RE: یک سوال مهم از دختر ها
سلام به دوستان
ببخشید من یکم بهت زده شدم جرا شما با دیدن چند تا نمونه به همه دخترا تهمت میزنید بدونید منم خودم تا حاا این تجربه رو نداشتم ولی مطمئنم هیچ وقت اگر همچین تجربه ای داشته باشم اجازه نمی دم حتی دستش بهم بخوره
جوابای این سوال به خود دختر بستگی داره همین طورم به پسر مقابل.من میشناسم کسایی که همچین رابطه هایی داشتن و کاملا پاک موندن خواهش میکنم دیگه این قدر راحت جمع نبندید و به همه دخترا تهمت نزنید می دونید دختره و پاکیش تهمت زدن به یه دختر پاک خیلی پیامدای بدی داره
منم کسی رو دوست داشتم که می گفت دوست پسر زیاد داشته و ماشین سواری هم می رفته، اما تا حالا کسی حتی دستش بهش نخورده. اما خوب.... هنوز کاملا نمیدونم دست چند نفر بهش خورده:33:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sepide1990
ببخشید من یکم بهت زده شدم جرا شما با دیدن چند تا نمونه به همه دخترا تهمت میزنید بدونید منم خودم تا حاا این تجربه رو نداشتم ولی مطمئنم هیچ وقت اگر همچین تجربه ای داشته باشم اجازه نمی دم حتی دستش بهم بخوره
جوابای این سوال به خود دختر بستگی داره همین طورم به پسر مقابل.من میشناسم کسایی که همچین رابطه هایی داشتن و کاملا پاک موندن خواهش میکنم دیگه این قدر راحت جمع نبندید و به همه دخترا تهمت نزنید می دونید دختره و پاکیش تهمت زدن به یه دختر پاک خیلی پیامدای بدی داره
سلام
من الان ديگه 29 سالمه ،تا حالا رابطه هاي خيلي زيادي رو ديدم كه همشون در ابتدا پاك بودن ولي با گذر زمان همشون به ابتذال كشيده شدن.عزيزم من جمع نمي بندم چيزي رو كه ديدم مي گم.همه دخترا و شايد بعضي پسرا در ابتدا نمي خوان بزارن رابطشون به ابتذال كشيده بشه ولي ميشه مي دوني چرا؟ چون چيزاي زيادي شايد باشن كه دختر و پسرو به طرف هم جذب كنه و يكي از عمده ترين هاش و مهمترينهاش شهوته كه خيلي از ما نمي بينيمش ولي اون كار خودشو ميكنه كه اگه كنترل بشه چيز بدي هم نيست ولي اگر كنترل نشه حتي يه لحظه واسش كافي تا اوني رو كه ادعا داره نمي زاره هيچكسي بهش دست بزنه رو از تصميمش منصرف كنه.
خيلي معذرت ميخوام ولي من از اين ادعاها خيلي بدم مياد كه ميگن ما نمي زاريم كسي دست بهمون بزنه ، نيازي نيست كه اونا بذارن شهوتي كه كنترل نشده و ما ها بلد نيستيم كنترلش كنيم كار خودشو ميكنه.(اون فقط با تقوا كنترل ميشه ، آيا اون قدر تقوا داري كه ادعا كني ميتوني اونو كنترل كني آيا طرف مقابلتم ايجوريه اگه اينجوري باشه كه شما دوتا تون به اميالتون غلبه كرده باشين از بندگان برگزيده خداوند هستيد.)
