RE: اگه میشه کمکم کنید من خسته شدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bloom
سلام خانومی اولا یکم آروم باش گلم با این روحیه اصلا به هیچ جا نمی رسی
قدم اول اینه که خودتو آروم کنی اتفاقی نیافتاده که چیزی نشده چرا انقدر بهم ریختی خانومی
یکم به خودت مسلط شو
به خدا خودمم نمیدونم چرا اینطورم
ولی همیشه سرگردونم دیگه نمیتونم
داداشمو 2 ساله از دست دادم بعد از اون شدم تک بچه
خیلی تنهام کاشکی داداشم بود
کاشکی یه خواهری داشتم
کاشکی دوستام درکم میکردن
کاشکی...
چطوری آروم باشم ؟ بهم بگید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azin
من 16 سالمه میدونم خیلی بچه ام ولی دوستش دارم خیلی هم دوستش دارم حالا تشخیص اینکه این عشقه یا چیز دیگه نمیدونم
من دوستش داشتم شاید به خاطر همین باهاش رابطه پیدا کردم شاید اشتباه کردم چون از اون روز تا حالا روز به روز عاشق تر میشم ولی اون منو نمیفهمه اصلا درکم نمیکنه شاید منم درکش نمیکنم همه بهم میگن چون همدیگه رو دوست دارین اینقدر با هم دعوا میکنید ولی من خسته شدم از زندگیم عقب افتادم از درسم اصلا تمرکز ندارم ولی هر وقت تصمیم میگیرم دیگه باهاش نباشم موقعی به خودم میام که موبایلم دستمه دارم بهش زنگ میزنم حالم از خودم بهم میخوره از خودم فاصله گرفتم
نفسم به نفسش بنده ولی ما اصلا با هم نمیسازیم سر کوچکترین چیز دعوامون میشه ولی 10 دقیقه بعد آشتی میدونم اونم خسته شده ولی به روم نمیاره اونم دوستم داره ولی ما اصلا تفاهم نداریم
مثلا اون تو 19 سالگی میخواد بیاد خواستگاری من بهش میگم محمود من هنوز اماده نیستم بابام قبول نمیکنه اون واسه خودش تفسیر میکنه میگه تو دوستم نداری
شاید به نظرتون مسئله کوچیکی باشه ولی من مخم داره سوت میکشه
سلام
16 سالته و بچه هم نیستی. دختر خوب، فکر نکن که اگر سنت 16 سال هست بچه هستی و مجازی مثل بچه ها رفتار کنی. اگر خدای نکرده کار اشتباهی انجام بدی، یک عمر باید پشیمونی و سختی بکشی. خودت که هیچی، محمود هم همینطور. مگه اونو دوست نداری؟ بخاطر اونم که شده مراقب باش که اشتباهی نکنی.
تمرین کن و به روحت قدرت بده. اراده خودتو تقویت کن، نه برای این موضوع بلکه برای عبور از راه زندگی، مسیری که با تولد درونش پا گذاشته ای، که مسیری است پر پیچ و خم و پر از مشکلات متفاوت. از این مساله استفاده کن و خودت رو تقویت کن.
تمرین " نه " گفتن یکی از تمرینای کلیدی هست که خیلی کمکت می کنه.
عادت کن که گاهی " نه " بگی، به خودت وقتی دلتنگ میشی، وقتی میخوای بهش فکر کنی، وقتی می خوای بهش زنگ بزنی... حتی به اون " نه " بگو. اولش خیلی سخته، تقریبا نشدنی، اما اولی رو که بگی بقیه اش راحت و راحت تر میشه.
پیروز باشید
نمیدونم شاید...
ولی من کسی جز اون ندارم بدون اون میمیرم اگه از دستم ناراحت شد؟
بعد از داداشم دیگه کسی رو نداشتم جز اون
نمیتونم ولش کنم
دست خودم نیس
خوب عزیزم همینطوری با هم دوست باشید ...چرا اینقدر اضطراب ...به نظر من با مامانت در موردش صحبت کن ..هر چی باشه اون بهترین دوستت میتونه باشه ..اروم باش عزیزم اروم ...