سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط digitalman
اولا ادم که بیرون گود نشسته ,راحت میگه لنگش کن.
ثانیا قرار نیست همیشه اولین برخورد یا رابطه به ازدواج منجر بشه. شما هم اگر به خودت زمان بدی به حالت قبل بر میگردی. این احساس طبیعیه.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلامنقل قول:
اولا ادم که بیرون گود نشسته ,راحت میگه لنگش کن.
ثانیا قرار نیست همیشه اولین برخورد یا رابطه به ازدواج منجر بشه. شما هم اگر به خودت زمان بدی به حالت قبل بر میگردی. این احساس طبیعیه.
انتظار نداشته باش اون واسه شما احساسات خرج کنه.چون هنوز هیچ تعهدی نسبت به هم ندارین و این انتظارت بیجاست.شاید اون دوستت داره ولی حیا میکنه.فکر نمیکنی اینطور باشه؟من دوست دارم دوستان نظر بدن.
فکر میکنم موضوع مهمیه.واقعا چرا کم محلی میکنه؟روشن شدن این واسه من خیلی مهمه.
سلام
فکر نمی کنید بعد از 1.5 ماه با دختری بودن کمی زود بوده واسه پیشنهاد ازدواج؟!
توی این مدتم که که احتمالا 2 هفتش با این کش و قوس هایی که گفتین بوده وابستگی خفیفی ایجاد شده که اگه خودت بخوای میتونی به راحتی فراموشش کنی.
به شرطی که خودت بخوای نه که فقط ادعا کنی.اینم بدون که ایشون دوست نداشته که اینقدر بی تفاوت با موضوع برخورد کرده .
موفق باشی
عزیزم منظور من این بود که از صبر کردنشون پشیمون نمیشن و از اینکه اجازه بدن زمان بگذره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط lمریم
بعضی وقتها با گذشت زمان علت خیلی از مسائل مشخص میشه و آمادگی ما هم بیشتر. صبر هر چند سخته اما به مرور زمان باعث التیام میشه.
خانمی که ایشون در نظر داشتن احتمالا دلیلی برای این بی تفاوتیشون دارن، شاید غرورشون شکسته میشده اگه حرف یا عکس العملی غیر از اون چیزی که انجام دادن رو انجام می دادن. شاید اونقدر مسئله رو جدی نمی دیدن، شاید احتیاج به فکر بیشتری داشتن و شاید انتظار بیشتری از آقای دیجیتال من داشتن مثل خواستگاری رسمی.
اما با این حالی که دیجیتال من عزیز داره بهتره که فعلا صبر کنه تا حالش رو به راه بشه.. بعد دقیق موضوع رو بررسی کنه و تصمیم بگیره.
:72:
کاملا" با شاد عزیز موافقم .«گذر زمان.»
دوستان عزیز اگر به پست اول توجه کنید.ایشون نوشتن
ایشون رو حساب یک ماه ونیم پیشنهاد ازدواج ندادن.بلکه با شناخت سطحی از اون چند وقت رابطه ,خواستن بیشتر با هم آشنا بشن تا شناخت لازمه برای ازدواج رو داشته باشن.نقل قول:
پس مشکل این نیست.
فقط به خاطر به هم خوردن رابطه و به وجود آمدن چند سوال بی پاسخ ,دچار سر در گمی (موقت)شدن
دوست عزیز این حالت شما طبیعیه. با شناختی که از شما دارم میدونم که تا چند روز آینده این موضوع رو فراموش میکنید .زیاد به خودتون سخت نگیرید.من تا حدودی میدونم که بعد از بهم زدن رابطه چه افکاری ذهن رو مشغول میکنه.سعی کن با این فکرها ذهن خودت رو درگیر نکنی .
پاینده باشید درپناه حق
مرسی از همه دوستان
مریم خانوم محک نزدم ( چیزی نگفته بودند که محک بزنم ) . ولی وقتی حرفش را عوض میکرد احساس کردم داره منو بازی میده .دوستان شما اگر با یکنفر طرف باشید و احساس کنید طرف داره بازیتون میده ادامه میدید ؟
joker جان این اولین رابطه من بوده ( از وقتی که از سن بچه گی بیرون اومدم )
pooarot گرامی قبول دارم ولی با خودم گفتم اگر مورد مناسبی باشه دلیلی نداره ردش کنم . واقعا هم مورد خوبی بود . خیلی از معیارهای منو داشت . ولی من نمیتونستم این برخورد را تحمل کنم .
anosh عزیز من کجا گفتم از ایشون انتظار ابراز احساسات داشتم . این خانوم خیلی رفتار رسمی داشت و ابدا احساسی برخورد نمیکرد . البته طبیعی هم بود تو این مرحله دلیلی برای ابراز احساسات نبود . ولی حرف عوض کردن و بی توجهی چی ؟
بازم از همه ممنونم :72: :72: :72:
این که مشکلی نیست دوست خوبم . شما باید با افراد زیادی برخورد داشته باشی تا بالاخره یکیشون رو انتخاب کنی . این اولین رابطه شما بوده آخریش که نبوده . پس میتونی دوباره بگردی و همسر مورد نظرتون رو انتخاب کنید . به نظر من خوبه که همین اولش فهمیدید که طرف داره بازیتون میده .
میشه ازت خواهش کنم امضات رو عوض کنی وقتی که میبینمش بدجوری دلم میگیره . شما هنوز زنده ای و حالا حالا باید بگردی تا طرفت رو پیدا کنی .
من اگر جای شما بودم اول مطمئن میشدم که طرفم داره باهام بازی میکنه بعد رابطه رو قطع میکردم،(چون گفتید هم از مشکلاتش خبر داشتید،هم خودش میگفته قصد بازی کردن با شما رو نداره و حرفش رو هم عوض نکرده) شما مطمئن شدید که داره شما رو بازی میده ؟نقل قول:
شاید اون خانم از اول حرفش یه چیز بوده ولی برداشتهاتون متفاوت بوده،و چون با ایمیل زدن میخواستید پیش برید یه سری حرفها در ابهام پیش رفته باشه .همونطور که میدونید از طریق راه های نوشتاری نمیشه به عمق موضوع و حرفها پی برد
موفق باشید
شاد عزیز متوجه منظور شما هم شدم