-
RE: یک سوال
دوست عزیز شما کاملا شرایطو توضیح نداده بودید خوب از اول میگفتید که از شما کمک خواسته. به نظر من غیر مستقیم به ایشون هشدار بدید. ولی قبل از آن 100 در 100 مطمئن بشید که اطلاعات شما درسته که خدای نکرده تحمت نزده باشید. چون آدم به چشماشم نمیتونه اطمینان کنه چه برسه به حرف مردم!!! تازه ممکنه اون خانم توبه کرده باشه. باید خیلی مواظب باشید که نه حقی از اون آقا ضایع بشه نه از اون خانم.
-
بنظر من شما به دوستت بگو .
چون از شما کمک خواسته . و این مسائل هم براش مهمه و اون خانم هم ظاهرا اهل روابط نامشروع هست و علاوه بر این اون آقا رو هم فریب داده . اگر الان اون آقا بفهمه احتمالا ازدواجی صورت نمیگیره ولی اگر بعدا در طول زندگی بفهمه ...
-
دوست من شما جواب من را نداده اید شما این مسئله را از کجا فهمیدید ؟! به چشم خود دیده اید ؟! یا شنیده اید از دیگرانی که صداقتشان جای تردید دارد ؟
-
به نظر من بهترین راه اینه که بدون اینکه به دوستتون جزییات رو شرح بدین و یا حرفی بزنین که از صحت و سقمش خبر ندارین فقط در همین حد ازش بخواین یه کم بیشتر تحقیق کنه و برای ازدواج با اون خانم عجله نکنه اگه دلیلشو ازتون خواست تو ضیح اضافه ندین چون مطمینا اون خودش کنجکاو می شه بیشتر تحقیق کنه اینطوری هم گفتین و هم تگفتین!!!!!!!
اینم از اون سیاستای زنونست !!!!!!
-
سلام بالاخره چی کار کردید دوست عزیز؟
-
با سلام
به نظر من اگر:
1.دوستتون ازشما کمک خواسته و
2.شما هم از صحت موضوع اطمینان کامل دارید حتما این موضوع رو به ایشون اطلاع بدین.
به خاطر داشته باشید که این کار به هیچ وجه "بردن آبروی" کسی نیست بلکه ادای وظیفه (ی عقلی و اخلاقی و شرعی) در قبال فردیست که از شما برای ساختن آیندش طلب کمک کرده.
چو می بینی که نابینا و چاه است... اگر خاموش بنشینی گناه است
-
سلام
توی کار خدا فضولی نکن آقا صادق. اگر انگشت به در کوفتن کسی نکرده باشه رفیقت، کسی هم نمیتونه باهاش چنین کنه.
من نگفتما، خدا گفته:
خدا جای حق نشسته، فرموده الطیبون للطیبات و الطیبات للطیبین والخبیثات للخبیثین و الخبیثون للخبیثات.
یعنی مردان پاک به زنان پاک می رسند و زنان پاک به مردان پاک، ایضا مردان ناپاک و زنان ناپاک.
پیروز باشید
-
آقای سد محمد خداوند نگفته اینها به هم می رسند گفته اینها برهم حلالند!!
به نظر من ایشون اگر نگه به دوستشون اوج احساسی عمل کردن رو رسوندن. قضیه سر زندگی 20-30سالست!! گاهی اوقات کتمان حقیقت عین دروغه. افراد بی شرمانه تر می تونن در مورد زندگیشون دروغ بگن اگر مطمئن باشند چیزی فاش نمی شه. راز دار بودن درسته ولی نه به قیمت از بین بردن زندگی آینده یک نفر.
-
سورنای عزیز
نگفته به هم می رسند، نگفته هم که حلالند، بلکه تضمین کرده که حق رو به حق دار می رسونه، مثال معکوس بزنیم:به نظر شما یه پسر که هرکاری دوست داشته توی دوره مجردی انجام داده، لیاقت یه دختر نجیب رو داره؟
ضمنا، این دوست ما که طرف اصلی نیست، اگر طرف اصلی بود حرفی. اما ایشون شخصیت ثالثه. درعین حال که به علت بزرگ دیگری باید سکوت کرد . آنهم عدم اطلاع کافی از طرفین هست. چه میدونی که اصل این قضیه زیر سوال نباشه؟ شاید اطلاعات اشتباه به این دوستمون رسیده، شاید اون خانم هیچ بحثی از این ردیف نداشته، کی می دونه؟ کی مطمئنه؟ من، شما، همین دوست راوی ما؟ با آبرو آدمها نمیشه بازی کرد.
سکوت...
-
بنده هم با نظر دوستان موافقم اگر شما از این موضوع اطمینان کامل دارید و در حد یک شنیدن نباشد ,از دوست یا همکلاسی .!!!که جای تردید دارد.
بهتر اینه که این موضوع رو به دوستتون بگید البته رک, نه!چون دوست شما در شرایط بخصوصی قرار گرفته.