آقای تنبور پست ها رو کامل بخونین....:D
نمایش نسخه قابل چاپ
آقای تنبور پست ها رو کامل بخونین....:D
سلام دوستان من در حالت تردید برای طلاق گرفتن هستم. شوهر من آدم پاک و مودب و مهربانی هست و تا به حال به من بی احترامی نکرده. اما از لحاظ مالی اوضاعش خیطه . خانوادمونم حمایتمون نمی کنن. منم که قصد ادامه تحصیل دارم. می خوام فوق بخونم. ولی اونقده اوضامون بده که در ماه هیچی پول برامون نمی مونه . که من بخوام به خواسته هام برسم . تو این مدت هم من بارها بهش گفتم ازش متنفرم چون باعث عقده ای شدنم شده. من تو این 11 ماه که همسرش بودم حتی یه لباس معمولی هم برا خودم نخریدم چه برسه به ادامه تحصیل و مسافرت و.. شما بهم صادقانه بگید چی کار کنم؟ ضمن اینکه علاقه ای به کار کردن ندارم و کلا آدم تنوع طلبی هم هستم؟
سورای عزیز
پاکی و ادب و احترام دارائی های کمیابی هستند که خوشبختانه همسرتون اونها رو دارن . زندگی مبتنی بر اصول و اخلاقیات به مراتب بهتر از زندگیهای غوطه ور در پول بدون اینهاست.
ایده آل اینه که همش باهم جمع بشه اما شما می تونی زندگیهائی رو ببینی که از لحاظ اقتصادی خوبه اما مشکلاتی توش وجود داره که طرفین حتی حاضرند تو سخت ترین شرایط اقتصادی زندگی کنند اما مثلا همسرشون بهشون احترام بذاره.
به خدا توکل کنید و از او روزی بخواید. او تضمین کرده که روزی بنده هاش رو بده. یه کم صبر کنید امیدوارم اوضاع (بطور نسبی ) براتون خوب بشه.
فعلا که اوضاع کلی مملکت تعریفی نداره و شما هم از این قضیه مستثنی نیستید.
بنابراین پاسخ روشن من به سوالتون "خیر" است.
برا موضوع تون هم یه تاپیک جداگانه باز کنید
سلام راضیه جان
گفتی نقشه ای کشیدی و امتحانش رو خوب پس نداد. اگه میشه از نقشه ات و برخورد او بگو تا استفاده کنیم. مچکرم