جناب مدیر تالار با بیانات حضرتعالی صددرصد موافقم . . .
نمایش نسخه قابل چاپ
جناب مدیر تالار با بیانات حضرتعالی صددرصد موافقم . . .
من هم بشدت با اینكه باید كسی مشكل این چنینی خود را با همسرش در میان بگذارد،مخالفم.
من زنم رو طلاق دادم كه براش ميمردم چون واقعيت رابطه قبليشو بهم گفت هر كاري كردم نتونستم هضم كنم داشتم ميمردم از فشار تصور سكسش. كاش هيچوقت راستشو نگفته بود.
با تمام وجود و با اطمينان و قسم باید دروغ مصلحتی گفت. و مطمئن باش گناه اين راست گفتن بيشتر از گناه سكسه چون اين راست گفتن زندگي نفر مقابل رو از هم ميپاشونه و داغونش ميكنه اگه كسی بگوید.
با سلام
کاملاً با گفته آرزومند موافقم. بهتره خودمون رو گول نزنیم. همیشه هم « صداقت» باعث رفع مشکلات نمی شه و چه بسا ممکنه ضررهای بیشتری نسبت به دروغ داشته باشه.
متاسفانه تا زمانی که چه پسر و چه دختر از روی سادگی و بی خبری دست به چنین کار هایی بزنند همین ماجرا ها اتفاق می افتد
سلام
به نظرمن راست گفتن همیشه هم خوب نیست واعتماد شوهرت ازتو سلب می شود
اصلا حال مهم است
سلام به هم دوستان من با نظر اکثریت موافق
از قدیم گفتن
جز راست نباید گفت
هر راست نشاید گفت
منم فکر می کنم گفتنش صحیح نیست
چرا اشتباهمونو با یه اشتباهه دیگه بدتر کنیم
هیچ مردی نمی تونه رابطه سکس قبل از ازدواج زنشو اونم بطور حرام قبول کنه
این جز محالاته
من هم با دوستانی موافقم كه نباید چنین مسئله ای را با شوهر یا كس دیگه ای در میون گذاشت
به نظر می رسد فرد قبل از اینكه بكارتش را از دست بدهد باید به این موضوعات توجه كند نه شب زفاف
من نمي دانم نظر واقعي الينا جان چه بوده. اگر در مورد رابطه پيش از ازدواج هست كه بايد قبل از عروسي به همسر گفته شود تا باعث مشكلات بعدي نشود. اگر هم فقط در رابطه با اين است كه همه بايد خبردار شوند من هم مخالفم. زن و مرد هستند كه مي خواهند زندگي كنند نه كس ديگه اي. وقتي مرد از زنش مطمئن است لزومي ندارد كه اين كارها انجام شود. من با دستمالي كه بخواهند همه ببينند صد در صد مخالفم. مهم خود همسر است و بس.
بابا تورو خدا قضیه دستمال و اینجورچیزا چیه؟ واقعا بی ابروییه
اخه یعنی چی؟ مهم ذهن دختر که پاک باشه البته همینطور پسر
اگه روح و ذهن پاک باشه دیگه سکس قبل از ازدواج معنی نخواهد داشت
پاک یواسه دختر وپسر فرقی نمی کنه ،وقتی راهی برای اثبات بکارت پسر وجود نداره چطور انتظار دارین بکارت دختران تست بشه؟