RE: کمک فوری خواهش میکنم خیلی ضروریه
خواهش می کنم فارسی تایپ کنید من با این فینگلیش خیلی مشکل دارم ، نه که سواد خواندنش را نداشته باشم ، نه یک جورایی لجم می گیرد و به نظر زبان و خط به این زیبایی ، چشم نوازی ،و... یعنی خط و زبان ایرانی ، این من در بیار که ایرانی و فارسی نمی شود ، یک چیز مسخره و من در بیار ، فارسی را پاس داری کنیم که بلای ترکها بر سر زبانم نیاید .
سلام و باتشکر از همه شما عزیزان که راهنمایی میکنید ، راستش وهم عزیز شما که خانواده این دوست بیچاره منو نمیشناسین اونا مجبورش کردن بعدشم دیگه بعضی چیزها که دست خود آدم نیست ، الان هم حتی بابای خودش نمیزاره طلاق بگیره میگه آبرومون میره خوب چیکار کنه .
سلام
گاهی انسان مجبور می شود بین بد و بدتر یکی را انتخاب کند!
طلاق بد است، اما الگو پذیری فرزند از یک پدر معتاد و بالهوس بدتر است.
بنظر من بهتر است دوستتان پسرش را از چنین محیطی نجات دهد. چرا که وقتی یک کودک در سن یادگیری، شاهد اعتیاد پدر و زن بازی او و سکوت مادرش (سکوت علامت رضاست) باشد، شک نداشته باشیم که این کودک در آینده ای نه چندان دور هم معتاد خواهد شد و هم زن باز.
سلام
من هم بانظرمهات موافقم کارصحیحی نیست که طرف فکرکنه که خوبه به خاطرفرزندش به زندگیش ادامه بده بیشتربچه های طلاق وضعشون بهترازبچه هایی هست که درمحیط های کنش زا ونا امن زندگی میکنند واونم باچنین پدری که اصلا صلاح هم نیست اسم پدرروی اوبگذاریم بهترین کار خارج شدن ازاون محیط هم برای دوستت وهم برای فرزندش هست....ولی اینکه پدرش ازروی ترس آبروریزی قبول نمی کند اینم خودش یه معضل هست واقعا که چقدربد هست که هنوز این طرزفکرهای غلط واشتباه هنوزدربعضی خانواده رواج دارد امیدوارم یک فرهنگ سازی درست دراین زمینه بشود اون بچه اون خانم چه گناهی کردند که باید چوب شوهربی مسولیتش را بخورند
براشون دعا میکنم...
سارای عزیز من کم اتفاق می افته که این پیشنهاد رو به کسی بدم ولی به دوستت توصیه کن با چنین آدمی لحظه ای سر نکنه البته میدو نم اول به خاطر فرزندش و بعد هم به خاطر خودش و جوونیش میدونم این تصمیم خیلی سخته چون مثلا اگردوستت استقلال مالی نداشته باشه برگشتش به خونه پدر اون هم با یک بچه خیلی مشکله ! ولی واقعیت اینه که این آدمها اصلاح پذیر نیستند مگر در موارد نادر که خود طرف از نظر شخصیتی و خانوادگی مثبت باشه و واقعا از شرایطش ناراضی باشه در آن صورت میشه بهش کمک کرد از منجلاب اعتیاد خارج شه اگر شوهر اینطور آدمیه حتما کمکش کنه و نجاتش بده در غیر اینصورت ......
طلاق ؟! عجب !چه پیشنهادی ! بین شما که پیشنهاد طلاق داده اید ،
چه کسی طلاق گرفته و خودش طلاق را لمس کرده ؟چرا طلاق گرفته ؟ چند وقت است طلاق گرفته ؟ بهترین حالتی که بعد از طلاق تجربه کرده اید چه بوده ؟!
نه اینکه با طلاق مشکل داشته باشم ، نه اصلا . اما لطفا به سئوالاتم پاسخ دهید تا بعد دلائلم رابرایتان توضیح دهم .
من دارم طلاق می گیرم
خیلی احوال آشفته ای دارم هر حرفی رو حتی اگه به خاطر کس دیگری گفته بشه به خودم ربطش میدم
دوتا از فامیلهای درجه سه خودمم طلاق گرفته و مشکلات و سختیهای زندگیشون رو هم دارم می بینم
خب آنی جان دلیل این سئوالاتت چی بود؟
من هم می خوام همون راه دوستان رو پیشنهاد بدم! طلاق!(کلمه ای که خیلی بدم میومد ولی سرم اومد)
طلاق؟!
چقدر راحت اين كلمه را بر زبان مي آوريد.
واقعاً پيدا كردن راه حل براي مشكلات و سازش با آنها اينقدر محال است كه خانه آخر را انتخاب كرده ايد؟!
تو هر پستي که سر ميزنم ، محاله يه جاش از اين واژه استفاده نشده باشه { طــــلاق }
اينه که بعضا آدم فکر ميکنه زندگي اونقدرها هم که فکر ميکردي شيرين نيست !!! چه پيچ و خم هايي و چه فراز و نشيب هايي ، چه چيزهايي که از تو مثلا مي خواد يه انسان کامل و سرد و گرم چشيده بسازه ،
تو اين دنيايي که ناخواسته پا توش گذاشتيم و داريم با هر بدي و خوبي اش ميسازيم ، دنيايي که هر لحظه اش هم مي تونه خوب باشه و هم بد ، دنيايي که اگه يه ساعتش بخندي بايد يه روزش گريه کني ، هيچي جز يه حرف دلنشين و يه چيزي که يه کوچولو غم از دلت کم کنه و اميدوارترت کنه وجود نداره !!! نمي دونم ، من که موندم ، چرا دوستان طلاق رو پيشنهاد ميدن !!!
من هنوز هدف خالقم رو از خلقت بعضي آدمها نفهميدم ، آدمهايي که با موندنشون و اون شخصيت کذايي شون دنيارو گلستون کردن ، عزيزم ؛ از جمله دوستان شما کم نيستن که الان زانويه غم بغل گرفتن و به يه گوشه خيره ميشن و هر لحظه به پايان زندگيشون نگاه ميکنن !!!
دوستت رو تنها نذار ؛ تو بد شرايطيه ، از يک طرف اعتياد همسرش و از اون طرف هرزگي هاش
اينجاس که ميشه گفت ، گل بود به سبزه نيز آراسته شد .
فعلا همين رو مي تونم بگم . موفق باشي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانه
طلاق؟!
چقدر راحت اين كلمه را بر زبان مي آوريد.
واقعاً پيدا كردن راه حل براي مشكلات و سازش با آنها اينقدر محال است كه خانه آخر را انتخاب كرده ايد؟!
راحت به زبون نمیارم اونقدر شنیدم که گفتنش برام راحت شده (از نامزدم شنیدم)
من از طلاق متنفرم ولی مثل اینکه چاره ای ندارم باید بپذیرمش