پرنده عزیز مشکل از اونا نیست مشکل از ماست توی این دوره زمون باید دروغ گفت به خدا من به این نتیجه رسیدم اما متاسفانه ما نمیتونیم دروغ بگیم پس باید سر کنیم ولی فکر کنم تو هم مثل من تصمیم گیری بهترین کارو کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط parandeh
نمایش نسخه قابل چاپ
پرنده عزیز مشکل از اونا نیست مشکل از ماست توی این دوره زمون باید دروغ گفت به خدا من به این نتیجه رسیدم اما متاسفانه ما نمیتونیم دروغ بگیم پس باید سر کنیم ولی فکر کنم تو هم مثل من تصمیم گیری بهترین کارو کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط parandeh
سلام
ولی من به این نتیجه رسیدم که نجات در صداقته
تجربه کردم
یکی از دوستام میخواست بره یه مسافرتی یعنی تقریبا تیر ماه میخواست بره
بهم دروغکی گفت (به دلایلی دروغ گفت)2 اردیبهشت میره بعد ها هرچقدر گفت دیر میرم ولی من پیش خودم میگفتم شاید زود رفت باید قبل رفتنش ببینمش گفتم میخوام ببینمت اومد و اعتراف هم کرد دروغ گفته خیلی هم پشیمون بود گفتش 2 ماه دیگه میره خیلی کار داشت ولی به خاطر من اومد برگشتنی تصادف کرد و از دنیا رفت شاید اگه اون دروغو نمیگفت من برا دیدنش عجله نمیکردم اونم الان زنده بود
من خودم یه دروغی بهش گفته بودم (یه دروغ بزرگ)و ناراحتش کرده بودم ولی فوری صبحش بهش گفتم معذرت میخوام دروغ گفتم تا صبح نخوابیده بودم به خاطر دروغ گفتنم
به نظر من دروغ بده
سلام میدونم عزیزم دروغ بده به خدا من اصلا نمیتونم دروغ بگم اما مردم مثل نقل و نبات دروغ میگن ، باید حواست باشه وگرنه تو ضربه میخوری ، اگه دروغی که میگن به زندگی تو ضربه نزنه که اصلا مهم نیست ولی اگه بخواد به زندگیت ضربه بزنه :54::54: واقعا سخته، در مورد دوستت هم مقصر تو نیستی عمرش تموم شده بوده حتی اگه بهت راست میگفت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط parandeh