RE: از کدام معیار ها بگذرم؟
سلام دوست عزیز.
من کاملا درکتون میکنم.چون شرایطی تقریبا مشابه با شما را تجربه کرده ام.
به نظر من بهترین راه حل اینه که معیارهاتون رو اولویت بندی کنید و بر اساس اولویت هاتون انتخاب کنید. این حقیقت وجود داره که شاید یک انسان ایده آل هرگز وجود خارجی نداشته باشه. حتما باید یک اولویت بندی منطقی معیارها برای خودتون داشته باشید.این کار ذهنتون رو منظم میکنه.
از همه ی شما دوستان عزیز متشکرم
متاسفانه مشکلات قشر پزشک ایرانی نه تنها در ایران وجود دارد بلکه مشکلات سیاسی ایران با خارج از ایران حتی روی پذیرش دانشجویان نخبه ایرانی تاثیر گذاشته و در هر صورت اگردر خارج ازایران ادامه تحصیل دهندباید همانجا بمانند چون بازگشت به ایران نیاز به دادن امتحاناتی مشابه کنکور مجدد هست و دیگه پس از اینهمه مشکلات کسی انرژی ان را ندارد
خانم neg حالا شما چرا كليد كرديد رو همون يه مورد؟!!!!!!!!! طبق توضيحاتي كه داديم شما مطمئنا فرصتهاي ديگه اي خواهيد داشت كه مطابق با معيارها و به صورت واقع بينانه مي تونيد انتخاب كنيد .
آقای سورنا آرمان من حرف شما رو کاملاً تایید می کنم. من هم به زودی از ایران میروم. چون که 90 درصد هموطنام رو همفکر خودم نمی بینم. اینجا تنگ نظری و جمود فکری بیداد می کنه.
من که می گم همون کچله از بقیه بهتره چون اختلاف سن هشت سال زیاد نیست هم می تونه بره مو بکاره .اما از بقیه چیزها خوبه.ضمناً من خودم از آدمهای کچل خوشم میاد چون مهربونتر هستن.