RE: به خاطر این پست به او رتبه دادم
سلام،
اول نظرم را در رابطه با صحبتی که مدیر همدردی عزیز در رابطه با رتبه دادن به مدیران داشتند می گویم.
فکر می کنم کسانی که کارشناسان این سایت هستند از جمله خود مدیر همدردی، فرشته مهربان، ani، Baby، و همه کارشناسان عزیز همیشه بهترین پستها را می دهند. پست های این عزیزان همیشه در حدی هستند که بخواهیم رتبه بدهیم، ولی اگر بخواهیم این کار را بکنیم، هرروز تمام رتبه هایمان صرف کارشناسان می شود!
برای همین من خودم وقتی به کارشناسان رتبه می دهم که مشاوره ای بسیار عالی بدهند و از حد خودشان بالاتر باشد. وگرنه پست های معمولی کارشناسان هم اغلب از پست های بقیه اعضا بهتر هستند و باید هم همینطور باشد!
از طرف دیگر من فکر می کنم این رتبه ها به صورتی که الآن هستند در حد کارشناسان عزیز نیستند!
برای مثال رتبه من الآن یک سوم رتبه فرشته مهربان هست. ولی محتوای پست های من و درک من از مشکلات کاربران به هیچ وجه قابل مقایسه با فرشته مهربان نیست و نخواهد بود.
خلاصه فکر می کنم بهترین راه همین است که زیر نام کارشناسان نوشته اید "کارشناس" و باید با توجه به همین لقب به پست های این عزیزان توجه زیادی بکنیم و بهترین استفاده را ببریم.
و حالا رتبه من:
یکی از بهترین تاپیکهای این سایت تاپیک مشاوره برای همه است. این تاپیک چکیده ای از مشاوره های خوب مدیر همدردی است و بالهای صداقت عزیز تلاش زیادی برای جمع آوری مطالب کرده است. من به این خاطر به او رتبه دادم. امیدوارم به این تاپیک ادامه دهد.
با تشکر از همه کارشناسان و کاربران فعال این سایت که بدون حضور آنها همدردی به این شکل که هست نمی بود!
ضمن تشکر از نقد حامد و بلو اسکای عزیز که بر این تاپیک داشتند
یه نقدی هم به ذهنم رسید که چون خودم تجربه اش کردم خالی از دقت نظر نیست :72:
به نظر من بیشتر رتبه ها از روی هم حسی اعضا با افراد هست گویی که به شخصه دیده ام عضوی به خاطر اینکه شخصی در تاپیکی از او نیز یادی کرده رتبه ای داده
وقتی مراجعی به تالار میاد درصدد زدن تاپیک و عنوان مشکلش و گرفتن راهکار می باشد و در همان بدو ورود زیاد تحلیلی روی رتبه ها و تعداد ارسالها و تشویق های افراد ندارد
و افراد رو از پستهایی که در تاپیکش برایش می زند شناسایی می کند
فرشته مهربان فکر نمی کنم هنوز جوهر مدیر شدنش در تالار خشک شده باشد سال 88 که من عضو تالار بودم ایشون عضوی بود مانند بقیه و اکثر پستهاشون مفید ، کاربردی و عملی بود و به گمانم معیار مدیرشدنشون هم همین پستها بوده (توجه دارید که زمینه تحصیلات ایشون تاریخ هست)
باران 68 که فعالیتش الان بسیار کاهش یافته ، به تازگی کارشناس شده است اون زمان که مانند عضو عادی در تالار بود در بسیاری از تاپیک ها از ایشون دعوت می شد که بیایند و اظهار نظر بکنند و راه حل نشون بدهند
یا طاهره عزیز ( با فوق لیسانس جهانگردی)که ایشون مدیر بودند و به درخواست خودشون از مدیریت تالار انصراف دادند با وجود اینکه بسیار کم به تالار می آیند و پست های محدودی دارند اما تنها با یک پست در حدود 10 تا 15 رتبه گرفتند
یا نقاب بزرگوار که واقعا جایشون در تالار خالی است با وجود اینکه من خودم به شخصه با یکسری از عقاید و نظراتشون اختلاف داشتم ولی بسیار بسیار کارشناسانه نظر میداند چه ان زمانی که مدیر بودند و چه زمانی که عضو عادی شدند
لذا از نظر من ارزیابی کیفیت کاربران از روی رتبه ، تعداد تشویق و یا حتی تعداد ارسالها سنجیده نمی باشد
گویی اینکه کیفت پست هایشان آنها را به مرور در تالار معرفی می کند
همچنین داریم کاربری که مدت های مدیدی است در تالار حضور ندارد اما پست های قدیمی اش ( به عبارتی تاریخ گذشته اش )دارای تشکر و رتبه به تاریخ روز می باشد
با سلام
نظرات دوستان در مورد رتبه چه موافقان چه مخالفان تا اندازه زیادی به صحت نزدیک هست. پیچیده بودن مسائل انسانی و تفاوتش با مسائل طبیعی و ریاضی در همین هست.
