RE: کمکم کنید دوستم نامردی کرده
دوست عزیز، اصلا دوست ندارم در این شرایطی که هستید، صحبتی کنم که شما رو آزرده تر کنه و ..
ولی دوست دارم کمی رک باشیم...
رایطه شما، وقتی به سکس کشیده شد، با چه هدفی سکس داشتید؟
قبل سکس به عنوان یه دختر، نمیدونستید که پسرا، اغلب (عرض کردم اغلب) با دختری که رابطه جنسی داشته باشن، به عنوان شریک زندگی نمیتونن نگاش کنن....
فکر نکردید حتی ایشون بخوان ازدواج هم بکنن با شما، فردا روی بعد از ازدواج، بر روی کوچکترین مسئله ای، بر سر شما بکوبند این مسئله رو...
خواهشن رک جواب بدید، نه من شما رو میشناسم نه هیچ یک از دوستانم در این انجمن... فقط میخوام برای بقیه که این مطالب رو میخونند، عبرتی شه...
مطمئنا با وجود اشتباه بزرگی که داشتید، اعضای انجمن وزین همدردی ، سعی میکنند کنارتون باشند تا بهتر بشید...
سلام مهرداد جان
حرف شما متین و درست
ولی من در سن 21 سالگی با این پسر آشنا شدم بعد از 6-8 ماه فقط در یک رابطه دوستی ساده فقط صحبت کردن ما رابطه سکس و شروع کردیم خودش می دونست من با هیچ پسری هیچ رابطه ای نداشتم بعد از 2 سال رابطه بدون هیچ برنامه ای اتفاقی به قول خودش پرده من پاره شد بعد از این موضوع برای خواستگاری امد خانواده ها رضایت ندادند خودش من و می خواست تقریبا ولی خانواده نمی خواستند یک زمانی که به من گفت خودت و آماده کن می خوام بیام پا روی تمام خواسته ها بگذارم بیام بگیرمت ولی من هر چی فکر کردم کسی که بخواهد من و به اجبار برای اینکه پردم و پاره کرده می خواهد بیاید بگیرد دلم راضی نشد اون همیشه می گفت من و تو عشق و تفریحمون و کردیم تو هم برو ازدواج کن اگه مشکلی بود من میام می گم هستم ولی من هر چی فکر کردم نمی شد سر یک نفر را کالاه گذاشت و به اون گفتم تو اگه می خواهی ازدواج کنی برو ازدواج کن من ازدواج نمی کنم و این حرف و به هیچ کسی نمی زنم که سبب ناراحتی و یا ایمکه زندگیت به هم بریزه تصمیم خودم و گرفتم و می خواهم تا اخر عمرم این لکه ننگ که باعقث نابودی زندگیم شده را با خودم حمل کنم و اون رفته ازدواج کرده آری پسری که با دختر سکس کنه هیچوقت نمی خواهد با اون ازدواج کنه چون پسرها تنوع پذیرند
جواب شما رو در ادامه بحث در تاپیک دیگری که مسئله ای هست، مطرح کردم...