می تواند جلوی زبانش(انگشتانش) را بگیرد ولی وااسفا که هنوز هم کسانی پیدا می شوند که پیشنهاد رفتن نزد متخصصین روانی را گونه ای ناسزا یا متلک می دانند و باید هم در همان جهالتشان باشند تا چوبش را بخورند.شما از آن دسته اید که رفتن نزد روانکاو یا رواشناس را به دلیل دیوانگی می دانند!!؟اما وای بر دل غافلشان که نادانند و این از داشتن مشکلی روانی که همه و همه بی برو برگرد به هر حال گونه ای از آن را دارند،بسی بدتر است.
به هر حال ضمن اعلام با صدای بلند از ورای واژگان که: بنده هرگاه نیاز داشته باشم،نزد متخصصین روانی می روم،از همه و بویژه جوانان این امر مهم را می خواهم.در پایان رازدل ناآگاه و کم تجربه شما بیش و پیش از مشاوره روانی،نیاز به تلاش وافر در افزایش دانش و شعور خود دارید.جدا برایتان لازم است.بدرود./
با عرض سلام
حال كه اينگونه برخي دوستان همه را سفارش مي كنند كه به نزد متخصصين روانشناس بروند وقبل از ازدواج يكي دوملييوني خرج خودشون نمايند- بنده هم از دولت خدمتگذار و مسئولين مملكتي تمنا دارم يك فقره وام دومليون توماني براي عموم جوانان درشرف ازدواج ، جهت همين بابت (مراجعه به روانشناس ) در نظر بگيرند تا اينكار به سهولت هر چه تمامتر انجام شود . مي تونيد اسمش رو بزاريد وام (( رفع عيب مخ جوانان ))
مچكر و سپاسگذارم
با درود.
البته آرمان جان به دلیل سختی دریافت هر گونه وام در حد یکی دو میلیون(چون چند میلیاردیش آسونتره) و خرد شدن اعصاب و روان باید به فکر پول بیشتری بود!البته نادانی در درجه نخست،حرص و آز،حس مالکیت،تکبر و حسادت در سرلوحه امراض روانی هستند.
اینجا هم بحث وااااااااااااااااااام ... خواهشا این یه مورد را به بحث وارد نکنید چون دو میلیون پولی که برای وام ازداج میدن یه جورایی ادم را قلقک میده...