با احترام
عذرخواهی میکنم دیر اومدم
تمام ارتباطات دوستانه به انحراف ختم نمیشه؛ اما نباید صرفاً قسم شخص رو مبنی بر صدق گفته های او درنظرگرفت.پیشنهاد میکنم برای رسیدن به پاسخ دغدغه ذهنیتون بیشتر از این درگیر گفته های طرف مقابل نشید توجهتون رو از گفته ها به سمت مسائل دیگه شناخت ببرید هرچند که کلام آدما راهنمای خوبی برای شناختشونه اما در این شرایط، غرق شدن توگفته ها شاید سردرگمی بیشتر رو به دنبال داشته باشه وضعیت کنونی و مسائلی که عملاً هردوشما در ارتباطتون با اونها روبرو میشید شاید جواب محکمتری براتون باشه
امیدوارم موفق باشید
نقل قول:
چنتا سوال هست که میخام با دقت و صادقانه بهش جواب بدین و تجربیات خودتون و دوستانتون رو مد نظر بگیرین
1- اگه دختری دوست پسر داشته باشه روابطش سالم میمونه یا منحرف میشه ؟
2- اگه دختری رابطه دوستانه با پسرا رو خوب بدونه به نظر شما روابط پنهونی هم باهاشون داره ؟
3-اگه دختری بیرون رفتن با پسرا براش جذاب باشه و با دوس پسرش با ماشین بیرون بره میتونه اجازه نده که دوست پسرش حتی دستشو نگیره و بهش دست نزنه ؟
4- به نظر شما ممکنه رابطه دوستی دختر و پسر پاک بمونه و حتی دست بهم نزنن ؟
ممنون
سلام
من دوست پسر داشتم
1_ روابطمون سالم موند(بستگی به دختر و پسر داره)
2_منظورتونو نفهمیدم
3- من تو 1 سال 2 بار قرار گذاشتم یه بار هم دست همو نگرفتیم هر دوبار هم با ماشین بیرون رفتیم
4_ رابطه ما که پاک موند
گفتم که بستگی به دختر و پسر داره ولی همه میگن اینگونه روابط به انحراف کشیده میشه
سلام
من همچین تجربه هایی نداشتم اما به نظر من بدیهیه که :
1- خواه ناخواه منحرف میشه
2- شاید(خیلیها دارن)تو این موارد جناب شیطون پس چه کاره است ؟اون کمک میکنه که نهایت کیف و لذت رو دو طرف ببرن غافل از اینکه ... .
3- عمرا" .وقتی با یه نامحرم و غریبه بری بیرون دست زدن که سهله اتفاقات وحشتناک دیگه ای هم به احتمال خیلی خیلی زیاد می افته.
4- نه .اصلا" شرعا" و عرفا" و ... در رابطه دختر و پسر نامحرم با هم هیچ سلامتی وجود نداره .اگه غیر از این بود حتما" دین اسلام اونو مجاز میکرد.
در هر صورت اگه شما دختر هستین و قصد همچین کاری رو دارین بهتره تا دیر نشده از خدا کمک بخواین و از این کار دوری کنین .هر چه زودتر بهتره قبل از اینکه پشیمون بشین.و اگه کس دیگه ای رو میشناسی که این کاره اس وظیفه انسانیت حکم میکنه که اونو نهی از منکر کنی.
مواظب باش لطفا".:305:
سلام
معلومه که همه چیز بستگی به دختر پسر داره.
اگه پسری با یه دختر دوست بشه در 99% رابطه ها پیشنهادشو میده اگه بود که خوشحال میشه.
اگه جواب منفی بشنوه دو حالت داره:
1. اگه خیلی خیلی خیلی از دختره خوشش بیاد باهاش میمونه و واسه ازدواج انتخابش میکنه(اگه تصمیم ازدواج داشته باشه)
2.خیلی راحت میگه من نمیتونم این دوستی رو ادامه بدم.
اصولا رابطه هایی که پاک نبودن به جایی نمیرسن.
رابطه هایی هم که پاک بودن که خیلی کمه به ازدواج میرسن.
