دوستان دیگه راهنمایی نمیکنن ؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان دیگه راهنمایی نمیکنن ؟؟
عزیزم
تنها دلیلی که باعث شده شما و اون آقا نتونید به آدم دیگه ای برای ازدواج فکر کنید اینه که شما به هم از نظر عاطفی وابسته شدین نه اینکه تفاهم دارین!
در صورتی که برای بقای زندگی مشترک به تفاهم احتیاجه نه علاقه شدید.
حالا دو موضوع هست که احتیاج به راهنمایی دارم :
1- آیا باید یکبار دیگه امتحان کنیم یا نه ؟
2- آیا کسی که با چند نفر ارتباط داشته می تونم بهش اطمینان کنم یا نه ؟
3- آیا لازمه بپرسم ارتباطشون تا چه حدی پیشرفته یا نه ؟ و از کجا مطئن باشم که حقیقت را میگه ؟
4- اگر تصمیم به ازدواج گرفتیم لازم هست که من با کسایی که اون باهاشون دوست بوده صحبت کنم یا نه
5- و یک عذاب وجدان دیگر هم دارم - اگر کسایی که این باهاشون رابطه داشته واقعاً دوستش داشته باشن ، فکر میکنین برای اونها انصافه که من اورا ازشون بگیرم؟
1.امتحان کردنش ضرر که نداره،فایده هم داره و اون اینه که 4 سال بزرگتر شدی، تجربه بیشتری داری،و حتما" معقولتر رفتار می کنی.
2.باید بدونی این روابط از چه جنسی بوده(دوستی های موقت برای سرگرمی و تفریح یا روابط منطقی و هدفمند برای ازدواج)
3. حتما" باید بدونی .با شناخت نسبی که از گذشتش داری و شناخت عمیقتری که الان سعی میکنی بدس بیاری.
4.بد نیست بدونی ولی فعلا" به حرفهای خودش اکتفا کن.
5.تو اونو از کسی نمیگیری اگه واقعا" قسمتت باشه. گلم بیشتر به این فکر کن که خودشو بشناسی، جدا از احساسات.به علایق نفرات قبلی هم نمی خواد زیاد فکر کنی.
برات آرزوی موفقیت میکنم
سلام، ببین عزیزم ، من میدونم شما هم میدونی قرار نیست هر رابطه ای منجر به ازدواج بشه، اون دختری که الان پیغام میزاره هم می تونه از سر بیکاری یا فقط به عنوان یه دوست این کارو بکنه و به نظر من اصلا کاری به زندگی شما با اون اقا نداره و شما با این ترحم و دل سوزوندن برای اون دختر باعث میشید زندگی خودت ، اون دختر و اون اقا تباه بشه ، چون اون تو رو دوست داره مطمئن باش کسی هم برای اون دختر هست که دوستش داره پس نگران اون نباشنقل قول:
درسته که این حالا با کسی ارتباط نداره اما اگر حتی یکی از دخترهایی که این باهاشون ارتباط داشته ، واقعاً این را دوست داشته باشه که هنوز هم گاهاً برایش پیغام میذاره و... ایا برای اون دختر شرط انصاف هست که من با ایشون ازدواج کنم ؟؟ نمیخوام زندگیمو به قیمت از بین بردن آرزوهای کس دیگه ای شروع کنم.
به نظر من حتما باید دوباره با هم صحبت کنید
الان هم که سن شما و ایشان در حدی هست که فکر نکنم احساساتی با قضیه برخورد کنید و فکر می کنم الان در سن منطق قرار دارید
دلایل مخالفت خانواده را هم بررسی کنید و ببیند ایا امکان برطرف کردن انها را دارید؟
از طرفی به نظر من شما باید به فرد اعتماد کنید
4 سال با هم دوست بودید و حالا اینقدر از ایشان شناخت پیدا نکردید که بدونید حرفش را باور کنید یا نه؟ به نظر من تنها شما هستید که می توانید تشخیص بدهید که ایشان راست می گوییند یا نه.
در هر صورت برایت ارزوی موفقیت می کنم.
سلام بر دوست گرامی.....انشاالله که خوبید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط bigharar
شما نوشته بودید که (ما هم برای هم آرزوی خوشبختی کردیم و رابطمونو قطع کردیم)
این جای خوشحالیست چون توانستید در آن موقع بحرانی بر احساسات خود غلبه کنید.
بعد نوشتید هم خودتون و هم اون یگدیگر را با دیگران مقایسه می کردید....
اما این جای ناراحتی دارد...."مقایسه" یکی از بدترین راه های شناخت طرف مقابل و یکی از گمراه کننده ترین راه هاست.
