-
RE: سوال
سلام
ازدواج از طریق شناخت های مدل قدیم که بسیار عمیق بود، باز هم گاهی به ناراحتی ختم می شد و می شود، چه برسه به این روش های جدید آشنائی و شناخت.
ما 3 تا برادر هستیم، ازدواج دوتای اول سنتی بود. با خانواده هائی که بیش از 10 سال می شناختیم وصلت کردیم. آخری از همین روشهای جدید دوست بازی استفاده کرد و با کلی کتک کاری بالاخره به منظورش رسید. حالا جالبه ، عروس اول نه مشکلی با همسرش داره نه با خانواده شوهرش. عروس دوم با همسرش هیچ مشکلی نداره اما با خانواده شوهرش چرا. عروس سوم با همه مشکل داره.
منظورم اینه که سبب آشنائی اگر اینترنت باشه، نه اینکه خوب نیست، اما عمقش حتی از یک دیدار حضوری، آشنا شدن توی یه مهمونی، حتی توی خیابون همدیگر رو دیدن هم کمتره. بنابراین باید از کانالهای دیگه برای افزایش درجه شناخت و میزان تفاهم استفاده کرد.
همه اینا که سرجاشون باشه، بازم هندوانه دربسته است! تا یه جائی می شه تحقیق کرد ، از یه جائی هم بایدو تن به تقدیر بدی. من حتی هندوانه هم که می خوام جدا کنم و بخرم، توکل به خدا می کنم!( از اولیش خیلی راضیم!)
گرامیم، این مدل آشنائی ها، پائین درجه اطمینان و بالاترین درجه ریسک رو داره.
این باند ممکن برای فرود یا صعود شما مناسب نباشه، کوتاه باشه یا پر از مانع.
لطفا دقت کن.
پیروز باشید
-
سلام ولی من میخوام امکانی باشه که قبل از خواستگاری اونو حداقل ببینم یا اون هم منو ببینه شاید اصلا به خواستگاری ختم نشه
-
سلام دوست عزیز.
هر مشکل یا بحثی که در تالار عنوان میشه باید در انجمن مربوطه مطرح بشه و مشکل شما هم مربوط به این انجمن است سئوالات ارتباط دختر و پسر
پس لطف کنید و نگاهی به این انجمن بیاندازید تا نسبت به مسائل ارتباط دختر و پسر دید بازتری داشته باشید
در رابطه با موضوعی که مطرح کردید ؛مشخصه که فرد دانا وآگاهی هستید:104: پس بهتره منطقی و واقعبینانه تصمیم بگیرید.
همانطور که از نوشته های دوستان پیداست .و به عقیده بنده راه صحیحی برای ازدواج وتشکیل یک زندگی سعادتمندانه انتخاب نکرده اید.در ازدواج نیاز به شناخت وآگاهی بیشتری از موقعیت فردی ,خانوادگی واجتماعی طرف مقابل دارید که از طریق اینترنت بدست نمی آید.شاید جهت آشنایی اولیه زیاد مشکل ساز نباشد اما اگر مدت زیادی از این طریق به رابطه ادامه دهید اولین آسیب آن وابستگی است که به احتمال زیاد شما درگیر آن هستی .در ضمن ازدواج خرید اینترنتی نیست (ببخشید).بدون شک هیچ گاه از روی نوشته ها و عکس طرف مقابل نمیتوان آن را شناخت .همانطور که خودتون نوشتین اینترنت دنیای مجازی_و شما میخواهید با همسرتون در دنیای حقیقی زندگی کنید. اگر میتونید با اطلاع خانواده دو طرف, وجهت شناخت بیشتر هم از خودتان وهم از خانواده یکدیگر چند جلسه با هم به صحبت بنشینید.
-
سلام از راهنمائی شما متشکرم