من کتاب
روانشناسی اهمالکاری غلبه بر تعلل ورزیدن
نوشته : آلبرت الیس -ویلیام جیمزنال
ترجمه : محمد علی فرجاد
انتشارات رشد
را پیشنهاد میکنم .
نمایش نسخه قابل چاپ
من کتاب
روانشناسی اهمالکاری غلبه بر تعلل ورزیدن
نوشته : آلبرت الیس -ویلیام جیمزنال
ترجمه : محمد علی فرجاد
انتشارات رشد
را پیشنهاد میکنم .
سلام.
دوست عزیز در پستهای قبلی به این نکته اشاره کرده بودم که خودت رو بشناس......
به نظربنده شما این کار را انجام دهید(استارت) ،ببینید به چه فعالیت های علاقه دارید,در کدام مسیر میخواهید گام بردارید.این پرسش که « من کیستم ؟ » و پس از آن « چه نقشی دارم ؟ »وبعد «که میخواهم باشم»؟
تا اینجا هدف یا هدفهای شما مشخص میشود.هدف ها ، آدمی را به کار و کوشش و تکاپو وامی دارند و روش زندگی او را معین می کنند . در این زمینه ، توجه به نکات پیشنهادی زیر می تواند مفید واقع شود :
برای تعالی زندگی هدف هایی قابل قبول در نظر بگیرید و به آنها ایمان داشته باشید . در صورت رسیدن به هدف مورد نظر( برای آغاز از هدفهای کوچک شروع کنید )، بلافاصله هدفی دیگر را جایگزین نمایند . آرمان های برتر و هدف های والاتر ،
و یک نکته:پدیده هایی همچون تحصیل ، اشتغال ، درآمد مکفی ، زندگی مرفه و شهرت ، هیچ کدام هدف نهایی زندگی به شمار نمی آیند ، بلکه همه اینها وسایل و ابزاری هستند برای رسیدن به هدف نهایی
چند پرسش از خود؟
آیا به روشنی می دانم که چه جنبه های خوب و سازنده ای در شخصیت من وجود دارد ؟ و آیا توانسته ام این جنبه های مورد نظر را پرورش داده ، به تقویت و توسعه آنها بپردازم ؟ تا چه اندازه به جنبه های منفی خود ، آگاهی دارم ؟ و آیا برای پذیرفتن آنها شجاعت روحی لازم را دارم ؟ آیا سعی می کنم که هر روز یکی از آنها را در وجود خود محو نموده ، مجموعه آنها را تقلیل دهم ؟ آیا تا به حال ، عملی انجام داده ام که به ضرر خود و نفع دیگران باشد ، یا برعکس ؟ چه واکنشی در رابطه با تذکر خیرخواهانه دوستانم انجام می دهم؟
موفق باشید