RE: رابطه جنسی یک معضل در ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مردمک
سلام دوستان
اینکه واقعا تو ایران این موضوع معضل شده شکی نیست ولی واقعا راه چاره چیست؟ تقوا ؟! صیغه؟! روابط پنهانی؟!
با اینکه به شخصه معتقد به دین و اخلاقیات مذهبی هستم ولی چرا تا بحث این موضوع به میان می آید همه شعار تقوا را پیشه کنید سر می دهند مگر نه اینکه احکام ثانویه با توجه به شرایط حال قابل تغییرند ولی چرا راه حل این مشکل از ابتدا تا کنون فقط تقوا بوده و بس. همه ما به این موضوع و شرایط واقفیم و آنرا پذیرفته ایم و با وجود افکار و عقاید دینیمان راهی بجز قبول آن نداریم پس تنها راه حل ممکن به دست خود ما جوانان میباشد و آن پایین آوردن توقعات خویش در امد خطیر ازدواج میباشد . بیایید زندگی را آسان ببینیم بیایید به حداقل ها راضی باشیم .
من از همنوعان خودم ، دختران جوان ایرانی مگر نه اینکه ما با شنیدن پیشنهاد صیغه ؛ رابطه پنهانی و تمام مسائل غیر اخلاقی مخالفیم که البته ناشی از نجابت ماست پس چرا اگر جوانی به خاستگاریمان آمد با گذاشتن شرط و شروط های عجیب و غریب آن جوان را تا ابد از ازدواج و خواستگاری رفتن پشیمان میکنیم.
عزیزان راه حل این مشکل دست خود ماست . اینکه آقایون با شهامت تر و خانمها کم توقع تر شوند.
به امید خوشبختی تمامی جوانان این مرزوبوم
:104::104::104::104::104:
جواب خیلی خوبی بود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wintersun77
کیوان جان من که بالا عرض کردم بحث اینجا اصلاً صیغه نیست. شما یک باره دیگه لطفاً پست های دوم به بعد من را بخوان سئوالات اصلی کاملاً مشخصه.
درسته این یک معضل شده اما آیا راه حل دارید. یا مثل بقیه بحثها فقط به ناکجا میرسیم.و میخواهیم بار دیگر مشکلات را نمایان وپشت گوش بیاندازیم بنده به این خاطر دو لینک را برای شما گذاشتم چون در هر دوی انها در مورد این معضل و چگونگی بر خورد با آن نیز بحث شده
من که راه حل دارم. اما میدانم با عقاید شکل گرفته و غیر قابل تغییر در جامعه که در طول قرنها شکل گرفته با مخالفت روبرو میشود.
سلام
"چرا زنا در ایران امری پذیرفته شده و صیغه امری قبیحه؟" این جمله دقیقاً جمله ی شما بود.من هم جوابشو دادم چرا میگی سوالم این نبوده و موضوع سر صیغه نیست؟مگه نپرسیدی چرا پسرا با احساسات دخترا بازی میکنن بعد باهاشون رابطه ی جنسی برقرار میکنن در حالی که صیغه واسشون قبیحه؟پس بحثت سر صیغه بود!
سوالتو اول کاملاًمشخص کن بعد چارچوب جواب رو هم بگو.وقتی داری از صیغه حرف میزنی اگه جواب مذهبی هم شنیدی(تقوا)بجاست!اما حالا که سوالتو واضح کردی میتونم جوابهای دیگه ای بدم:
خیلی جوابت سادست میتونی به کشورهای غربی نگاه کنی.در کشورهای اروپایی و امریکای شمالی میبینی که اگه دختر و پسر اراده کنند در سن 19 سالگی هم میتونند با کار در مغازه و کارهای نیمه وقت ازدواج کنند.این موضوع در کشورهای سوسیالیستی ملموس تره که در اونجا به زوجهای کم درآمد یارانه ی اجاره ی خانه هم داده میشه!حالا ممکنه بگی ایران ما که اینه و ...اما باید بدونی این یه راه حل و جواب داده و باید این راهها در ایران هم پیاده شه.توقع در ازدواج هم در مورد مسائل مادی باید کم شه که دوستان ذکر کردند.راستی در مورد اینکه جوانان مذهبی ما چه پیشه کردند باید بگم که بسیار بسیار از دوستانم رو میشناسم که تقوا پیشه کردند.من در میان دوستانم کسانی رو دارم که حتی با وجود درآمد 30 میلیون در ماه پدرشان چون امکان استقلال مالی ندارن و نمیخوان وابسته باشن حتی سعی میکنند طرف دخترها هم نرن و روابطشون رو محدود کنن و در عین حال نسبت به مسائل جنسی فوق العاده بی اعتنا هستند و حتی صحبت از این مسائل هم برایشان جالب نیست و وقتی کسی رو هم میبینند که نسبت به این مسائل خیلی ضعف نشون میده به نظرشون آدم حقیری جلوه میکنه!من با دوستی با این افراد فهمیدم که انسان تا چه حد میتونه خوددار باشه و واقعاً شدنیه!با توجه به مسائل مالیشون اینها هر جوری بخوان میتونن رفتار کنن و این دوست بنده در یک آپارتمان به صورت مجردی در تهران زندگی مینه 20 سال داره و خونوادش1000 کیلومتر اونطرفتر در اهواز زندگی میکنن و هیچ کنترلی هم روش ندارن اما دست از پا خطا نمیکنه.بله میشه اینها شعار نیست من اینها رو به عینه دیدم!میشه آدم با ورزش و درس و ... اونقدر انرژیشو تخلیه کنه که این مسائل اذیتش نکنه.آدم به جای تخیل بهتره از این نیروی ذهنی و جسمی استفاده کنه و سریعتر زندگیشو بسازه و ازدواج کنه.در ضمن خیال میکنی اگه آدم این مسائلو بخواد با روابط با جنس مخالف حل کنه چی میشه؟باید خدمتتون بگم بهتره به دانشگاه های امریکا که امروزه مملو از دانشجویان خارجی هستند نگاه کنی.من از زبون یک استاد در دانشگاهی در امریکا که ایرانی بود شنیدم که جوانان اونها انقدر به فکر تور کردن اینو اون و پارتی و ... هستند که دارن از علم دور میشن و کرسی های دانشگاه رو به خارجیها میدن!به نظر من تنها راه ازدواج به موقست.
