سلام
:203:
:72:« اللهم اشغلنا بذکرک و اعذنا من سخطک و اجرنا من عذابک و الرزقنا من مواهبک و انعم علینا من فضلک و الرزقنا حج بیتک الحرام و زیارة قبر نبیک صلواتک و رحمتک و مغفرتک و رضوانک علیه و علی اهل بیته انک قریب مجیب»:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
:203:
:72:« اللهم اشغلنا بذکرک و اعذنا من سخطک و اجرنا من عذابک و الرزقنا من مواهبک و انعم علینا من فضلک و الرزقنا حج بیتک الحرام و زیارة قبر نبیک صلواتک و رحمتک و مغفرتک و رضوانک علیه و علی اهل بیته انک قریب مجیب»:72:
دعای قنوت امام علی (ع)
خدای فریادرس من
به شکایت نزدتوآمدم اما
،نمی دانم ازکدامین درد بایدم نالیدن
ازفراق محبوب تو مصطفی ص
یا غیبت آشکارترین حجتت بر گسترده هستی
،از کمی دوستان یکرنگ و یکدل
یا بسیاری دشمنان هرزه
ازهجوم ناپاک مردمان
،یا برآمدن طوفان های بلا
نمی دانم کدامین رنج، دست نوازش تورا برسرم می کشاند
لیک کویر تفتیده ی جانم
،باران عدل تورا انتظار می کشد
تا کام خشکیده اش سیراب گردد
و دل آزرده ام ظهور عزیزی را می طلبد
.تا عمیق زخم هایش التیام یابد
.به لطف رحمتت دل بسته ام
شیلاخانم دعا عالی بود دستون درد نکند
سلام
از شیلا خانم و آقای ابراهیمی ممنونم .:72:
:203:«اللهُمَ اشفِ کُلَ مَریض »
سلام
«اللهُمَ وَفِقنی بِما تُحِبُ وَ تَرضی »
پروردگارا ! به من توفیق آنچه را که تو دوست داری و تو را خشنود می کند ، بده .:203:
سلام واقعامتاسفم ان شالله شفا پیداکنن.حتمابراشون دعامیکنم
- - - Updated - - -
یکی از سفارشهای مرحوم آیت الله مرعشی نجفی در وصیت نامه خود به فرزند ارشدش جناب حجه الاسلام آقاى حاج سید محمود مرعشى و سفارش مى كنم او را به : مداومت این دعاى شریف در قنوتهاى نمازهاى واجب و آن را من روایت مى كنم از پدر علامه خود، و نیز از جمال السالكین مرحوم شیخ محمد حسین شیرازى و آن دو بزرگوار از استاد خود مصباح السالكین مرحوم سید مرتضى رضوى كشمیرى و او نیز بطریقه خود از ستاره فروزان : سید رضى الدین على بن طاووس حسنى مولف كتاب (لاقبال ) كه متصل با صحاب موالى ما و پیوست به پیشوایان ما دارد روایت مى كند و آن دعا این است :اللهم انى اسلك بحق فاطمه و ابیها، و بعلها و بنیها، و السر المستودع فیها، ان تصلى على محمد و آل محمد، و ان تفعل بى ما انت اهله ، ولا تفعل بى ما انا اهله ترجمه :پروردگارا: من ترا مى خوانم بحق فاطمه و پدرش و شوهرش و فرزندانش و رازى را كه در آنها امانت نهاده اى اینك : درود بفرستى بر محمد و آل محمد و اینكه آنچه تو اهل آنى با من عمل كنى و بجا آورى ، و بجا نیاورى با من آنچه را كه من اهل آنم
- - - Updated - - -
یکی از سفارشهای مرحوم آیت الله مرعشی نجفی در وصیت نامه خود به فرزند ارشدش جناب حجه الاسلام آقاى حاج سید محمود مرعشى و سفارش مى كنم او را به : مداومت این دعاى شریف در قنوتهاى نمازهاى واجب و آن را من روایت مى كنم از پدر علامه خود، و نیز از جمال السالكین مرحوم شیخ محمد حسین شیرازى و آن دو بزرگوار از استاد خود مصباح السالكین مرحوم سید مرتضى رضوى كشمیرى و او نیز بطریقه خود از ستاره فروزان : سید رضى الدین على بن طاووس حسنى مولف كتاب (لاقبال ) كه متصل با صحاب موالى ما و پیوست به پیشوایان ما دارد روایت مى كند و آن دعا این است :اللهم انى اسلك بحق فاطمه و ابیها، و بعلها و بنیها، و السر المستودع فیها، ان تصلى على محمد و آل محمد، و ان تفعل بى ما انت اهله ، ولا تفعل بى ما انا اهله ترجمه :پروردگارا: من ترا مى خوانم بحق فاطمه و پدرش و شوهرش و فرزندانش و رازى را كه در آنها امانت نهاده اى اینك : درود بفرستى بر محمد و آل محمد و اینكه آنچه تو اهل آنى با من عمل كنى و بجا آورى ، و بجا نیاورى با من آنچه را كه من اهل آنم
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
یکی از سفارشهای مرحوم آیت الله مرعشی نجفی در وصیت نامه خود به فرزند ارشدش جناب حجه الاسلام آقاى حاج سید محمود مرعشى و سفارش مى كنم او را به : مداومت این دعاى شریف در قنوتهاى نمازهاى واجب و آن را من روایت مى كنم از پدر علامه خود، و نیز از جمال السالكین مرحوم شیخ محمد حسین شیرازى و آن دو بزرگوار از استاد خود مصباح السالكین مرحوم سید مرتضى رضوى كشمیرى و او نیز بطریقه خود از ستاره فروزان : سید رضى الدین على بن طاووس حسنى مولف كتاب (لاقبال ) كه متصل با صحاب موالى ما و پیوست به پیشوایان ما دارد روایت مى كند و آن دعا این است :اللهم انى اسلك بحق فاطمه و ابیها، و بعلها و بنیها، و السر المستودع فیها، ان تصلى على محمد و آل محمد، و ان تفعل بى ما انت اهله ، ولا تفعل بى ما انا اهله ترجمه :پروردگارا: من ترا مى خوانم بحق فاطمه و پدرش و شوهرش و فرزندانش و رازى را كه در آنها امانت نهاده اى اینك : درود بفرستى بر محمد و آل محمد و اینكه آنچه تو اهل آنى با من عمل كنى و بجا آورى ، و بجا نیاورى با من آنچه را كه من اهل آنم[/QUOTE]