در ضمن آذین خانم ایشون داداشه دوستمه نه دوست داداشم
نمایش نسخه قابل چاپ
در ضمن آذین خانم ایشون داداشه دوستمه نه دوست داداشم
سحر عزیز سلام ،
راستش سحر عزیز نمیدونم چه چیزی باید بگم که یه کوچولو به دردت بخوره ، ولی چند تا نکته بهت میگم :
-اول از همه و مهمتر از همه صبر داشته باش
-دوم - اگه شناخته کافی ازش نداری برای خودت از حامد بت نساز
-سوم - ارزش خودتو نیار پایین ، یعنی تو پا جلو نذار
-چهارم - کاری نکن که فکر کنه ازش بدت میاد ، اگه پسره مغروری باشه و دوستت داشته باشه ، و فکر کنه که تو هیچ علاقه ای به این رابطه نداری ، ممکنه نیاد جلو
-پنجم - سر وسنگینی وقار و متانته خودتو حفظ کن
-شیشم - مطمئن شو پسره خوبیه بعد در موردش تصمیم بگیر
-هفتم - متاسفانه دیگه چیزی به ذهنم نمیاد
اگه سوالی داشتین با کمال میل دوست دارم بشنوم
موفق باشی دوسته عزیز
سلام ممنون آقا محسن ، بابت همین سنگینیم بود که از دستش دادم و حالا جلو نمیاد چون اون اومد و من نرفتم ، حالا نمیدونم چی میخواست بهم بگه اما میخوام ازتون بپرسم به نظر شما اصلا منو دوست داره یا نه ؟ آیا دوباره میاد یا نه ؟
در ضمن خیلی ممنون از راهنماییتون آقا محسن
سلام
من نمیگم آدما نمیتونن تو این سن عاشق شن گفتم احساسات شما تو این سن باعث میشه زیادی رمانتیک شین!اما اصلاً این داستان شما عجیبه!آخه من تا حالا نشنیدم یه دختری عاشق یه پسره بشه چون پسره بهش زل میزنه!میشه توضیح بدین دقیقاً چقدر میشناسینش؟من قصدم اینه که شما یه تحلیلی از اوضاع خودتون با چشم باز بکنین.من خودم عاشق دختری شدم که تو دانشگاه زیادی باهام شوخی میکرد و زیادی باهام صمیمی شد.من فکر کردم وقتی میگه عزیزم خیلی دوست دارم تو بهترینی یعنی عاشقمه.بعداً که پا پیش گذاشتم گفت نه من تو رو برای دوستی میخواستم نه بیشتر!ببینین شما دارین در مورد چند تا نگاه حرف میزنین!من اگه میگم رو چند تا نگاه حساب نکنین واسه اینه که مثل من ضربه نخورین.هیچکدوم از دوستام باورشون نمیشد اون دختره به من بگه نه!در صورتی که پسری که طرف شماست حتی یه دوست دارم خشک و خالی بهت نگفته!اول مطمئن شو عاشقشی و عشقت حقیقیه؟رو این حساب نکن که اون عاشقته!ببین اگه اون عاشقت نباشه تو عاشقشی؟یا اینکه فقط میخوای یکی عاشقت باشه و این واست کافیه؟من میترسم مشکلت این باشه که دنبال یکی میگردی که عاشقته تا عاشقش شی.حالا هم که دیدی یکی بهت زل زده این فکرارو کردی!من میخوام کمکت کنم اگه اینارو میگم ناراحت نشو!اگه هم بخوای اصلاً دیگه نظر نمیدم اما ازت میخوام به سرنوشت من دچار نشی!
سحر عزیز من حامدو نمیشناسم بتونم در موردش نظر بدم ، تازه اگرم میشناختمشم نمیتونستم نظری بدم
جوابه همه ی سوالاتو زمان میده - صبر - صبر - صبر -
بیخیال نباش ولی عجله هم نکن
در ضمن کی گفته تو از دستش دادی ؟!!!!!!!!!
اگه دوست داشته باشه مطمئن باش جلو میاد ، مطمئن باش
نگرانه هیچی نباش ، همه چیو بسپار به خدا ، سعی کن اشتباهی نکنی که پشیمون شی
چقدر میشناسیش؟
ممنون از شما آقا محسن و همچنین شما Joker عزیز به خاطر نظراتون
من ناراحت نمیشن اینا رو میگم که کمکم کنین دیگه پس نباید ناراحت بشم و دوست دارم بازم نظرتون و بهم بگین ولی خوب Joker عزیز فقط نگاه که نیست شما که کاراشو ندیدین ، در ضمن اگه نمیخواست پس چرا اومد من فقط به خاطر آبروم تو اون محل باهاش صحبت نکردم و الا شاید الان تقریبا همچی حل بود.
از شما هم ممنون آقا محسن منم به این نتیجه رسیدم که بهترین راه صبره زمان خودش همه چی رو بهم میفهمونه
اما چه کنم خوب تقصیر من که نیست دوستش دارم برای همین شاید صبرم کم شده آخه بهم حق بدین افسوس میخورم که اومد اما من ...
در ضمن من خیلی میشناسمش چون به هر حال 12 سال یه جا بودیم و تقریبا دیگه همه چی اومده دستم تازه با برادرمم دوسته ، سهیلا هم خوب به هر حال فامیلشونه و همه چیز رو در موردش بهم گفته باورکنین از خودمم بیشتر میشناسمش
افسوس !!!!!
تو کاره درستو انجام دادی ، افسوس خوردن بی معنیه
منتظره خبرای بعدیت میمونیم
ممنون آقا محسن از این همه راهنمایی و همدردیتون امیدوارم همیشه موفق باشین .
سلام دوسته عزيز
من نميدونم شما چند سا لته اگر ميدنستم بهتر ميتونستم کمکت کنم اما ببين دوسته عزيز
رهنميه هايه بچها را خوندم نه اين درست نيست که علاقت اينجو ری بمونه اخرين راه اينه که با ش در ميا ن بزاری
اما قبلش تلاش کن شر ايتی لحاظ مکا نی و زما نی بجو د بياری تا بتونه فرست سهبت پيدا کنه
اگر نشد خودت بايد متره کنی باش نه اينجری حتماً از دست ميديش اين که مسخره است ايه علاقه که نميدونی
علاقه داره يا نه باز تکليف فرهنا زمشخس شد حالا هم اگر بايد کا ری کنه جهتش مشخس است در جهته جذبشه
ولی شما چی؟
بد اينکه دوستی گفت اول متمن بشی که پسر خوبيست
چطور بدون ارتباط ميتونی اين را بفهمی وسا شنا کردن اول با يد شير جه زد
آره دوسته عزيز اون شب هم حتماً ميخواسته با بگه ولی کمی سختش اين اگر همونجو ر باشه که ميگی
از رفتارش ملمه که دختر های زيادی تو زندگيش نبوده
اک فکر ميکنم تا اينجا بسه ولی بيد بش بگی که فکر ميکنی بش
سؤالی بود خوشحال ميشام کمکت کنم
اگر زمنی هم خواستی بش بگی با ايد بدونی چی بگی و چطوری
ضمناً از دوست داشتن فعلاً حرف نزن شما از اون خوشت اومده تا دوست داشتن راه زيادی داری
دوست داشتن در رويا که تخيل است
بای