به نظر من رابطه جنسی به معضل تبدیل نشده.......بلکه بهتره بگیم مشکل عمده جوون ها شده معضل به این میگن که بچه ایی میلیون میلیون پول مدرسه میده و بچه ایی کتاب های سال قبلشو میفروشه تا کتاب ساله جدید تحصیلی را بگیرد معضل ایران بچه هایی که حتی 3-4 صبح توی چهار راه ها هستن معضل ایران امار کشته های سرطان هست معضل ایران مرگ هزاران جوون برای استفاده ناخواسته مواد اعتیاد اوره معضل ایران فشارهای روی جووناس که اونارو به مشروب و حالت مستی روی میاره تا قدری از فشارشون رو برای لحظه ایی فراموش کنن معضل ایران کارخانه دار های کلانی هستن که به تازگی تک تک شروع به ورشکستگی کردن.....نه این که رابطه جنسی مشکل نیست ولی این مشکل در اکثر جوامع وجود داره و بدون راهکار نیست....این اتفاق ناشی از اطلاعات عمومی بچه ها نسبت به این مسایله اگر در جا معه ایی در دوران مدرسه در این باره به بچه ها درس میدن جلوشون رو هم برای این اتفاق نمیگیرن پس بهتر نیست که وقتی ما این حریم رو برای خود قایلیم همون قدر که در دیگر کشورها به بچه هاشون روش های جلوگیری و امثال این ها رو یاد میدن ما هم همون زمان و هزینه رو صرف کنیم ولی برای اینکه به بچه هامون یاد بدیم ورزش سرزندشون میکنه کتاب پرشون میکنه سفر تازشون میکنه تاریخ مفتخرشون میکنه موسیقی بیانشون میکنه؟؟؟؟
میدونم این ها در حد صحبته ولی جوونی که روی به رابطه جنسی میاره هم تقصیری نداره دختری که خواسته یا ناخواسته خام شده چه کار باید بکنه؟باید خار تر و حقیرترش کنیم با ازدواج موقت؟پسرس که دختری با لباسی بدن نما جلوی روش قر و قمضه میاد چی کار کنه؟خود خوری کنه؟؟پشت دین خودشو پنهان کنه؟اگر این مورد بد و بی جایی بود خدا در وجود هیچ فردی یا حتی حیوانی قرار نمیداد ولی مشکل ما اطلاعات وسیعی است که به درد اون زمان ما نمیخوره......کاملا اطلاعات مفیدی هستن ولی نه برای دختر 17 ساله نه برای پسر 20 ساله.......چرا همین جوون های ما از مرز ایران خارج میشن پاک ترین ها میشن؟؟؟؟فقط 1 ماه اول ول میشن ولی به خدا قسم بعدش به قدری تغییر میکنن که توی باور نمیگنجه.....حالا ما که با این شرایط و جامعه و موقعیت کاری از دستمون بر نمیاد فقط خواهش میکنم کسی رو محکوم نکنید که همه بی تقصیریم هر کس اگر به درون خودش رجوع کنه و بعد این حقه و فریب رو به کار بگیره خودش از خودش ناراضی باشه و از خودش نگذره....که من مطمینم اگر هرکدام بدون این توجیه که جامعه اینو میطلبه به درون خودمون رجوع کنیم دست از خیلی کارها میکشیم......ما معضل های بزرگ تر از رابطه جنسی داریم که توی کمتر کشوری دیده میشه اوناست که راهکار میخواد!!!!!!!!!!
مشکل کشور عزیز ما اینه که مذهبی های افراطی در کنار بی قید و بندهایی که برای رفع مشکلاتشون با چهره ای مذهبی و ریاکارانه در جامعه قرار دارند قرار گرفته اند که تشخیص اونا از هم کار هر کسی نیست .و ما جوونا موندیم به حرف کدوم دسته گوش کنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nakm
مشکل کشور عزیز ما اینه که مذهبی های افراطی در کنار بی قید و بندهایی که برای رفع مشکلاتشون با چهره ای مذهبی و ریاکارانه در جامعه قرار دارند قرار گرفته اند که تشخیص اونا از هم کار هر کسی نیست .و ما جوونا موندیم به حرف کدوم دسته گوش کنیم.
دوست عزیز این دو گروه که شما ذکر کردید( مذهبی های افراطی و ریاکاران در لباس مذهب) هر دو قشر نامحبوبی هستند و جوونا نباید تردید داشته باشند که به یکی از اونا گوش کنند بلکه باید به هیچکدوم گوش نکنند چون هر دو دسته عقاید نا مطلوبی دارند.
متاسفانه اشخاص با عقاید معتدل در کشور ما کم هستند.البته من مشهدیم شاید اینجا اینجوریه!!!!!!!!!!!