-
RE: شلخته
عزیزم اولا که شناسنامه و پاسپورت و ...را خودت در یک جای مناسب قرار بده وهر وقت خواست بهش بده و دوباره ازش بگیر و در جای خودش بگذار .
دوم اینکه احساسم این است که خودت هم خیلی مرتب نیستی یعنی یک قسمت نظم است و یک قسمت هم زمان بندی و تو در قسمت زمان بندی برای نظم باید اشکال داشته باشی .
اگر شوهرت لباسش در می آورد و جمع نمی کند .تو باید بلافاصله کار جمع و جور کردن لباس اش را انجام بدهی تا کارها روی هم انبار نمی شود که نگران حضور وقت و بی وقت ویا با اطلاع و بی اطلاع شخص ثلث باشی .
بعد هم تو که عزیزم نمی توانی شوهرت را عوض کنی . پس برنامه ریزی و زمان بندی خودت را باید درست کنی . بعد هم به شکل مشکل به شلختگی شوهرت نگاه نکن او اخلاقش اینجوری است . مثل اینکه خودت هم خیلی کار خانه دوست نداری که اگر داشتی و کارهای مربوط به شوهرت را با عشق انجام می دادی و نه از سروظیفه ، این مسئله امروز برایت خیلی مهم نمی شد که بخواهی به عنوان یک مسئله و مشکل بهش نگاه کنی .
-
بله كه وظيفه شماست. شما اخلاقيات ايشون رو مي شناختيد و خودتون رو نمي خواين با اونها هماهنگ كنيد. كمي مسئوليت پذير بودن بد نيست.
-
سلام
واقعا درکتون میکنم خانم صالح ...بنده خودم درخانواده جمعیتی بودم وهمه فرزندان متاهل شده بودند جز من وبرادرم والبته برادرم خیلی مرتب نبود ولی به این زاری هم نبود اما همونش هم خیلی سخت بود چون مادرم حال
نداربود من باید کم کاریهای برادرم را به عهده می گرفتم البته این مربوط به گذشتس وخودم متاهلم .
همسرشما اوایل ازدواج چطوری بود؟شلخته بودیانه؟؟کم یا زیاد؟اگرجواب بدهید بهترمیتوانم کمکتون کنم .
وبقیه دوستان بدانند نظافت جزئی ازایمان است.
نظافت نه زن می شناسد نه مرد هردوباید منظم باشند.امام علی (ع) بااینکه امام بودومسئولیت های سنگینی داشت اما وقتی وارد خانه میشدند به همسرشان کمک می کردند.
همسراین خانم که دیگرنباید کارههای شخصیش را به عهده ایشان بگذارند...
-
خانوم دلداده حضرت علي حضرت علي بود و فاطمه بي اذن اون مهمون دعوت نمي كرد!!!!
اين جمله كه"کارههای شخصیش را به عهده ایشان بگذارند" در زندگي مشترك بي معناست. كسب درآمد براي زندگي يك زن جزيي از كارهاي شخصي يك زن است كه در زندگي مشترك برخي به عهده مرد است.
-
من گمان می کنم که همسر شما وقتی از سرکار به منزل می ایند آنقد خسته هستند که توانایی مرتب کردن منزل و حتی اینکه کارهای خود را با نظم و حوصله انجام بدهند ندارند و اگر چنین است شما باید در چنین شرایطی همسرتان را درک نماییدو زیاد به این مسائل حساسیت نشان ندهید .
شاید اصلا همسرتان به مرور به این وضع عادت کرده باشند و شما نمی توانید به یکباره از ایشان بخواهید که مرتب و منظم بشوند. باید با صبر و حوصله رفتار کنید و تا جایی که برایتان ممکن است خودتان به نظافت منزل و حتی کارهای شخصی همسرتان رسیدگی کنید و اینکه زیاد در این مورد با ایشان بحث نکنید.حتما به همسرتان با مهربانی تذکر بدهید و تشویقشان کنید که مرتب تر باشند و اینکه خودتون تا می توانید مرتب و منظم باشید و فضا و وسایل منزل را چنان تمیز نگه دارید که همسرتان تحت تاثیر قرار بگیرند و دلشان نیاید باعث کثیفی و بی نظمی منزل شوند .
-
همسر من از اول هم خیلی شلخته بود تازه بهتر شده واینه!
چون قبل از ازداجمون همیشه میریخته و مادرش جمع می کرده حالا عادت کرده
ولی انصافا همسر من تمییزه وبهداشت روخیلی رعایت میکنه ولی نا مرتبه
-
ممنون که جواب دادین. خب پس اگرازاول اینطوربوده کارسختتر میشه چون کسیکه چندین سال به این شکل عادت کرده که کارههایش را به عهده دیگری بیاندازد نیازمند زمان است که بایک سری اصول درست اورا به راه بیاورید.مقالات اینترنتی راجع هرموضوعی درزندگی زناشویی بسیار هست شما بایک سرچ کردن می توانید جواب سوالتون را بدست بیاورید فقط یادتون باشه که نباید منتظرباشید هرراه حلی توی دو سه روز نتیجه ببخشد!!
شما گفتید بهترشده این نشان میدهد یک تغییراتی را توانسته اید دراوایجاد کنید پس فقط صبرداشته باشید وتلاش خود را بکنیدهرآدمی اصلاح پذیر است به شرطیکه رفتارصحیح رابدانیم...
حال اگر مطلبی را دیدم که به کارتان میاید بهتان می گویم...موفق باشید
درضمن آقای سورنا حضرت علی علی بود درست جای خود اما آدم که می تونه کارههایی را که درتوانش هست انجام دهد نمی تواند؟؟ مگه زن بزخداروکشته زن گرفته کلفت که نگرفته!!! من اینها را می گم وهمسرم هم ازمن توقع کارخانه ندارد کار خانه را هم خود گاهی اوقات کمکم انجام میدهد وهمین سبب دلگرمی یک زن میشه که همسرش را همیارخودش می بیند وبه همین خاطرخودم سعی کردم کارهها را بکنم که دیگرکاری نباشد که بخواهد درخانه انجام دهدمهمترین اصل زناشویی وآخرین حرف اینست که یک زن وشوهر صمیمیت داشته باشند وپشتیبان همدیگرباشند....من که به غیرازاین هیچی نمی خوام.
-
ببینید این توقع همون قدری غیر منطقی هست که همسر شما به این دلیل که مجبور هست برای شما و خونواده تلاش کند خود رو کلفت و حمال فرض کند!!! و از شما توقع کمک نمودن در کسب درآمد داشته باشد.
-
احسنتم ...پس ببینید نه مرد نوکرزن هست ونه زن کلفت مرد....ولی چه خوبه زن وشوهر به جای اینکه مقابله به مثل کنند همیارهم باشند وهردوراحتی وخوشی همدیگروبخوانند وداشتن امتیازسبب خودخواهی وسوء استفاده از موقعیت نشود....
راستی خانم صالحه یک چیز دیگر شما اگر نتوانید بازبان نرم اوراپی به اشتباهش ببرید با سروصدا ودعوا هم چیزی درست نمیشود بهتان پیشنهاد میکنم سعی بکنید بازبان نرم پیش بروید تاخلق تند.
-
خانوم دلداده رو هوا صحبت نکنید خواهشا!!! من دارم می گم اگر وظیفه مرد هست که مایحتاج خونه رو فراهم کنه وظیفه زن هم هست که کل مسئولیت داخل خونه رو برعهده بگیره. خوشی خوب ساخته به خانومهای ایرانی!!