سلام
دوست خوبم اينجا هر كس نظر خودش رو ميگه ، منم نظر خودمو ميگم :
اگه من بودم هرگز حتي يك لحظه هم بهش فكر نمي كردم ؛ چه برسه كه بخوام پيام هم بدم ! چون از اين رابطه و چيزي كه شما تعريف كرديد حس خوبي بهم دست نمي ده ( عدم اعتماد )
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوست خوبم اينجا هر كس نظر خودش رو ميگه ، منم نظر خودمو ميگم :
اگه من بودم هرگز حتي يك لحظه هم بهش فكر نمي كردم ؛ چه برسه كه بخوام پيام هم بدم ! چون از اين رابطه و چيزي كه شما تعريف كرديد حس خوبي بهم دست نمي ده ( عدم اعتماد )
یک دختر 16 ساله وقتی به سنی میرسه که به دانشگاه میره مسلما تحت تاثیر فضا و محیط جدید نگرش و معیاراش نسبت به زنگی تغییر پیدا میکنه به حدی که دیگه با چهره خودش هم مشکل پیدا میکنه و به قول شما بینی شو عمل میکنه. خب این دلیلی میشه که از شما جدا شه و به محیط جدیدش دل ببنده. البته این تغییر موقتیه و فقط تا زمانی طول میکشه که محیطشو تجربه کنه و بفهمه هیچ چیز خاصی وجود نداشته. واین چیزای جدیدی که اون الان تجربه کرده شما هم چند سال پیش تو دانشگاه تجربه کردی. (البته اگه در این ظواهر و تفکرات غرق نشه و فکر و علمش با هم پیشرفت کنن)
حالا این وسط تکلیف شما چیه؟
اولا به جای اینکه پیشنهاد ازدواج بدین که اون فکر کنه میخواید محدودش کنین باید بهش ثابت می کردین که شما در دوران دانشگاه مثل ویا حتی بهتر از همین پسرایی که الان تو دانشگاه میبینه بودین. و بهش میفهموندین بازی های بچگونه ای که بعضا پسرای دانشگاه ایشون انجام میدن و کلا جذابیتایی که امروز دیدن رو شما هم تو دوره خودتون کهنه کردین.
خوب کار از این مرحله گذشته حالا اگه ایشون اونقدر براتون ارزش دارن و فکر میکنید کسی هستن که بعد از مدتی فکرشون رشد کنه و این شور از سرشون بیفته
باید صبر کنین تا بفهمه اشتباه کرده و کسی بهتر از شما نمیتونه پیدا کنه. اونوقته که خودش بر میگرده.
دوباره تکرار میکنم که اگه واقعا ارزش این از خود گذشتگی رو دارن.
سلام
اگر دقت کنین ، بیشتر ، دخترا میگن تجدید نظر کن ولی بیشتر ، آقایون میگن تموم شده بدون!!!
به نظر من غرورتو نشکن! اول برو یکم تحقیق کن ببین توی این مدت تغییری کرده؟؟ با کس دیگه ای هست؟؟ اصلا ً ازش خبری داری؟؟ اگر هنوزم دوسش داری برو ببین چیکار میکنه... اگر پای کس دیگه ای درمیون نبود ، اونوقت بهش اس ام اس بده... ببین هنوزم بهت علاقه داره؟ ازش یه جواب صادقانه بخواه....
همه چیز بستگی به خودت داره... اگر دوستش نداشتی ، مطمئنا ً تا حالا فراموشش می کردی... مگه نه؟؟ پس بهش بگو.... ولی اگه دیدی اون علاقه ای نشون نمیده... برای همیشه فراموشش کن.... آخرین فرصت رو از خودت نگیر... توی 5 سال اخلاقشو بدست نیاوردی؟؟
موفق باشی... http://qsmile.com/qsimages/72.gif
این هم یه نمونه از معایب روابط دختر وپسرنقل قول:
نوشته اصلی توسط pooarot
-------------------------------
دوست عزیز آقایون به این دلیل رابطه رو تموم شده میدونند چون احساسی برخورد نمیکنند .ما باید واقع بین باشیم.خانومی که از فرط غرور با ایشون ختم رابطه کرده اون هم بعد از 5سال.,چه انتظاری ازش دارید,ایشون اگه واقعا" به این دوستمون علاقه داشت ؛رابطه رو(البته رابطه ای که بدون تردید اشتباه میباشد) ادامه میدادند ,ولی این خانوم خودش رو برتر از دوست ما میدونه! یعنی (ببخشید)ارزشی برای این آقا قائل نشدن.ایا در این شرایط زیر پا گذاشتن غرور آن هم برای کسی که اهمیت نمیده درسته؟ در ضمن انتخاب دوستمون هم اشتباه بوده ؛ظرز فکر یه جوان 20ساله کجا و یه دختر نوجوان 16ساله کجا؟!
در پست 5این تایپک sorena_arman حرف حساب رو گفته. و نظر آرمان 26 هم همینطور.
pooarotعزیز ایشون تا کی صبر کنن که به اصطلاح.سرش به سنگ بخوره وبرگرده,صبر از ایشون رنج از ایشون اظطراب و....اون خانوم چی ؟ بره با هر کی دلش خواست بگرده,بعد اگه متوجه بشن که از ایشون بهتر گیرش نمیاد برگرده!و توقع این رو هم داشته باشه که slimslimبهش جواب مثبت بده؟؟!