یعنی از زوایا و جوانب مختلف قابل طرح هست.
اما فراموش نکنید دیدگاههای کمالگرایانه و همه یا هیچ کردن منجر به یاس و واماندگی ما در مواجه با مسائل می شود.
همانطور که عنوان کردم رتبه دادن دستی مراجعان با مطالعه تاپیک و پستهای اعضاء تنها یکی از متغیرهای کیفی سازی تالار همدردی هست. و البته همیشه احتمال نقطه ضعف، یا حتی سوء استفاده هست.
اما جو غالب به جهت مثبت هست.
یعنی اکثر رتبه ها در نهایت جهت گیری درستی از نظر کیفی دارد. مخصوصا در دراز مدت.
گاهی مثل یک موج کاربری با رتبه های کاذب ممکن است بالا بیاید. اما در دراز مدت آنچه که می ماند موجها نیستند. بلکه عمق دریاست.
یعنی به قول بالهای صداقت هنوز هم اعضای قدیمی هستند که فعال نیستند اما رتبه هایشان به روز می شود.
یعنی هر کاربر ناشناسی با خواندن مطلب آنها برانگیخته می شود که به آنها رتبه دهد.
در واقع این رتبه ها خیلی منفعت مادی برای کاربران ندارد. بلکه صرفا برای اینست که توجه به پستهای این افراد بیشتر می شود.
به هر حال علیرغم ضعف ها و مشکلاتی که مطرح شده ، هنوز هم تصور می کنم دقت و توجه کاربران مخصوصا پیشکسوتان در دادن رتبه به پستهای محتوایی می تواند کمک به ارتقاء سطح کیفی تالار داشته باشد.
در تکمیل فرمایشات مدیر گرامی باید عرض کنم .
تشکرها و رتبه های مدیران و کارشناسان به پستهای مفید اعضاء ، کمک مؤثری به رشد و تقویت کیفیت و تخصصی شدن پستها در تالار می کند .
من به خوبی می دانم و حتی بازخورد دریافت کرده ام که وقتی مدیر یا کارشناسی به پستی رتبه می دهد ، هم ارسال کننده آن پست را تشویق و دلگرم می کند ، هم به رشد او از نظر فکری و نظری و حتی مهارتی کمک می کند ، و هم توجه دیگران نیز به رقابت سالم و توجه و دقت در ارسال پستها جلب می کند و پستها را هرچه فنی تر می سازد ، هم به طور غیر محسوس الگو آفرینی و رشد آگاهی را ( با دقت بر پستهای مورد تأیید قرار گرفته ) به دنبال دارد .
نکته ظریفی که من میخواهم اشاره کنم اینه که ، با بالا رفتن تعداد رتبه های کارشناسان ، توجه به پستهای اعضاء که از کارشناسان به خاطر آن رتبه گرفته اند کم می شود و بنده به شخصه معتقدم ، کارشناسان جای خود را دارند ، این اعضاء دیگر هستند که باید رشد داده شوند ، به قوتهایشان توجه شود ، و نقش مفیدشان برجسته شود ( آن هم از سوی کارشناسان و مدیران ) و نکته مهم اینکه بیشتر از آنکه رتبه های اعطا شده مدیران و کارشناسان تایید کننده پستهای مفید اعضاء باشد ، تشکرهایشان است که کارساز است چرا که در معرض دید است. و وقتی عزیزی پستی کیفی دارد ، و کارشناس یا مدیری به او رتبه دهد رتبه اش دیده نمی شود ، اما تشکرش در معرض دید است و اثر گذار . لذا به نظر من ، رتبه ها همانکه قبلاً طی لیست امروزی پدیدار نبود بهتر بود .
