مردها معمولا از عروسک خوش شان نمی آید که بخواهند یادشان بماند چه کسی آن را هدیه داده با زنها فرق می کنند که وقتی به یک پیر زن هم عروسک بدهی خوشحال می شود و....
نمایش نسخه قابل چاپ
مردها معمولا از عروسک خوش شان نمی آید که بخواهند یادشان بماند چه کسی آن را هدیه داده با زنها فرق می کنند که وقتی به یک پیر زن هم عروسک بدهی خوشحال می شود و....
آخه وقتی به این راحتی قسم دروغ میخوره دیگه نمیتونم اعتماد کنم
الهی بگردم، طفلک من ، خوب حتما طفلک همسرت فکر کرده داره راستی راستی قسم می خوره! اینقدر زود بی اعتماد نشو ، با شوهرت حرف بزن ، و فقط گوش بده ببین چی می گه ، مشگل ات عزیزم ، مشگل غیر قابل حلی نیست ،
عزیزم سعی کن از الان خودتو عادت بدی به این که : الکی زندگیتو خراب نکنی و با عشق و علاقه کنار همسرت باشی نه اینکه با بی اعتمادی و بدبینی این روزهای خوش زندگیتو از دست بدی.
خوشبختانه برام توضیح داد و مشکل حل شد. زود قضاوت کرده بودم . به خودم قول دادم دیگه تند نرم.
سلام
کمی بدبین هستید. اول اینکه شما از کجا مطمئن هستید که یک نفر دیگر برایش خریده آیا این به شما ثابت شده ویا فقط فکر می کنید؟ تازه دوستان می گن خانم مارپل، تا اونجایی که من می دونم خانم مارپل اول به دنبال اثبات یک چیز بود بعد که مطمئن میشد طرف را متهم میکرد نه مثل شما همون اول یقه طرف و بگیره و بگه تو متهم هستی.
خدا رو شکر ، بدبینی خیلی بده . بازم خوبه که مشکلت برطرف شده .
دیگه بدبینی رو بزار کنار.