-
RE: گیج شدم کمک
باید بگم اون دوستم رو خانواده ام قبول دارن و از نظر با کس دیگه بودنش اعتماد دارم که نداشته.از خانواده های سرشناسه ولی خودش تحصیلاتش از من کمتره یعنی مامانم که میدونه قبولش داره میخوام بفهمم مشکلش جدی چی بوده چون مردم 5 سال دوست میشن من سر یه سال به خاطر نیومدنش اونقدر دعوا کردم که....
شاید مقصر من بودم.شاید هم صلاحم نیست نمیدونم گیجم خواهش میکنم کمکم کنید.
شاید هم از فرصت ده روزه اش استفاده نکرد اونوقت دیگه میدونم چکار کنم.
ولی نمیدونم اگه بیاد چی جواب بدم دلم برای این خواستگارم میسوزه چون من تقصیرم هم نبود توضیح دادم ما حرفامون رو زده بودیم که جواب مثبت دادم.پیروز جان متوجه نظرت نشدم میشه روشنتر بگین؟
-
باید بگم اون دوستم از نظر مامانم که خبر داره خوبه و خانواده سرشناس و خوبی هم داره.از نظر بودنش با کس دیگه هم مطمءنم که نبوده چون سرش اونقدر گیر کارو باره که وقت نمیکنه و زیر نظر باباشه ما فامیل خیلی دوریم و خبرایی ازش دارم.تردیدم به خاطر اینه که با این حرفا که میزنه احساس میکنم شاید مقصر من بودم که تحمل نکردم.
شاید جدی اون مشکل داشته اخه مردم 5 سال منتظر عشقشون میشن من سر یک سال اونقدر دعوا راه انداختم که باعث شده اون خسته بشه.نمیدونم گیجم.به قول پیروز جان من که هنوز تعهدی به خواستگارم ندارم.اگه اومد بهتره که بهش جواب مثبت بدم و خواستگارم رو جواب کنم شاید درست باشه.شاید هم هی نیاد به خدا این افکار داره دیوونه ام میکنه
-
عزیزم چرا خودتو گول میزنی؟! عشق با احساسی که بین تو و دوست پسرته کاملا" فرق میکنه شما فقط کمی بهم وابسته شده بودین که وقتی همدیگرو نمی دیدن حسی هم نداشتین؛ همون جمله معروف از دل برود هر آنکه از دیده برفت.اون اومده و احساسات قبلیه شما _که البته هیچ ربطی به عشق نداشته_دوباره قلیان کرده.مطمئنم اگه 10 روز نبینیش و باش حرف نزنی همه چی تمومه و کلا" یادت میره.
خواهش می کنم یکمی هم به خواستگارت فکر کن اون طفلی می خواد با تو زندگی کنه تو مثلا" قراره ناموسش باشی اصلا" به این فکر کردی با حرفایی که بش زدی الان چه احساسی داره؟اگه ازدواج کنین چه دیدی نسبت به توداره؟خواهش می کنم واقع بین باش از دنیای ساختگی خودت بیا بیرون...
-
سلام عزیزم من همه این نظرات رو خوندم به نظر من هم شما داری اشتباه میکنی چون شما میگی رابطمون سرد شده بود وعذر وبهانه میاورد خوب به نظر شما کسی که اون موقع عذر وبهونه میاورده حتما باید دلیل قانع کننده ای داشته باشه.اون چرا اون موقع نیومد خواستگاریت ولی حالا میخواد بیاد وباز هم ازت فرصت میخواد به نظر من سعی کن با کسی ازدواج کنی که نظر خانوادت هم باشه ومهم تر اینکه سعی نکن با عشق واحساس علاقه ازدواج کنی وتصمیم بگیری چون شکست میخوری بعدشم از کجا معلوم اون توی این مدت عوض نشده باشه ما آدما شب میخوابیم صبح بیدار میشیم یه تغییر توی خودمون میبینیم چه برسه به اون.بعدش شاید توی این مدت اون با کسی دیگه هم بوده. از من میشنوی دورشو خط بکش
با علی