RE: وقتی ضایع شدیم چه جوری خودمون رو جمع و جور کنیم؟:P
سلام
به قول آقای مدیر کلمه و واژه ضایع شدن (تباه شدن ) مناسب نمی باشه .
البته توی ذهن بعضی از ما همین واژه میاد و طبق همین هم عکس العمل نشون میدیم .
شاید کلمه دست گل به آب دادن بهتر باشه !
یا نه !شاید بگیم سوتی دادن
یا نه !......
به هرحال بنا به اون چیزی که اون لحظه از باورمون می گذره عکس العمل های متفاوتی نشون میدیم .
اون هایی که اعتماد به نفس بالایی دارند بهترین عکس العمل ها رو نشون می دن .
يه روزي توي جمعي نشسته بوديم...يه اقايي كه خيلي ادعاي بي دين بود داره و كلي هم كلاس مياد واسه همين لاييك بودنش داشت راجع به امام زمان حرف ميزد.....خلاصه بحث به جايي رسيد كه تقريبا داشتن كله منو از تن جدا ميكردن....خواستن منو ضايع كنن ...با صداي بلند از همه پرسيدن "خب حالا توي اين جمع چند نفر هستن كه اعتقاد دارن امام زمان وجود داره(!!!!)؟؟و چشم غره اي هم به من رفتن كه بيا تحويل بگير.....با اعتماد به نفس كامل برگشتن نگاه كردن و ديدن همه دستشون بالاست!!!!:311:
يه لحظه مثل اينكه بيفته توي آب سرد ....سكوت كرد ....براي اينكه كم نياره گفت متاسفام براي همتون!!!
خلاصه اين اقا ميخواست منو ضايع كنه كه خودش ضايع شد...همه شروع كردن به بحث كردن باهاش كه چرا حرف مفت ميزني و ....از جمله مادر همين اقا كه ارادت خاصي هم به پسرش داره!!:311:
یه روز برفی که داشتم با دوستام می رفتم دانشگاه، یکی از آقایون دانشجو که معمولا خیلی هم با کلاس بودن از دانشگاه اومد بیرون و جلوی چشم همه پاش لیز خورد اما زمین نیفتاد، برای اینکه به بقیه بگه من لیز نخوردم شروع کرد یه مسافتی رو همونطوری راه رفتن، یعنی پاهاش رو روی زمین می کشید و می رفت... :311:
:72:
سلام
نقل قول:
به قول آقای مدیر کلمه و واژه ضایع شدن (تباه شدن ) مناسب نمی باشه .
البته توی ذهن بعضی از ما همین واژه میاد و طبق همین هم عکس العمل نشون میدیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام
به نظرم باز تعبیر ضایع شدن به یک جمله قشنگ تر می تونه این مسئله را قابل تحمل کنه.
مثلا به این نکته ظریف که« آهو» به آن اشاره کرده است توجه کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آهو
همین که اون روز با دوستان این همه خندیدیم خودش دنیایی بود برامون چون یک اتفاقی بود که ممکنه برای همه پیش بیاد اصلا هم احساس ضایع شدن به من دست نداد . به هر حال روز خاطره انگیزی بود برای هممون
این یعنی اگر مخصوصا ما خودمان نسبت به خودمان بیم داشته باشیم که نکنه آبرومون بره، نکنه دیگران تصور مثبتشون نسبت به ما عوض بشه، نکنه به شخصیت ما خدشه ای وارد بشه و.... همه اینها می تواند مسائل زیادی را برای ما به وجود بیاورد مخصوصا احساس ضایع شدگی...
یه روز تو یه مهمونی ، وسطای شام من گفتم عجب قرمه سبزی خوشمزه ایه .....
فامیلا یه مدتی هاج وواج هم به من وهم به همدیگه نیگا کردن .... بعد یکی گفت اما این که آلو اسفناجه !!!!
منم باخونسردی گفتم می دونستم قرمه سبزی فلانی واقعا معرکس!!!!! :D