مرسی خیلی جالب بود.عین واقعیته .
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی خیلی جالب بود.عین واقعیته .
جهان اول و جهان سوم را باور ندارم هیچ وقت هم فکر نمی کنم که یک جهان سومی هستم معیارم انسانیت است پس من یک انسانم و بسیار توانا از تفکیک های این مدلی هم اصلا خوشم نمی آید . ممکن است به لحاظی کشورها با هم متفاوت باشند اما باور دارم درهمه جای دنیا آسمان آبی است فقر در همه جا وجود دارد بی تمدنی در همه جا وجود دارد بی قانونی همه جا وجود دارد ، کاستی ها ها بلااستثنا ست ،تنها اندازه اش متفاوت است و این تفاوت آنچنان هم نیست که بخواهم مارکی بر ملتی بچسبانم ، جهان اول و دوم و سوم تماما ساخته تفکر و اندیشه سود جویانه بشر است .
دوست گرامی گفته های شما درست است؛ولی مفهوم این مطالب چیز دیگری است که با نام جهان سوم نوشته شده است وبس .
-------------------
جهان سوم............
یکی از دلایل اینکه ما اغلب کمتر از سمت راست مغز خود استفاده میکنیم این است که اکثر روشهای یادگیری و آموزشی جامعه که ما غالبا" با آن سروکار داریم بر روی تواناییهای سمت چپ مغز متمرکز شدهاند و متاسفانه، اغلب روشهای آموزشی مرسوم در جامعه کمتر حاوی روشهایی هستند که موجب تقویت مغز راست میشوند.
keivanمحترم
من متن ارسالی و پر بار شما را خیلی عمیق خواندم و کاملا درک کردم که به چه مواردی اشاره فرموده اید و حرف شما چی بود ،و در پاسخ آنچه نوشتم من نظر خود را درمورد این واژه روح خراش عنوان داشته ام نه متن .
فضای مجازی فضای سوءتعبیرو سو تفاهم است . به هر روی ممنون از تذکرتان و تشکر بعدی به دلیل اظهار لطفی که به من داشته اید .