من به شخصه از دوستان عزیز کارشناس از جمله خودم و مدیر محترم همدردی تقاضا دارم ، که به پستهای دیگر اعضاء بیشتر توجه نشان داده و مفیدها را با تشکر و رتبه مورد تایید قرار دهیم ( تشکر مقدم بر رتبه است ، مبادا رتبه دهیم و تشکر فراموش شود )
پاورقی
=====
به حامد گرامی هم می گویم ، که مدیر محترم همدردی در پستشون همین را عنوان داشتند ف یعنی از مدیران خواستند که غفلت نسبت به رتبه دادن و تشکر دادن نداشته باشند نه از اعضاء خواسته باشند ، که کارشناسان را رتبه دهند . به قول شما برای کارشناسان همان عنوان باعث اعتماد می شود
.
جناب sci راهنمائی های کاربردی و ارزنده ای برای مراجعین دارند و اغلب پستهای ایشان مفید و کارشناسانه است . در این میان این دوپست در تاپیک می خواهم زن دوم شوم ، از نظر من آنالیز بسیار خوبی برای مراجع جهت درک اشکالات شناختی اش و آشکار شدن عقلانی سازیها داشت و به مراجع کمک بسیاری کرده .
توجه شما دوستان را نیز به سوی مطالعه این پستها و اعطاء رتبه به آن جلب می کنم :
http://www.hamdardi.net/thread-16641-post-154161.html#pid154161
http://www.hamdardi.net/post-154355.html#pid154355
.
m25teh گرامی نیز راهنمائیهای بسیار خوب و دلسوزانه و به جایی برای مراجعین دارند .
در پست زیر ، به خوبی و با ظرافت اشکال در روند مشاوره گرفتن و خطر آسیب پذیری ناشی از سرعت مراجع و تاپیکش و نداشتن استقلال عمل و تفکر عمیق بر راهنمائیها و خطر وابستگی به مشاوره و مشاور ، و تأثیر پذیری از نظرات متفاوت ( با همه نظرها موافق بودن ) را برای مراجع باز کرده ، و به او توصیه به جا برای تمرکز بر خود و پختگی و پویایی مستمر در عمل را دارد که در صورت توجه عمیق و عملی مراجع به این گوشزدها ، بهره بسیار خوبی خواهد برد .
شما هم ملاحظه فرمایید :
http://www.hamdardi.net/thread-16880-post-155393.html#pid155393
آیا این پست شایسته دریافت رتبه از سوی شما نیست ؟؟
به پست زیر از آنی عزیز رتبه دادم چون :
با آنالیزی روشن و دقیق ، عوارض ذهن خوانی و وسواس فکری را سلیس و زیبا بیان کردند.
http://www.hamdardi.net/thread-15962-post-161576.html#pid161576
:104::104:
:104::104::104:
:104::104::104::104:
.
پست بسیار بسیار مشاوره ای جناب sci
---------
نمی دونم آیا شما هم مثل من به دنبال هرچه رویایی تر کردن زندگیتون هستید یا نه
نمی دونم آیا شما هم به دنبال سعادت و عشق بی حد و حصر هستید یا نه
نمی دونم به دنبال عاشقانه زندگی کردن و عشق ورزیدن و عشق گرفتن هستید یا نه
مقاله ها و کتابهای زیادی رو خوندم و اکثرا در صددم که مهارت های زیادی را فرا بگیرم و به کار ببرم ...
این پست آقای sci خیلی زیبا به زبان خودمون باز کرد که چگونه برای مردمون یه پرنسس باشیم و چگونه او پرنس ، به همین خاطر به نظرم سزاوار دریافت رتبه بود
و تقاضا دارم از ایشون که بیشتر در این باب سخن بگویند
پست تاثیرگذار از فرشته مهربان
که باعث شد مراجعی که بسیار مقاوم بود در بکارگیری راهکارها و مشاوره ها تغییر موضع بده و از راه خطا باز گردد
هرچند که دیدن اینگونه پستها از مدیران جای تعجب ندارد ولی مراجع بعد از 60 پست و با پست ایشون توانست راه را از چاه باز شناسد به همین خاطر استحقاق دریافت رتبه رو داره
پست اقای تسوکه در تاپیک "راهکار های مقایسه نکردن خود با دیگران"
به دلیل در اختیار گذاشتن تجربه عملیشون و همچنین به خاطر ظرافت خاصی که در تلفیق تجربه و مشاوره به کار بردن ارزش رتبه دادن رو دارد