-
RE: عاشقم یا نه؟!
عزیزم همه ی اینا رو حفظ کردی؟!
خب بگو خودش نوشته و خلاص دیگه!
آبجی بنظر میاد دوتایی دارین با این نام کاربری با هم کل می کنین!
هم حرفای آقا درسته هم خانوم(آخر پستشه نه؟) (خیلی بچگانه کل کردین) بنظرم شما باید هر چه سریعتر تکلیفتونو باهم مشخص کنید چون الان خیلی آشفته اید مخصوصا آقا.
خانوم هم تو دو راهیه! مشاور خیلی حرکت خوبیه! من شخصا گیج شدم خدا به دادتون برسه چون هر دو درست میگید و این وسط دل آقاست که آتیش بیار معرکه شده و دخترو ول نمی کنه! تو عاشقی اما کیه قدر عشقو بدونه با اینا باید طوره دیگه حرف زد اینا زبون عشقو نمی فهمن فقط ادعاشو دارن!
بابا بیخیاله دختره چیزی که زیاده دختر! بهتره بری فک کنی چطور میشه فراموشش کرد!
آخ بدم ازین دخترا میاد! یه مرد اینکارو میکرد پوستشو می کندین ولی چون دختره اشکال نداره بزا با یکی نه با صدتا درد دل کنه چه اشکال داره؟درد دله دیگه! البته این یکیش چون دورادور بوده مشکل نداره اما من کلا میگم.
یاعلی:72:
-
m67 عزیز
اول اینکه 2-3 ماه فرصت خیلی کمی است برای شناخت طرف مقابل. اگر سنتون رو میگفتید بهتر میشد فهمید عاشقید با نه؟
به نظر من شما فقط به صحبت های اون وابسته شدید. و این احساس یه احساس نیاز به هم صحبت است که به این طریق خودش رو نشون میده. و از نوع احساس های زودگذر سنین 16 تا 21 سال است.(البته ببخشید این رو میگم...)
هیچ تضمینی وجود ندارد که تمام حرف های اون راست باشد. به نظر من اون دارد فقط با شما بازی میکند. تا حالا ازش سوالات متناقض پرسیدید تا ببینید راست میگه یا دروغ؟؟؟
برای ازدواج فاکتورهای خیلی زیادی وجود دارند که دونستن شون لازم است. شما بر فرض اینکه اون راست بگه، فقط اون رو از دریچه ای که خودش برای شما باز کرده شناختید. خودمونیم آدم که نمیاد بدی هاشو بگه؟؟؟؟ اگرم خیلی صادقانه با هم رفتار کرده باشید، باز باید به اون فرصت بدید تا عشق قبلش رو فراموش کنه. معمولا بعد از 6-7 ماه این عشق فراموش میشه. مخصوصا که ازش ضربه هم خورده. وقتی بعد 2 سال هنوز بهش فکر میکنه یعنی شما رو فرد مناسبی برای ازدواج نمی دونه. و این موضوع فقط یه بهانه ای است برای اینکه با شما حرف بزند. شاید شما رو به عنوان یه فرد خوب قبول داشته باشد، ولی به عنوان کسی که باهاش ازدواج کنه قبول نداره.
-
ممنون ساده بگمه عزیز لبته منم حرفای شما رو در نظر دارم ولی اون هنوز رابطشو با دوست پسرش قطع نکرده و قراره بعده رفتن پیش مشاور تصمیم بگیره هر چند خودش میگه تمومه! اما هنوز امید داره و منم درکش می کنم و بش فرصت دادم درست تصمیم بگیره!
-
سلام دوست عزيز
پرسيدي من عاشقم يا نه ؟
به نظر من اين حس ممكنه به سراغ همه بياد ... حالا اسمش رو هرچي ميخواي بذار !
خوب همه ممكنه يه زماني توي زندگيشون از يه آدم خوششون بياد و حس كنن كه باهاش خوش بخت ميشن و بدون اون ميميرن و ...
ولي وقتي كه يك مدت گذشت و بيشتر با هم آشنا بشين ، وقتي كه آتيش اين علاقه كم كم فروكش كرد ... تازه بدي هايي رو كه ميديدي و واست مهم نبود ، مهم ميشه !!
دوستمون خوب حرفي زد ! شما ايشون رو فقط از دريچه اي كه خودش براي شما باز كرده ميبيني !! اين شناخت ( تازه در صورتي هم كه طرفت صادق هم باشه ) شناخت كاملي نيست !
به نظر من داري عجله ميكني !! زمان به خيلي از چيزها كمك ميكنه ! يكي از كمك هاشم به من بود !! اينكه فهميدم كه نه ! اونجور كه فكر ميكردم نيست ! اونجور نيست كه بدون عرفانم بميرم و همه چيز تموم بشه !
سخته ولي به عنوان كسي كه يك تجربه در اين مورد عشق و عاشقي از شما بيشتر داره ، بهتون پيشنهاد ميدم كه سعي كنين خودتون رو كنترل كنين ! اينكه بفهمي اين حست عشق هست يا نه ؟؟ موندگاره يا نه ؟؟الان و سر يكي دو ماهه جواب نميده !
خيلي چيزها به مرور زمان تغيير ميكنن ، حتي احساست !!!