ممنون از جوابتون. والا من نمی تونم راه بیفتم دنبالش ببینم با کسی دوست شده یا نه، راستشو بخوایین در شخصیت خودم نمی بینم... تازه اینکه بفهمم با کسی هست یا نه هم کار آسونی نیست... شاید تو محیط دانشگاه شاید جای دیگه شاید هم اصلا با کسی نباشه... چه فرقی میکنه که من بدونم یا ندونم اصلا؟ برام عجیبه همه چیز. خوب روزای آخر من حرف زیاد شنیدم... حرفای جور واجور:نقل قول:
نوشته اصلی توسط romina
اینکه من بچه بودم اون موقع!! هنوزم میگم انتخاب من تقریبا!! منطقی بود. ( قبلا کاملا و از این حرفا بود) تو رو باید با 10 نفر دیگه مقایسه کنم اونوقت... زندگی فقط عشق و ازدواج نیس و ...! من با دید عقلم که به حرفات نگاه می کنم می بینم بی معنیه... اما با احساسم که نگاه می کنم...! شاید چند سال دیگه بازم انتخاب من تو باشی، اما نمی خوام امیدورار باشی! مامانشم می گفت: پسرم دل نبند و ...و خیلی حرفای دیگه، نمی دونم چیکار کنم... یه دفعه 180 درجه خودشو حرفاشو... از دوستانی که جواب دادن و دارن جواب میدن و نظراتشونُ میگنُ به من کمک می کنن خیلی ممنونم.:72:
دوست عزیز برادر من . از همین حرفهای جور واجور میشه به راحتی متوجه شد که رابطه به طور کامل از طرف ایشون تموم شده ست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط slimslim
شما به خاطر گفتن یه شاید از طرف این خانوم میخواید .....
این کارشما یعنی خود فریبی!
عزیزم این حرفا همش به منزله یه "نه" مودبانه بوده و برای از سر باز کردن شما زده شده. به دنبال هیچ منطقی توش نگرد. چراکه دلیل اونو قبلا برات نوشتم.
درجواب اقا کیوان باید بگم که من توصیه کردم اگر و اگر و اگر ارزششو داره صبر کنه.
والا دختر خوب و بهتر کم نیست.
ممنون از اینکه وقت میذارینُ جواب میدین. دقیقا این حرفی که شما زدین >> رابطه از طرف اون تموم شده س << همین حرفو با دهن خودش زد! گفت من با این قضیه کنار اومدم. تو هم بیا!!! چه راحت! اما همیشه از خودم می پرسم چطور یه آدم می تونه اینقدر با صراحت چنین حرفی بزنه؟! من اگه صد بار دیگه هم به دنیا بیام نمی تونم با کسی...واقعا ممنون که دارین به این پُست جواب میدید...ممنون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط keivan
اون یه همچین فکری نمیکنه . چون اگه یه همچین فکری میکرد توی این 7 ماهه خودش یه اس ام اس میزد که شما یه همچین فکری نکنی . بابا جون برو پی زندگیت خودت رو هم معطلش نکن . شاید اون یه زندگی جدیدی رو شروع کرده .
ببين پسر خوب خودت يه چيزي را مي دوني ولي داري وانمود مي كني و يا مي خواي اينطور وانمود كني كه فرق داره و اون اينه كه با صحبتهايي كه كرده كاملا مشخصه كه هدفش را كاملا تعيين كرده بوده و قصد برگشت نداشته من خودم از جانب خودم مي گم وقتي كسي را دوست دارم و اگر تحت تأثير زمان و شرايط حرفي را زده باشم بخاطر اين دلبستگي حتي شده يه اس ام اسي چيزي مي دادم ولي ايشون را بهتره دوستانه بگم فراموش كن نگو سخته چون هيچ كاري نيست كه ممكن نشود
خوب اينجا ما نبايد بصورت شخصي برخورد كنيم و يا خصومت وار يا اينكه بخواهيم جبهه گيري كنيم يا احساسي برخورد كنيم ولي شما بايد عاقلانه و منطقي باشيد وقتي كسي به زبان خودش در دوران بچگي اش عاشق شده و اين عشق و دوست داشتن در همين حد براش ارزش داشته حالا مي خواد زندگي جديدي را تجربه كنه و شما را سد راه ممكنه ببينه و مي خواد بره تا شايد يه روزي شما را از بين چند ده نفر باز بخواد انتخاب كنه شما فكر مي كنيد بايد بشينيد و فكر كنيد كه بهتره بهش تبريك روز تولد بديد نه اينكه ازش كينه داشته باشيد نه فقط اينكه بايد فراموش كنيد مثل خودش كه راحت قضيه را تمام كرده و بريد دنبال سرنوشت خودتون اگر كسي بتونه بعد از 5 سال نظرش اينجوري عوض بشه مطمئنا بعدها باز هم عوض مي شه اگر براي شخصيت خودتون ارزشي قائل هستيد پس بهتره كسي را انتخاب كنين كه براي انسانيت و شخصيت شما ارزش و اعتباري قائل باشه مطمئن باشيد و عذاب وجداني هم قرار نيست در كار باشه زندگي در جريان خودش هست فقط بايد راه اصلي را پيدا كنيد تا به حال ديديد آبي كه از آبشار پايين مي ريزه باز به سمت بالا برگرده خوب اين هم قسمتي از داستان زندگي شما بوده و صفحه اون هفت ماهه كه بسته شده بهتر هست كه ورق جديدي از زندگي را باز شروع كنيد و باگامهاي محكم بدون فكر به گذشته زندگي كنيد تا موفق باشيد سعي نكنيد خودتون را اينقدر پيش پا افتاده در نظر بگيريد دوستي را دوست داشته باش كه ارزش دوست داشتن داشته باشه دوست داريد كه توي يك كانتست باشيد و بشيد يكي از اون كسايي كه بعد از اينكه بقيه را رد كردن برسن آخر صف و بشه نوبت شما