در مورد سوال هایتان:
1:امتحان اشکالی ندارد اما به شرطی که او خود تمایل به این کار داشته باشد و هیچ اصراری از طرف شما نباشد.(خواستگاری)
2:اصولا برداشت ما از کلمه "اعتماد" درست نیست. اعتماد این نیست که کسی با دیگران ارتباط نداشته باشد...اعتماد باید در طی یک رابطه(البته نه دوست دختر دوست پسر) شکل بگیرد...
3:نه هیچ گاه این سوال و پی گیری را نکنید....و مطمئن هم نباشید.
4:بله حتما باید با آنها تماس داشته باشید برای شناخت بیشتر آنها و ایجاد رابطه...
5:نخیر اصلا عذاب وجدانی در کار نیست.....هر کس به اندازه تلاش خود مزد می گیرد.
در آخر باید بگوییم ازدواج بر اساس چنین رابطه ای را درست نمی دانم چون در این ارتباطات ""شناخت"" طرف مقابل تحت تاثیر عواملی قرار دارد که نمی توان شناخت درستی به عمل آورد.
و اینکه شما گفتید دلیل مخالفت خانواده ها ......یکسان نبودن سطح اقتصادی و فرهنگی بوده.....پس لازم هست بگوییم این ملاک ها (سطح فرهنگ و اقتصاد) یکی از ملاک های مهم برای ازدواج هست.....توصیه می کنم کمی بیشتر دقت کنید.
و اینکه هرگز نباید اصرار از طرف شما برای ادامه رابطه و خواستگاری باشد....چون این اصرار باعث به وجود آمدن برداشت نامناسبی در دوست پسر شما می شود و ارزش و منزلت شما پایین می آید...
موفق باشید دوست گرامی.
سلام
وقتی ازدواج بر اساس دوستی و ارتباط رفاقتی ست، همه این اگرها و اما ها و همه این ان قلت ها رو داره: آیا قبلش با کسی نبوده؟ آیا درست می گه؟ آیا من رو هم مثل اون قبلی ها سرکار گذاشته؟ آیا توی این مدت که نبوده کاری کرده؟ با کسی بوده؟ ازش خسته شده و حالا اومده سراغ من...! و صد البته که هیچکدوم این سوالها به زبان نمیاد امروز.
اما فردا که این روابط به زندگی مشترک منجر بشه، هر کدوم این سوالها خیلی بی ملاحظه مطرح می شه و باعث آشوب و تلاطم می شه و خوب دیگه، قراره آرامش توی زندگی مشترک داشته باشیم نه تلاطم و هیجانات مضر.
اگر قصد دارید دوباره امتحان کنید، اول تکلیف خودتون رو با خودتون روشن کنید. یعنی تکلیف خودتون با شخص خودتون در درجه اول و با طرف مقابلتون در درجه دوم. بعد بنشینید و به اشتراک هاتون فکر کنین.
اشتراک عقاید و تفاهم هیچوقت باعث جدائی نمی شه. پس اول به چیزهائی فکر کنید که شما رو از هم جدا کرده تاحالا، و یا از این به بعد ممکنه جدا کنه.
عرض ادب دارم...
1- آیا باید یکبار دیگه امتحان کنیم یا نه ؟ حتما یه بار دیگه امتحان کنید ولی اگر این بار نشد دیگه برای همیشه تمام کنید
2- آیا کسی که با چند نفر ارتباط داشته می تونم بهش اطمینان کنم یا نه ؟ بهش اطمینان کنید چون کسی که سراغ دیگرون رفته و نتیجه ای نگرفته به این خاطر که اونها رو با شما مقایسه کردید علاقه و دلیلهای بیشتری برای زندگی با شما داره و کمتر از حالت عادی دچار هوس خواهد شد
3- آیا لازمه بپرسم ارتباطشون تا چه حدی پیشرفته یا نه ؟ و از کجا مطئن باشم که حقیقت را میگه ؟ لزومی نداره در مورد گذشته ای بپرسی که در آینده تو تاثیری نداره و به تمامیه حرفهایی که میزنه شک نکن و کاراگاه بازی هم در نیار این کار تو به او هم اجازه میده چنین تفکری در مورد تو داشته باشه آیا برات قابل قبوله که او چنین نگاهی بهت داشته باشه از او این فرصت رو راستی با خودت رو نگیر کوچکترین حرکت اشتباهی در این مقطع باعث میشه ایشون دیگه با شما صادق نباشن
4- اگر تصمیم به ازدواج گرفتیم لازم هست که من با کسایی که اون باهاشون دوست بوده صحبت کنم یا نه؟ چرا اونها برات اینقدر مهمن؟مگه بهش شک داری یا باورش نداری؟
5- و یک عذاب وجدان دیگر هم دارم - اگر کسایی که این باهاشون رابطه داشته واقعاً دوستش داشته باشن ، فکر میکنین برای اونها انصافه که من اورا ازشون بگیرم؟ همیشه تو زندگی اول خدا بعد خودت بعد همسرت و بعد اطافیانت رو بذار آیا اون دخترها به تو فکر کردن وقتی که با این آقا رابطه داشتن؟ تو چرا می خوای این کار رو بکنی؟ به فکر خودت باش نازنین
منظورم از امتحان کردن دوباره صرف نظرخانواده ام نیست این دفعه. منظور اینه که اصلاً فکر می کنید با شرایط فوق ، این ازدواج عاقلانه هست یا نه ؟ همه چیز رو از نو و دوباره شروع کنید اگه فرد ایده آل زندگیتونه چرا ازدواج باهاش عاقلانه نباشه؟!
