ممنون استفاده کردم.
میشه در کنار راهنمایی های خوبتون هدف های خودتونو هم نام ببرین؟ :72:
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون استفاده کردم.
میشه در کنار راهنمایی های خوبتون هدف های خودتونو هم نام ببرین؟ :72:
مرسی چه همه هدف؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟
فکر نمیکردم ادمای هدف دار اینقدر کم باشن.:47:
مولانا حكایتی نقل می كنه كه یكی در خواب می بینه كه بهش الهام میشه، فردا برو كمانت را بردار و تیری در آن بگذار و رها كن ، هر كجا تیر افتاد آنجا را بكن و گنج را بردار.
این فرد از خواب بیدار میشه و كمان را بر می داره و همه نیروی خود را وارد می كند و تیر را پرتاب می كند و بعد مراجعه می كند و محل افتادن تیر را می كنه و هیچی پیدا نمی كنه...
به هر حال چند شب خواب می بینه و هر روز زه كمان را بیشتر می كشد و تیر را پرتاب می كند. اما اگر شما گنج پیدا كردید، اون بینوا هم پیدا كرد :58:
تا عاقبت در خواب به او می گویند،ما گفتیم تیر را از كمان رها كن، نگفتیم كه هرچه نیرو داری به زه وارد كن. این فرد فردا تیر را در كمان قرار داد بعد بدون اینكه زه را بكشد، تیر را رها كرد و تیر زیر پایش افتاد و آنجا را كند و گنج را صاحب شد.
این حكایت اشاره به این می كند كه وقتی حرف هدف ، كمال ، رشد یا ... می رسد همه ما سرك می كشیم و دوربین بر می داریم و آن عقب عقب ها را نگاه می كنیم....
حافظ هم می فرماید:
سالها دل طلب از جام جام ما می كرد
آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می كرد
گوهری كز صدف كون و مكان بیرون بود
طلب از گمشدگان لب دریا می كرد.
اما پس از این مقدمه طولانی:
یكم :اینكه ما نمی توانیم هدفهایمان را كپی برداری كنیم.
دوم: هدفهای هر كس درون خودش هست. همان انسان بودن و شدن...، سرمایه عمر در كف و رشد در به فعلیت رساندن استعدادهایی كه درونمان هست.
سوم: اما هر كس چون استعداد مختلف دارد در این شدن و به فعلیت رساندن متفاوت است. اما همه آنها فرورفتن به خویشتن خویش و انسان شدن است.
چهارم:
اگر استعداد موسیقی داری چه محتوایی را در آن می گنجانی و خلایق را با این موسیقی به كجا می كشانی
اگر علم داری ،اگر ثروت داری و اگر زیبایی داری،اگر بیان داری... با آن چه می كنی...
از آنجا كه اهداف جزء مقولات منحصر به فرد انسانی قرار می گیرد،معمولا فقط اعتقادات و مسائل مذهبی فرد مستقیما باید ها و نبایدها را به لحاظ شناخت آدمی به او گوشزد می كند، اما سایر شاخه ها صرفا به آن دسته توصیه ها روی می آورند كه محك تجربه و علم به آن بخورد و در سایر بخشها سكوت می كنند.
پنجم:
به قول shad باید اهداف را كوچك كرد. اگر بخواهی به پشت بام هم بروی باید پله پله بروی....
اگر می خواهی دانشگاه بروی باید بتوانی یك دقیقه درس بخوانی بعد یك ساعت، بعد روزها، ماهها و سالها....
اگر بخواهیم خودمان را از صفات رذیله پاك كنیم. نیاز است كه یكی یكی شروع كنیم. یك نفر را نرنجانیم، یك دروغ نگوئیم، یك ظلم نكنیم و ..... تا اینكه خصوصیات دوست داشتنی در ما تثبیت شود.
اما هر كس باید هدفش را صرفا خودش بیابد. اینجا همه ما از كلیات صحبت می كنیم. و اهداف تك تك ما نمی تواند نسخه ای برای دیگران باشد.
سلام!
اگه هدف زندگیت این باشه که درستی هدفهات به بقیه اثبات بشه و با بی باوریاشون بهت لطمه ای نزنن باید چکار کنی؟
اگه همه انرژیتو بخوای برای پیشرفتی که حقته بگذاری و به جای اینکه کمکت کنن انکار بشی باید چکار کرد که از اونور بام نیفیتی!
من کمک میخوام آقای مدیر شما میتونید بهم کمک کنید /یار همینجاست!
سلام
وقتی می گوییم كه می خواهیم رشد كنیم و به فعلیت برسیم. منظور بیرون از خودمون نیست.... كه كسی مانع بشود.
شما تصور كنید امام حسین استعدادی هست كه خود را شكوفا كرد. حالا همه یزیدیان هم بیایند و همه سدها را ایجاد كنند. این استعداد شكوفاتر هم می شود.