به نظر من عشق در صورتي عشقه كه دو طرفه باشه !! آيا به نظرت اون دختر ميتونه عاشق تو باشه ؟؟ آيا در صورتي كه اون به اندازه اي كه تو دوستش داري ، دوستت نداشته باشه ، باز هم سر همه ي حرفهايي كه ميزني هستي ؟ ميتوني دوام بياري ؟ ميتوني عاشق بموني ؟
مثلا من عشق داشتم ولي عرفان شايد عشقش واقعا عشق نبود !! اگه اون هم واقعا مثل من عاشقم بود ، شايد الان خوشبخت ترين آدم هاي روي زمين بوديم ولي مشكل اينجاست كه خيلي نايابه از اين عشق ها !!!
من به شما پيشنهاد ميگم كه گل پسر ، تا ميتوني سعي كن احساست رو از ماجرا بكشي عقب ، بدون اگه الان احساست بياد جلو !! شديدا ضربه ميخوري !
چه بهش برسي و چه نرسي ضربه ميخوري ، ميدوني چرا ؟
اگه بهش برسي ، و واقعا درست فكر نكرده باشي ،اون موقع است كه ميفهمي عجب اشتباه بزرگي رو مرتكب شدي ، و اينجوري از احساست ضربه ميخوري ، چون زندگيت رو به باد دادي !!
اگر هم بهش نرسي ، اين احساس خيلي اذيتت ميكنه !! خيلي ! ميگم خيلي خيلي خيلي ..!!! من كشيدم و دارم ميكشم !! و چون دلم نميخواد يكي ديگه به اين درد خانمان سوزي كه من دچارش شدم دچار بشه ، بهت ميگم نكن!!!
حيف ، واقعا حيف !!!!
چرا بايد شيرين ترين لحظه هاي زندگي به نا اميدي و افسردگي بگذره؟؟؟
ببين پسر گل ، اول بذار اون دختر تكليفش رو با خودش معلوم كنه ! بعدش ببين آيا ميتوني ، واقعا ميتوني يك دختري رو به عنوان همسرت بپذيري كه قبلا عاشق يك مرد ديگه بوده و تو هم ميدوني ؟؟ (رو اين حرف فكر كن! خيلي مهمه )
بعد شما وقت ازدواجت هست يا نه ؟
اگه ديدي واقعا همونيه كه ميخواي ، بهتره با خانواده ات بري جلو و تازه زود هم عقد و عروسي نكني ، بلكه قبل از اون حد اقل چندين ماه با هم نامزد باشين ، تا با خصوصيات هم از نزديك آشنا بشين و در آخر اگه ديدي همونيه كه ميخواي كه مباركه !
ولي اگه زمان ازدواجت نيست ، به نظرم بهتره اصلا به هيچ دختري فكر نكني ! حالا اگه واقعا برات سخته و نميتوني ، بهتره رابطه ات رو كم كني !!!تا زماني كه موقع ازدواجت برسه
ولي پسر گل ، به نظر تو با 4 تا دونه اس ام اس ميشه يك نفر رو شناخت ؟ طرفي رو كه نه از نزديك ديدي ، نه رفتارهاش رو ديدي ... هيچ !!!
به نظرم اين راه آشناييتون هم راه مناسبي نبوده و نيست !!!
به نظرم بهتره بيشتر فكر كني
و آخرين صحبتم اينه كه فقط نذار احساست وارد بشه كه در هر صورت ضرر ميكني
موفق باشي
-
نه عزیز من تو عاشق نیستی . تو عادت کردی برای همین فکر می کنی به اون وابسته شدی و اسمش رو گذاشتی عشق.
عشق و علاقه به همین راحتی ها به وجود نمیاد . تازه اون هم با چت کردن که دیگه شاهکاره که کسی از این طریق عاشق بشه .اشتباه نکن . " مرد " باش . احساساتی عمل نکن . اون هنوز داره به اون فکر می کنه . منم به همچین مشکلی برام پیش اومد شبیه مشکل تو بود . خیلی با وقار و متانت خودت رو بکش کنار.چون اینطور که من حدث می زنم اون خانم تو رو برای روزهای تنهاییش می خواسته و بس .فراموشش کن .
-
سلا م عزیزم
فکر کنم شما از موضوع اصلیت خارج شدی شما میخواستی که بدونی عاشق هستی یا نه ؟
خوب برای اینکه بدونی که عاشقی اول ببین نسبت بهش تعصب داری یا نه بعد ببین اگر یه مدت با هاش حرف نزنی دلتنگش میشی یا نه
بی قرار میشی یا نه اصلا از اینکه اون با یکی دیگه در ارتباط اعصابت بهم نمیریزه
-
ما آخرش سر از کار پسرا در نیاوردیم یکی دوستشون داره بهش نارو می زنن یکی هم دوست پسر داشته و دوستش داره ندیده عاشقش میشه
-
سلام.شما یک اقای کاملا احساسی هستید.من و دیگران نمیتونیم 100% بگیم شما عاشقید یا نه.وقتی تو خلوتت به این رسیدی که واسه اون هر فداکاریو حاضری کنی اونوقت عاشقی.یک هشدار میدم و بس اون هنوز عاشق یکی دیگه هست.این خیلی مهمه براحتی از این مسئله نگذر .خودتو گول میزنی انگار