ممنونم دوست گرامی نیازی به تحسین نیست .امیدوارم که خود شما منطقی و از روی حساب با پستی وبلندی های زندگی برخورد کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم دوست گرامی نیازی به تحسین نیست .امیدوارم که خود شما منطقی و از روی حساب با پستی وبلندی های زندگی برخورد کنید
سلام
ببین من شاید به دخترا زیادی بدبینم اما یه چیزی رو میخواستم بگم.در این موارد (ازدواجو...) آدمی موفق تره که بدترین حالتو در نظر بگیره.من چند تا احتمال رو میگم چون الان تو توی ماجرایی شاید به اینا تا حالا فکر نکرده باشی شرمنده شاید ناراحت شی ولی بدون تو این جامعه دختری که پدر و مادرش هم سختگیرن 10 تا پسر رو سر کار میذاره و به این قضیه افتخار هم میکنه(من به عینه دیدم)حالا اگه طرف تو مادرش اینقدر آسون گیره که میذاره دخترش با یه پسر صبح تا شب تنها بمونه بهتره یکم حواستو جمع کنی.شرمنده من دارم فقط احتمالاتو میگم.ببین بعید نیست که با قبلیام اینجوری بوده حالا به تو گفته که با هیچکی اینقدر صمیمی نبوده!من شک دارم به یه دلیل.دخترا خیلی در این روابط حساسترن اگه یه پسری واسه یکی اینقدر عزیز باشه و پسرم اینقدر بخوادش و به دختره پیشنهاد ازدواج بده حتی اگه مادرت بهش توهینی هم کرده باشه به هر حال باید قاعدتاً ببخشه و فراموش کنه.اگه بهت میگه نه اونم بعد از اینهمه وابستگی باید شک کنی که اصلاً بهت وابسته هست یا نه!ببین بعضی از دخترا جوری خودشونو وابسته نشون میدن که انگار اگه نباشی میمیرن بعد میفهمی همش فیلم بوده.من میگم تو به بدترین حالات هم فکر کن اگه واقعاً بخوادت نباید اینقدر ناز و اطوار بیاد حالا بعد از دو سه بار منت کشی باید بله رو بگه اگه نگه ریگی تو کفششه.ببین به همه ی اینا فکر کن اگه فردا دیدی با یکی دیگست نری ایندفعه واقعاً با تزریق پتاسیم خودکشی کنی!;)من حال تو رو داشتم اگه الان بدی طرف هم بهت ثابت شه میگی نه من میخوامش!میدونم منم یه زمانی عاشق بودم اون قدیما!!!;)اما از الان خودتو واسه بدترین حالات آماده کن سعی خودتو بکن که بدستش بیاری اما فکر بدترین حالات رو هم بکن که بعداً ضربه نخوری.این یه اصل روانشناسیه که اگه از خطر آگاه باشی کمتر ضربه میخوری.به هر حال ببخشید که دارم حرفایی میزنم که شاید رویاهاتو خراب میکنه ولی واقعاً زمونه بده باید آماده ی هر چیزی باشی.
به امید اینکه بهترین ها واست پیش بیاد:72:
و اما اینکه؛ اگر با ایشون ازدواج کنه بعد ازدواج بدون شک این مسئله ذهنش رو مشغول میکنه ایا قبل از من با کس دیگری در ارتباط بوده؟ایا همونطور که ما با هم در ارتباط بودیم با دیگری هم همینطور بوده؟ و بعد بد دلی و شکاک بودن که ........نقل قول:
نوشته اصلی توسط joker
وابستگی ,یعنی نبود کنترل احساسات ؛یعنی نبود بلوغ عاطفی ,و اگر شدید باشد یعنی مشکل روانی.همین وابستگی باعث میشه که دختر یا پسر نبوده هم رو تحمل نکنند؛و یا دل, دل کندن رو نداشته باشن.و بدون اون نمیشه ؛ اون بهترینه که همگی از آثار هوس میباشد.پس در روابط صحیح و واقعبینانه باید بگیم دلبستگی نه وابستگی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط joker
وقت بخیر من هم نظرات کیوان رو تایید می کنم همینطور سایرین
به عقیده من راههای رسیدن به آرامش نسبی را تجربه کنید . تنها در سایه آرامش و خونسردی انسان می تواند
درست فکر کند درست تصمیم بگیرد و درست عمل کند