در همه ادیان و همه بزرگان هم همین طور بوده است. موانع بیرونی همیشه بوده است...
حتی در داستان بسیاری از دانشمندان هم اینگونه بوده است. كم فلاسفه ای بودند كه جام زهر نوشیدند.
كم گالیله بود كه به زندان افتاد.
فراموش نكنید ما هدفهایمان و رشدمان را دربهشت پیگیری نمی كنیم(چون آنجا هیچ مانعی نیست.)
بلكه ما در همین دنیا و با محدودیت ها و موانع این دنیا خود را به فعلیت می رسانیم.
درخت اگر رشد می كند آفت هم هست، بی آبی هم هست و ...
مهم اینست كه قوی در راستای استعدادش تلاش كند....
ممنون جناب مدیر!:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
شما همیشه جواب سوالای من به بهترین نوع میدن .ولی ::73:
من یه کم خسته ام/گاهی فکر میکنم منم شدیدا به یه جنگل احتیاج دارم که توش پیروزیامو جشن بگیرم و شما پرنده های آسمونی توش بیاین و پیروزیامو بهم تبرک بگین واز آینده بهم امید بدین واز حجم دلواپسیام کم کنید.:203:ولی به شرطی که تو این جشن پروزی به هیچ کلاغ کارت دعوت ندیم!:104::72:
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط niloofar 25
تو که نیلوفری چرا این حرفو می زنی؟
کلاغ ها بوده اند و کلاغ ها هستند،و کلاغ ها خواهند بود. از بیرون نمیتونی حذفشون کنی اما از درون چرا. اصلا یه چیزی بگم بهت نیلوفر، می تونی تصور کنی که هرچیزی که در بیرون می بینیم، هرچیز اعم از فیزیکی و متافیزیکی، مادی و معنوی، همه اش انعکاس درون ماست؟
اگه بخوای کلاغ باشه هست، اگه نخوای نیست. اگه بخوای همین حالا توی جنگلی، اگه نخوای نه...
آنچه در بیرون میبینی، سایه های حاصل از واقعیت های درونی توست...نیلوفر صحرا!
پیروز باشید
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط pooarot
حضور برادر خوش تیپ خودم عرض کنم که...مگه ما رو نساخته اند؟ مگه ما آفریده شده نیستیم؟ و مگر آفریدگاری نداریم؟
اگر جواب بله هست، خوب فکر نمی کنی ما باید ببینیم هدف اون از خلقت ما چی بوده، بعد ما همون هدف رو تعقیب کنیم؟
بجای اینکه بشینیم و هی فکر کنیم و هی اشتباه کنیم و هی عمر گرانمایه در این صرف کنیم که سعی و خطا انجان بدیم.
زمان، تنها متاعی است که اندوخته نمی شود.
گمونم ما هدف داریم، فقط باید پیداش کنیم و نوک مگسک زندگیمون رو روش تنظیم کنیم. این هدف هم همون هدفی هست که بخاطرش خلق شده ایم.
برادرم، تا حالا این سوال رو از خدا پرسیدی؟ که هدفت چی بوده از خلقت من؟ پرسیدم ، جواب داد. بپرس، می ده!
پیروز باشید
"هرچیز اعم از فیزیکی و متافیزیکی، مادی و معنوی، همه اش انعکاس درون ماست؟"
سلام دوست عزیز!
اگه میگم کلاغ منظورم فقط به اون کلاغای زشت بد ترکیب بد صدائی که بیرون میبینید نیست!منم منظورم به همین درونیات پست و پلیدی که یه همچین تصویریو از دورو برایات و یا از هرموجود پست دروغگو باعث ایجاد مشکلی بوجود میاریه!
با تلقین یا عدم تلقین ما هم این موضوع درست نمیشه.هیچ کلاغی با کارت دعوت نمیاد که طلائی رو که مال شماست (و اصلا نمیدونه باهاش چیکار کنه و برای چی میخواهدشو )ازتون بدزده و بره.شمائید که باید مراقب باشین . ولی حتی تحمل وجود یه همچین موجوداتی هم دوروبرتون به صورت دائمی سخته!!!
با سلام خدمت آ سد ممد. که این روزا با راهنماییاش همه رو مستفیز کرده.
راستش از دوران دبیرستان این سوال که خدا برا چی مارو خلق کرده تو ذهنم بوده. البته تو کتابای معارف یه چیزایی نوشته بود که هیچ وقت نتونست منو قانع کنه.
یکی دوتا کتابم در این زمینه خوندم ولی به دلم ننشست. یه مدت سعی کردم همرنگ جماعت شم ولی اونم جواب نداد. گفتم شاید عاشق شم, تو عشقم پیداش کنم ولی اونم نشد.
الانم به قول یکی از دوستان که تو پیام خصوصی برام نوشته بود دارم سعی میکنم ابزار مختلف زندگی رو بدست بیارم تا موقعی که هدفمو پیدا کردم برای این ابزار نمونم.