:104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط niloofar 25
دوست عزیز ازت خبری نیست چه طوری؟
نمایش نسخه قابل چاپ
:104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط niloofar 25
دوست عزیز ازت خبری نیست چه طوری؟
مشکلم اینه که هیچ چیزی خوشحالم نمی کنه شوهرم کم کم داره اون روی خودشو نشون می ده خیلی بد اخلاق شده هر حرفی را به من میزنه وقتی من جوابش را می دهم میگه نذار فکر کنم بل بل زبونی میگه تو نباید جواب من را بدی بعد من وقتی آروم شدم و با خودم در مورد رفتارم فکر کردم و دیدم مقصرم با خودم می گم چه زن خوبی دارم که جوابم را نداد آخه تو رو خدا این انصافه خوب منم آدمم ممکن است ناراحت شم عصبانی شم نمی دونم احساس خوبی دیگه ندارم مشکل بزرگمون هم مشکل مالیه دو تایی روی هم 600000 حقوق داریم 550000 قسط البته من آدم خیلی قانعی هستم اما این قناعتم شوهرم را پرو کرده هیچ توجهی به من نداره که 1 بار بگه ای زن برو یک جوراب بخر هیچی .......
می فهمم چی می گویی ولی عزیزم مشکل مالی امروزه مشکل اکثریت مردم است ، و اینکه تو و شوهرت 600000 هزار حقوق دارید و 550000 آن بابت قسط می رود آیا پولی باقی می ماند که شوهرت بخواهد به یک جفت جوراب برای تو فکر کند؟!
تصمیم داری شوهرت را خجالت بدهی ؟! ندارد ! نداری هم این روزها اپیدمی است فقط مسئله تو نیست که فکر کنی تنها زنی که توانایی جوراب خریدن ندارد تو هستی ، البته می توانم کاملا بفهمم که چه می گویی ولی عزیزم گاهی نباید به یک مسائلی فکر کنی چرا که مشکل ات تورا کم نخواهد کرد و اضافه هم خواهد کرد ، از همان چیزی که داری لذت ببر ، روزها ی بی پولی و تنگدستی می گذرد ، نان تان را با دلخوشی بخورید ، روزگار خودش سخت هست
و دوم اینکه شوهرت عزیزم مرد بدی به نظر نمی آید ، برای زندگی تلاش می کند و برای تو هم ارزش زیادی قائل است ، دلش می خواهد وقتی عصبانی است وحرفهای بی ربط می زند که خودش هم به بی ربط بودن آنها اذعان دارد ، تو حرف بی ربطی از سر عصبانیت نزنی ، بهترین فرصت را برای گفتگو به تو می دهد ، زمانی که آرامش دارد و حرف پذیر است ، فحش و حرف بیخودی از خواص شرایط دعواست ، اما حرف حساب ! و او تو را در شرایط آرامش به حرف زدن دعوت می کند و بهترین فرصت را دراختیار تو قرار می دهد .
الان خسته ای و نمی خواهی خوبی ها و قشنگی های زندگی ات را ببینی ، مردت مرد محترمی است ، اکثر مردهای محترم این فرصتها را به زنانشان می دهند و بعد از اتمام جنگ حرف خانم را با حالت منطقی تری بررسی می کنند و پذیرش شان هم بالاتر است .