RE: من چرا احساساتم رو گم کردم؟/
دختر خوب يكي يكدونه
آخه عزيز من وقتي آدم توي سن شماست خيلي احساساتي هست با دوستان ديگه هم عقيده هستم براي كنترل كردن رفتارت صبور باش و براي از ياد بردن چيزي كه آزارت مي شه كسي نگفته برو پيش يه متخصص مغز و اعصاب بايد بري پيش مشاور تا بعضي صحبتها و همفكري هاي بهتري بهت بده و همينطور متخصص زنان كه قبلا هم گفته شد مشكل شما چيزي نيست كه ازش فرار كني فقط سعي كن مثل يه دختر عاقل رفتار كني مطمئن باش كه با مشاوره مشكلت حل مي شه و مي دوني حتي زماني كه افسرده و ناراحتي چطور خودت را كنترل كني
ما همه نظرات خودمون را ميگيم ولي هيچ كدوم كارشناس نيستيم پس واقعا بهتره بري و با خبره كار مشورت كني اگر محبت كردنهاي همسرت به نظرت لوس بازي مي اومده بخاطر اينه كه توي خانواده خودت بيش از اندازه در انواع مختلف محبت مي ديدي اون بيچاره كه گناهي نكرده بوده كاري نكن كه خداي نكرده پشيمونش كني و البته يكي از اثرات قرصهايي كه مصرف كردي همين افسردگي و ايجاد استرس عصبي بودن هست كه ناخواسته پرخاشگر هم ممكنه باشي و اصلا هم دست خود آدم نيست موفق باشي
پشت گوش ننداز و بيخود ذهن خودت را با فكر كردن به گذشته خسته نكن و سعي كن آينده را بسازي كه در گرو رفتار و عمل امروزت خواهد بود آينده از آن تو خواهد بود به زيبايي و خوشبختي