البته سوالات شما یه جوریه؟
مثلا منظورتون از دست زدن چیه؟
رابطه پنهانی؟ پنهانی از کی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirooz
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sepide1990
سلام
من الان ديگه 29 سالمه ،تا حالا رابطه هاي خيلي زيادي رو ديدم كه همشون در ابتدا پاك بودن ولي با گذر زمان همشون به ابتذال كشيده شدن.عزيزم من جمع نمي بندم چيزي رو كه ديدم مي گم.همه دخترا و شايد بعضي پسرا در ابتدا نمي خوان بزارن رابطشون به ابتذال كشيده بشه ولي ميشه مي دوني چرا؟ چون چيزاي زيادي شايد باشن كه دختر و پسرو به طرف هم جذب كنه و يكي از عمده ترين هاش و مهمترينهاش شهوته كه خيلي از ما نمي بينيمش ولي اون كار خودشو ميكنه كه اگه كنترل بشه چيز بدي هم نيست ولي اگر كنترل نشه حتي يه لحظه واسش كافي تا اوني رو كه ادعا داره نمي زاره هيچكسي بهش دست بزنه رو از تصميمش منصرف كنه.
خيلي معذرت ميخوام ولي من از اين ادعاها خيلي بدم مياد كه ميگن ما نمي زاريم كسي دست بهمون بزنه ، نيازي نيست كه اونا بذارن شهوتي كه كنترل نشده و ما ها بلد نيستيم كنترلش كنيم كار خودشو ميكنه.(اون فقط با تقوا كنترل ميشه ، آيا اون قدر تقوا داري كه ادعا كني ميتوني اونو كنترل كني آيا طرف مقابلتم ايجوريه اگه اينجوري باشه كه شما دوتا تون به اميالتون غلبه كرده باشين از بندگان برگزيده خداوند هستيد.)
با احترام
دقیقا همین طور هست .
دوست عزیز
اساسا دو نوع رابطه می توان با جنس مخالف برقرار کرد (به عنوان یک دختر):
1- boy frind که خوب تکلیف این رابطه مشخصه و چون مبنای چنین رابطه ای عشق و دوست داشتن هست نمی تونه خالی از هر گونه تماس مثلا گرفتن دست .. باشه و کسی که چنین رابطه ای رو شروع می کنه در صورت طولانی شدن رابطه باید توقع به اصطلاح شما به ابتذال کشیدن اون رو هم داشته باشه چرا که به قول دوستمون شهوت همیشه دور از چشم ما وجود داره و کار خودش رو انجام می ده.
2- frind اما از نوع پسرش که در چنین رابطه ای می شه خیلی ساده و به دور از ابتذال یک دوستی پاک و خوب داشت و تا مدت ها هم بهش ادامه داد (البته اگه طرفین جنبشو داشته باشن).
چرا آدمها را با هم يكي مي دونيم تفاوت عمده علوم اجتماعي با علوم ديگر در اين است كه يك اصل نمي تواند هميشه يك اصل باقي بماند چرا كه موضوع مورد مطالعه انسانها هستند و انسانها غير قابل پيش بيني هستند . در يك رابطه دونفره نگاه دو نفر به دوستي مهم است مي تواند يك دوستي تا مدتها ادامه پيدا كند بدون اينكه رابطه شون منحرف مي شود و گاه در طي مدت خيلي كوتاه به انحراف كشيده مي شود .
باز هم بستگي دارد به فرد. براي خود من روابط تعريف شده است همكار و همكلاس روابط خودشان را دارند شايد بيرون هم بروم ولي دوست پسرم نيستند و هرگز احساسي نسبت به انها نخواهم داشت و وقتي مي بينم فرد دچار احساس شده است ديگر رابطه ام را با او قطع مي كنم چون دوست ندارم ادمهاي كم جنبه در دايره ارتباطاتم باشند(قابل ذكر است شما هم وقتي مي خواهيد با كسي برخورد داشته باشيد با توجه به شخصيت ان فرد ارتباط خواهيد داشت )
همه با دوستي من و دوست پسرم مخالفند (خانواده و دوستانم )اما من همچنان ادامه مي دهم چرا كه هيچ وقت از من خواسته نا معقولي نخواست (نه اينكه نخواسته باشد گفت وبا واكنش شديد من روبرو شد و اين مسئله برايش تمام شد به قول خودش من را براي اين روابط نخواسته بود كه با نرسيدن ان دوستي را تمام كند )و اين براي من يك ارزش است كه از ديد من اطرافيانم نمي توانند درك كنند