RE: نظر شما چیه؟(ازدواج از راه دور)
ازدواج حتی اگر هم درست باشه و بر اساس منطق و صداقت و تفاهم پیش بره در ابتدای راه تنش ها و مشکلاتی وجود خواهد داشت مسایل بسیار ساده و پیش پا افتاده و در عین حال بسیار جنجالی مثل موسیقی های که گوش می کنید! خیلی پیش پا افتاده هست ولی جای بحث و دعوا رو باز میذاره
از اونجا که در اونجا مشغول به تحصیل هستید بهتون توصیه می کنم که فعلا دست نگه دارید و برای ازدواج عجله نکنید
من رتبه 2 ارشد رشته خودم توی سال ورودیم بودم ولی الان به خاطر همین ازدواج (چه وقتی که مشکل حاد داشتم چه اویل که اصلا مشکلی به چشم نمی خورد و فقط سوء تفاهم بود) ترم پیش نمرات نه چندان خوبی نیاوردم و این ترم هم یکی از درسهای اصلی و اختصاصیم رو افتادم و مشروط هم خواهم شد
این یه تجربه شخصی بود اگه این تجربه رو قبل از ازدواج داشتم صبر می کردم تا درسم تموم بشه بعد ازدواج می کردم
RE: نظر شما چیه؟(ازدواج از راه دور)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سید1387
از طریق اینترنت آشنا بشوم و برای مدت 3-4 ماه بتوانیم شناخت نسبی از همدیگر پیدا کنیم و زمانی که برای هر دوی ما مشخص شد که توافق داریم من دو ماهی به ایران خواهم آمد تا یک ماه را به تکمیل شناخت از طریق رفت و آمد و دیدارهای چهره به چهره طی کنیم و چنانچه مشکلی وجود نداشت عقد کنیم.
ملاکهای شما با خانواده تان یکی است.؟
شما باید این رو هم در نظر بگیرید که در طول 3-4ماه ارتباط جهت شناخت نسبی احتمال وابستگی بالای وجود دارد که بعدها شاید مشکل ساز شود.