من چجوری ازش بپرسم که ارتباطشون تا چه حد بوده و چجوی مطمئن باشم جوابی که میده راسته ؟ چرا می خوای کاراگاه بازی در بیاری؟ اگه الان نتونی با این موضوع کنار بیایی که وقتی تو نبودی و به تو هیچ تعهدی نداشته نباید به دیگرون رابطه داشته باشه بعدها کوچکترین اشاره ای به اون ایام و یا مواجهه اتفاقی با هر کدوم از اون دخترها زندگی تو رو خراب خواهد کرد باورش کن و به خودت افتخار بکن به نوع رابطه که داشته اید که با وجود دوری از هم و حضور دیگران نه تنها کمرنگ نشده بلکه جلا و شفافیت بهتری پیدا کرده
من غیر از همون یکسال که اون هم جهت آشنایی با ایشان ارتباط داشتم تا حالا با کسی ارتباطی نداشته ام جز در همون مراسم های خواستگاری، فکر می کنید اون باور میکنه این مسئله را یا باز هم در آینده این ارتباط گذشته مشکل ساز خواهد شد ؟ شما چون هنوز نتونستید به نوع رابطه ایشون (منظورم پاک بودنشه) و به حرفهاشون اطمینان داشته باشید وقتی خودتون رو جای ایشون میذارید باز هم با همون دید خودتون به خودتون نگاه می کنید خواهر بزرگوارم این عینک بدبینی رو از رو چشات بردار زندگی خیلی قشنگ و زیباست
زندگی زیباست ای زیبا پسند / زیبا اندیشان به زیبایی رسند
درسته که این حالا با کسی ارتباط نداره اما اگر حتی یکی از دخترهایی که این باهاشون ارتباط داشته ، واقعاً این را دوست داشته باشه که هنوز هم گاهاً برایش پیغام میذاره و... ایا برای اون دختر شرط انصاف هست که من با ایشون ازدواج کنم ؟؟ نمیخوام زندگیمو به قیمت از بین بردن آرزوهای کس دیگه ای شروع کنم. عشق یه طرفه فقط دردسره! اون خانم باید بفهمه که به کسی دل بسته که روزی دختر دیگه ای بهش دلبسته بوده و دوستش دارشته و هنوزم دوستش داره عزیز دلم قربونت بشم به خودت و به این پسره نازنین فکر کن به روزهای خوبی که می تونید داشته باشید به زندگی که می تونید داشته باشید و اصلا عجله برای ازدواج نداشته باش اول مطمئن باش که او همونیه که اون موقع ها می شناختی و مطمئن شو که می تونی باهاش زندگی کن بعد انشاء الله هر چه که به صلاحت باشه خدا برات رقم بزنه
با سلام
بدی ازدواج از راه دوستی اینست که حس بد بینی در فرد ایجاد میشود. به عنوان مثال مرد با خودش میگوید نکند زنم همینطور که با من دوست شده با چند نفر دیگر هم در ارتباط باشه یا بر عکس . برای همین به نظر من ازدواج بر پایه دوستی درست نیست.
به هر حال هر موجودی با جنس مخالفش در ارتباط است ولی باید عاقلانه اندیشید
دوستان عزیز ممنون از زحماتتون و جوابهاتون
ممنون از همه کسایی که درکم کردند و راهنمایی کردند. اما صرف به دوستایی که گقتند ازدواج از طریق دوستی به جایی نمیرسه باید بگم منم موافقم و اگه خونده باشین - از روز اول هم ما با هم اون دوستی که شما برداشت کردید نبودیم. اول از خواستگاری شروع شد و بعد از شناخت هم بهش علاقمند شدم.
به هر حال همینقدر بگم که همه چیز تموم شد :47: یه روزی اگه حالی برام مونده بود شاید بیام و دلیلش را بگم. شایدم ما برای هم ساخته نشدیم ... بگذریم.
به هر حال میدونم دوستش دارم و ......انشاالله که اونم خوشبخت بشه :54: