احسنت!:Dنقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
من بیشتر بگم ...!
بیخیال!
یاعلی:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
احسنت!:Dنقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
من بیشتر بگم ...!
بیخیال!
برو با پدر و مادرش صحبت كن ببين اونا چي مي گن خيلي بد آدم دهنبين باش چه مرد چه زن
عزیزه من باید بپرسی چرا این کارو کرده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط dariush2009
باید بگی که تو دوسش داری و دلیلی نداره اون از کسی خط بگیره و خودش عقل داره و تو هم دشمنی باش نداری! من فک می کنم خواده ی ... اون خانوم دارن اینو بش القا می کنن! با خونوادشم حرف بزنید و بشون بگید که چقد زنتونو دوس دارید ممکنه نظرشون عوض شه و از این به بعد کمتر دخالت کنن و یا از شما حمایت کنن اگه بتونی نظر خونوادشو بهرنحو جلب کنی خیلی خوبه و بهشون بگو هروقت میاد خونه ی پدرش وضعتون خراب میشه و خودتون زندگیه راحتی دارین تا بدونن فقط دارن زندگیتونو بهم می ریزن!
در ضمن شما خوب سوال نکردی! کمک؟ چه کمکی؟ در ضمینه ی طلاق؟ درست کردن خانومتون؟ خونوادش؟ ما درباره ی چکاری که شما قصد دارید انجام بدین نظر بدیم؟
اگه توجه کنی هرکی از یه چیز نظر می ده چون نمی دونه چی بگه و از چی بگه!
منم با این حرفتون موافقم! خانوم آنی حرفتون خیلی بچه گانه بود اگه متاهلی خدا بداد شوهرت برسه و اگه نه بیشتر فک کن!
آقاي داريوش از ايشون پرسيديد كه علت كارشون چيه؟ من هر چي فكر ميكنم به اين نتيجه ميرسم هيچ خانواده اي دوست نداره زندگي دخترش رو به هم بريزه.تا زماني كه افكار شما اينه وبين خانواده همسر و خودتون فرق ميذاريد زندگيتون..... شايد هم خانوم شما فكر ميكنه شما زير سلطه خانوادتون هستيد.بهترين راه اينه كه بريد منزل پدري ايشون و رك و پوست كنده براي آخرين بار تمام مشكلات رو بگيد شايد اينطوري بهتر باشه.
اگه هم ديديد كه خانمتون كوتاه بيا نيست و شما هم واقعا مشكل اخلاقي نداريد مهريه ايشون رو بديد و همه چي رو تموم كنيد.خود من به شخصه به اين اعتقاد دارن وقتي تو زندگي مشترك بحث گرفتن مهريه پيش بياد اون زندگي ديگه ارزش نداره.
موفق باشيد
چه لزومی داره که مهریه رو به خانومشون بدن وقتی زندگی مشترک ارزش نداره ایشون مشکل اخلاقی ندارن و خانومشون سازگار نیست؟!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط taravat
بله مهریه ایشون رو بدین تا یه عمر از این تحقیر شدن لذت ببرید!
داریوش جان دارم از این صحبت می کنم که مهریه رو می تونید ندید (لااقل یه جا) وقتی شمشیر رو براتون از رو می بندن مدارا کردن عین حماقته داریوش گل.
به من پست خصوصی بده اگر یقین پیدا کردی می خوای مهریه رو ندی.چندین روش واسه اینکار هست. اما قبل از هرکاری تا دیر نشده همه مایملکتو به اسم مادر یا پدرت کن. حالا اگر برگشت ایشون و مدارا کرد باهاتون که خیلی خوبه چیزی رو از دست ندادید و نیازی هم نیست به ایشون بگید. اگر نه که اون موقع تازه متوجه می شی اینکارت چقدر در حفظ غرورت و منزلتت موثره
آقاي سورنا
شما از كجا ميدونيد كه فقط خانوم ايشون ناسازگاره؟چه آشنايي با خصوصيات اخلاقي ايشون داريد؟
من ميگم مهريه ايشون رو بده تا نياز نباشه يكسال وقتش رو توي راهروهاي دادگاه بگذرونه((به قول شما قسطي)).بهتر نيست به جايي اينكه به ايشون ياد بديد چطور ميشه مهريه رو نداد به ايشون ياد بديد مشكلشون رو حل كنن.
خانوم طراوت شما که خودتون فرمودید "
خود من به شخصه به اين اعتقاد دارن وقتي تو زندگي مشترك بحث گرفتن مهريه پيش بياد اون زندگي ديگه ارزش نداره.
"
بعد به من می گید به حل مشکلشون کمک کنم. یکی به میخ می زنید یکی به نعل؟!!!
نقل قولی که من از شما کردم رو به دقت بخونید!!حرف من در جواب صحبت شماست.
"اگه هم ديديد كه خانمتون كوتاه بيا نيست و شما هم واقعا مشكل اخلاقي نداريد مهريه ايشون رو بديد و همه چي رو تموم كنيد."
و حرف من بعدش
:
چه لزومی داره که مهریه رو به خانومشون بدن وقتی زندگی مشترک ارزش نداره ایشون مشکل اخلاقی ندارن و خانومشون سازگار نیست؟!!!
و مهمتر از همه
"من ميگم مهريه ايشون رو بده تا نياز نباشه يكسال وقتش رو توي راهروهاي دادگاه بگذرونه((به قول شما قسطي))."
اینم از اون حرفهاست. از این به بعد هرکی از ما پولی طلب کرد بهش بدیم دیگه درگیر دادگاه نشیم. داریوش جان ببین آقای گل من بهت توصیه می کنم مایملکتو به اسم مادرت کنی بعد بررسی کن ببین مشکل چیه. از شماست یا خانومتون.فقط اون کار اول رو انجام بده. اگه خانومت قصدش تادیب شما باشه شما متوجه می شی و خودتو اصلاح می کنی . اگه نباشه لااقل ضرر نمی کنی . البته اگر قصدت اینه که 50-60میلیون پیاده شی من بهت جاهای سرمایه گذاری مطمئنتری رو پیشنهاد می کنم. اگر قصدت بخششه که می تونی به موسسه خیریه کمک کنی و...
دعوا نکنید جفتتون میگید که این زندگی باید تموم شه فقط سورنا مثه مرد میگه نباید باج داد و شما هم که طرفدار جنس مونثید چش بسته میگی بده! البته از خانوما بیشتر از این انتظار نیست چون همیشه یکی دیگه براشون پول میاره!
اما من میگم سعی کن مشکلو حل کنی و اصلا به طلاق فک نکن داریوش عزیز!
آقاي سورنا
مفهوم حرف من اينه كه مهريه ايشون رو اگه داد طلاقش روهم بده.
اما دوست ندارم كارشون به اونجاها بكشه اگه برداشت شما اينه كه من((یکی به میخ می زنم یکی به نعل؟!!! )) پس بهتره اينطوري فكر كنيد.
بنده از ایشون می خوام طلاقشون ندن .ولی مهریه ای هم ندن.
مشخصا این پول یامفت رو بهترین راهش اینه که ندن!!
مثل اینکه به شما بگن 50میلیون پول بده و بعد هم خداحافظ!! ایده هاتونو می شه مکتوب کنید به همه بدین استفاده کنند>؟
اگر خانومشون سازگار شدن و یا ایشون اصلاح شدن (داریوش خان) خوب برمی گردن کانون زندگی. اگر هم منظور قهر خانومشون مهریه گرفتنه که بنده تصور می کنم عین حماقته آقا داریوشه که مهریه ای پرداخت کنند. مهریه ای در کار نیست. اون موقع دو نفر بهتر می تونن به ادامه زندگی یا قطعش فکر کنند!!!
شما هم از حرفتون همچین مفهومی برنمیاد!! خودتون یه بار بخونید.