RE: شوهرم همه چیز غیر از من برایش اهمیت دارد...
آزاده ،عزیزم مشکل تو را کاملا می فهمم .
به تو توصیه می کنم کتاب " در قلمرو پادشاهان " نوشته ی کارمن بن لادن را بخوان . این کتاب به زبان انگلیسی است و در ایران این کتاب ترجمه شده و به چاپ هشتم رسیده که مترجم آن " علی رضا میراسدالله" است .
مطمئنم این کتاب به تو خیلی کمک می کند و کاملا هم با فضایی که در آن زندگی می کنی آشنا هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azadeh-f
ممنون دوستان در شرایط این کشوری که هستم هیچ کدام ار اعضای خانواده نمی توانند حتی هر چند سال یکبار برای دیدن من بیان و وضعیت من رو از نز دیک ببینند ولی با توجه به اینکه از همه مسائل من با خبرند و با همسرم صحبت کردند اون تغییری در رفتارش نداده، اونها خودشون ازین متعجبند که ایشون چرا تا این حد باید از فرهنگ اونجا پیروی کنه در صورتی که هیچ کدوم از مردای ایرانی اینجا این کارو نمیکنن!
بهترین جوابی که به این مساله میشه داد نوع تربیتی هست که مادر شوهرم از کوچکی انجام داده و اون هم اینه که وقتی وارد این کشور شده خودش رو دیگه یه ایرانی ندونسته و کاملا از نوک سر تا پا خواسته فرهنگشو مثل عربها کنه!
سلام
سعی کن راضیش کنی که بیاین ایران. اونجا هم هزینه هاش بالاست هم آب و هواش نامطبوعه هم خیلی چیزا که ما بهش عادت نداریم توش رواج داره.
متقاعد کردن شوهرت برای برگشتن به ایران قطعا کار ساده و سهلی نیست. اما با حوصله، درایت، سیاست ( از نوع زنونه!) و کمی گذشت زمان می تونی اینکار رو بکنی.
تسلیم نشو باباجان!
پیروز باشید
"کارمن " نویسنده کتاب مثل تو ایرانی است و عروس خانواده بن لادن و زن برادر "اسامه بن لادن " ولی بعد از خواندن کتاب خواهی دید ، چطور برای اینکه یک ایرانی اصیل باقی بماند و با تربیت خانوادگی اش بیگانه نشود دست به چه اقداماتی می زند . تو یک زن ایرانی هستی و معرف زنان ایران باید شیر زن باشی و با بهانه ی اینکه من که از خانه بیرون نمی روم پس به خودم هم نمی رسم از اصل خود فاصله نگیری . می دانم شرایط زندگی ات سخت است ولی عزیزم توباید مدیر باشی اگرنه باید شرایطی سخت همچون زنان عرب را تاب بیاوری . خودت باش ، همان که از خانواده ات آموخته ای ولی به فرهنگ آن کشور هم احترام بگذار ، برای خودت برنامه ریزی کن ، نگذار در فرهنگ سخت عرب حل شوی. اول به خاطر خودت و بعد به خاطر پسرت ، شاید سخت باشه ولی باید برگردی ایران ، کتاب را حتما بخوان ..