RE: شاید از خوندن موضوع من یکی شاخ در بیارید
mina gol aziz
behtarin kar ine ke ba in khanom raftari sard dashte bashid .ham shoma va ham hamsareton .be fekre ghate rabete nabashid chon moyasar nist .tavajohe zeyadi be harfha shon neshan nadid va noghte zafetan ra ham .az in ke farsi typ nakardam ozr khaham
من در چنین مواقعی ، دوست دارم با مشت بکوبم تو دهان طرف ، یا جوری طرف رو نگاه کنم ، که چنین حسی بهش دست پیدا کنه .... بله ، بعضی ها تا زندگی رو برای دیگران به جهنم تبدیل نکنند ، آرووم نمی شند .
ولی فکر کنید اگه با مشت بکوبه تو دهنشون دیگه دنیا به آخر میرسه . هیچوقت بهش بی احترامی نکن خطرناکه
اما من با مشت موافق نیستن چون دیگه این خانمه آتیشی به پا میکنه که دنیا به آخر میرسه.
بقول معروف با دوستان مروت با دشمنان مدارا
دوست عزیز و گرامی تنها چیزی که به فکرم رسید این است که....
شما می گویید خاله شوهرتان انسان حسود و بد دهنی است اما شوهر ایشان بسیار مرد خوبی است خوب تا حالا شده به شوهر ایشان بگویید تا جلوی همسر خود را بگیرد و یا غیر مستقیم به او بفهماند که دخالت در زندگی دیگران سودی ندارد.....
و از آنجا که می گویید دخترتان به آنها وابسته است و از سوی اگر رابطه خود را قطع کنید خاله شوهرتان بازم هم از شما دست بردار نیست پس بهتر است رابطه به همان شکل خود باقی بماند....
در ضمن سعی نکنید با او لج کنید اگر چیزی می گویید تایید کنید(حتی اگر غلط باشد) تایید کنید اما انجامش ندهید. و اگر پیشنهادی می دهد از او تشکر کنید و بگویید خوشحالم که به فکر من و زندگی من هستید سعی کنید کمی تحسینش کنید و اعتمادش را به خود بدست آورید با این کار او کم کم دست از حسودی و لج بازی برداشته و متوجه اشتباه خود می شود....
به حق چیزهای ندیده!!!!
خانم جان اینکه زندگی شما با هر تلنگر مسخره ای متل این تحت تاتیر قرار می گیره نشان از سوء مدیریت شما و همسرتان در اداره زندگی و دخترتان است در ضمن وقتی شما پشت سر کسی اینقدر بد صحبت می کنید تا جاییکه حتی دانشگاه و مدرکش را به تمسخر میگیرید نشان می دهد که در عمل فرق زیادی هم با ایشان ندارید.
ببخشید اینا نظر شخصی منه.
من حرف دل مینا گل رو میفهمم چون منم مورد مشابهی مثل ایشون دارم.اینجور آدما فقط کافیه تو یه چیزی بخری اونوقت زمین و زمونو بهم میزنند تا مثلشو بخرند . با نظر نقاب موافقم . اما مثلا در مورد من اون شخص همش تصمیم میگیرد که جمعه ها کجا برویم و اگر ما با دوستان یا خانواده مان جایی برویم اونم سعی میکنه یکی رو برا بیرون رفتن جور کنه و بعدش همش مسیج(ببخشید پیامک) میده که ما فلان جا هستیم خیلی هم بهمون خوش گذشته شما کی می ایید هر وقت رسیدید بیایید پیش ما و..... هزاران حرف دیگر.آخه اینجور آدما نمیذارند ما خودمون برا خودمون تصمیم بگیریم.
حتی ممکنه یه حرفی توی فامیل بزنند که به ضرر آدم تموم بشه
f_z ، وقتی یکی زندگی رو برای آدم تبدیل به جهنم می کنه ، باید ازش گل گفت ؟؟ من خودم به خیلی ها رو دادم ، دم در آوردند ، در حد تیم ملی !!!! بعضی ها ظرفیت نیکی کردن رو ندارند ، باید باهاشون جدی بر خورد کرد .
ویونا خانم ، حالا کی خواست با مشت بکوبه تو فک طرف ، اما اگه رو سر طرف یک بار هوار بکشند ، باید حساب کتاب بیاد دستش !!!
من با نظر f_z مخالفم . آخه وقتی مینا گل میگه اون حتی در مورد مهمانی اش هم حسادت میکند و با خواهران و برادر و پسر و شوهرش این رفتارها را میکند ممکنه این اخلاقش اونهارو هم تحت تاثیر قرار بده . مینا گل جان بهترین جواب از نظر من جواب نقاب است.
آقای پسر بهاری شما هم خودتون گفتید دلتان میخواهد یک مشت در دهان این افراد بکوبید
سلام
ضمن خوشامد گويي بايد بهتون بگم كار را آن كرد كه تمام كرد.
اگر فكر مي كنيد تمام راههاي منطقي رو امتحان كردين و به نتيجه نرسيديد،با همسرتون صحبت كنيد اگر نظر ايشون هم قطع روابط هست، پيشنهاد مي كنم ارتباط با ايشون كاملا قطع شود!
پس اگر اين تصميمو گرفتيد ديگر نه جواب تلفنهاشو بديد نه پيغام ها
و نه پادر ميوني ديگرون رو بپذيريد.
يعني هيچ عاملي نبايد باعث شه دوباره روابط شكل بگيره.
فقط قاطع باشيد تو تصميمتون.
موفق باشيد.