RE: نمیدانم چه شیوه ای را در روابط با خواستگارم در پیش بگیرم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا5
س اگر بعد از چند ماه ایشان به این نتیجه برسند که ازدواج ما صحیح نیست، برای من این موضوع نه تنها نزد خودم، بلکه از نگاه خانواده ام نیز مشکل ساز خواهد بود. نگرانم که وابستگی و مسائل احساسی هم پیش بیاد.
عزیزم شما باید خیلی سخت گیر تر از اون آقا باشی، چرا این فرصت رو از دست میدی؟ چرا نمی خوای با شناخت بیشتری وارد زندگیت بشی، عزیزم شاید چند وقت دیگه شما فهمیدید که این آقا براتون مناسب نیست. سارای عزیز نمیخوام بترسونمت فقط میخوام توجهت رو بیشتر کنی، یه چرخی توی این تالار بزن، ببین اعضای این تالار بعد از ازدواج به دلیل عدم شناخت طرف مقابلشون با چه مشکلاتی روبه رو شدن، فکر می کنی حرف مردم در برابر زندگی خودت چقدر ارزش داره؟ من اگه جای شما بودم بیشتر از خواستگارم خواهان شناخت و تحقیق و بررسی بودم، لااقل اگه قبل از ازدواج با این سایت آشنا شده بودم. پس شما که این شانس رو داشتی ازش استفاده کن، احساسات رو بذار کنار، بذار واسه وقتی که از همه چیز مطمئن شدی، ازت خواهش می کنم خواهش می کنم همه چیز رو بررسی کن.
:72:
درسته.ممنون.
به نظر شما در این دوره ابراز احساسات کردن کار صحیحیه؟
بنظر من نمیشه بدون احساس بود . اما ابراز احساسات بهتره بعد از عقد باشه .
در مرحله شناخت نباید احساسات را دخالت داد . چون در امر شناخت صحیح اختلال ایجاد میکنه و ممکنه باعث بشه شما خیلی از نکات منفی را نبینی .
من بسیار خوشحالم که در این سایت عضو شدم.
از راهنمایی هاتون بی نهایت ممنونم.
سارای عزیز سلام.
دوست من اتفاقا به قول دوستان خیلی باید تو این زمان به همه مسائل توجه کنید.
زمانی را برای خودتان(بین دو خانواده )تعیین کنید برای شناخت واینکه آیا به درد هم میخورید یا نه؟(قبل از نامزدی)
مثلا 3 تا 4 ماه.البته این بستگی به خانواده های شما داره دوست عزیز.
تو این زمان سعی کن شناخت پیدا کنی فقط شناخت نه چیز دیگری مواظب دلت هم باش ومنطقی فکر کن.
موفق باشی.
سلام
من یک نفر می شناسم که به خواستگاری می رفت و می گفت من باید زیاد با دختر صحبت کنم به هر حال بعد از این همه صخبت می گفت بع درد من نمی خوره می رفت با دختره گرم می گرفت بهدش هم قرار مدار برای بیرون دور از اطلاع خانواده بعد دختره رو می بردش شرکت سکس کی کرد با دختره بعدش برای اینکه طبیغی بشه یک دوره دیگه می رفت خانه دختره بهدش می گفت با هم تقاهم ندازیم عاقبت این پسر اینطوری شد که در یکی از خواستگاریها پسره می گه دخترتون و می برم بیرون برای صحبت . وقتی برمی گردند می بینند دختره خیلی ناراحته و برای اینکه طبیعی کنه دختره رو به عقد خودش در آورد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pantea_8
سلام
من یک نفر می شناسم که به خواستگاری می رفت و می گفت من باید زیاد با دختر صحبت کنم به هر حال بعد از این همه صخبت می گفت بع درد من نمی خوره می رفت با دختره گرم می گرفت بهدش هم قرار مدار برای بیرون دور از اطلاع خانواده بعد دختره رو می بردش شرکت سکس کی کرد با دختره بعدش برای اینکه طبیغی بشه یک دوره دیگه می رفت خانه دختره بهدش می گفت با هم تقاهم ندازیم عاقبت این پسر اینطوری شد که در یکی از خواستگاریها پسره می گه دخترتون و می برم بیرون برای صحبت . وقتی برمی گردند می بینند دختره خیلی ناراحته و برای اینکه طبیعی کنه دختره رو به عقد خودش در آورد .
عذر می خوام ولی می شه بدونم دلیل اینکه شما در تمامی پستهاتون به شبخوابی با همسر و سکس اشاره می کنید چیه؟ س ک س درسته معضل بزرگیه و تابو شده ولی خوب تصور نمی کنم اصلا موضوع و مسئله مهمی در انتخاب همسر، در شناخت همسر و.. باشه. البته من این حرفم رو چون برام سوال شده بود پرسیدم.
ممنون آقای سورنا از پاسختون.
از دیدن پاسخ پانته آ وحشت کردم. موضوع من اصلا و به هیچ وجه اینگونه نیست.
مطمئنم چنین اتفاقی نخواهد افتاد. خانم پانته آطوری گفته که انگار دختر از خودش هیچ اراده ای نداره. به نظر من در این شرایط نقش دختر از پسر حتی پررنگ تر هم هست.