-
RE: درخواست کمک فوری
شما به مرور بیشتر به انحراف چشم خانم تان فکر خواهید کرد مگر اینکه معیارهای خودتان را در درون خودتان به واقع تغییر دهید . این شما هستید که می خواهید زندگی کنید . پس تنها خودتان می توانید این مسئله را برای خودتان بزرگ نمایی یا کوچک نمایی بکنید .یعنی به نوعی حل کنید و یا شاید هم حل نکنید . انتخاب با خودتان است . بعد هم دوست من حساب یک عمر زندگی است . یک اصول پایه را رعایت کنید که در ادامه راه و در بحرانهای زندگی برنگردید سر خانه ی اولتان که چشمم اش انحراف داشت و دلم سوخت و....اگر فکر می کنید توانش را دارید که با همین تصویر و همین چهره کنار بیایید ، بسم الله . اگرنه هم شما را به خیر و نامزدتان را هم به سلامت . همین امروز هم دل این خانم بشکند بهتر از این است که فردا ناخواسته هزار مصیبت به سرش بیاورید که با یک بچه راهی خانه ی پدرش بشود ویا ........ پس بهتر است خیلی ادای جنتل من های دلسوز را در نیاورید . به واقع با خودتان روراست باشید . کسی هم نمی تواند نسخه ای برای شما بپیچد .به دلیل اینکه هیچ کس شما را به اندازه ی خودتان نمی شناسد. پس کاری را بکنید که از عهده اش بر می ائید .جبری که در کار نیست.
-
RE: درخواست کمک فوری
من هم با حرفای اقای سورنا و aniموافقم. این موضوع در اینده باعث میشه در کوچکترین مشکلات این قضیه رو به یاد بیاری.
هم شما حق داری با کسی ازدواج کنی که عاشقانه دوستش داشته باشی هم ایشون . پس خودتون رو از این حق محروم نکنین.
اگه الان چند روز ناراحتش کنی بهتر از اینه که یه عمر دو نفرتون ناراحت شین.
برا این کار میتونی از یه واسته استفاده کنی. بالا خره تا دیر نشده یه راهی پیدا کن.