در این شک نداشته باشید. سخت نگیرید ایشالله که حله. ایشون اگر ازدواج كنند،كم كم فشار از روشون كم میشه. خواستگار مناسبی ندارند؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط lمریم
نمایش نسخه قابل چاپ
در این شک نداشته باشید. سخت نگیرید ایشالله که حله. ایشون اگر ازدواج كنند،كم كم فشار از روشون كم میشه. خواستگار مناسبی ندارند؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط lمریم
دانا جان نمی دونم چی بگم ناراحت کننده هست ولی این اتفاق ربطی به خواهرت نداره آقا محمد با این کارش عذاب چند روزه دنیا رو به یه عذاب الهی طولانی فروخت معامله بدی با خدا کرد اون باخت این رو به خواهرتون یاد آور بشید یه مدت هم بهش زمان بدید فعلا داره احساساتی و یه جانبه به زندگی و این اتفاق نگاه میکنه یکم تنهاش بذارید تا به خودش بیاد
با سلام
لازم بود كه دوباره اینجا پست بزنم.
متاسفانه وقتی یه جا داره یك مشكلی رشد می كنه و مبنای آن مشكل یك احساس لجام گسیخته هست. مثلا احساس شكست، احساس عشق ، احساس خشم، احساس نفرت،احساس ناامیدی، احساس غم...
وقتی كه یك نفر ترمز بریده داره میره جلو...
نباید آن را سركوب كرد،نباید هم هلش داد.
دقت كنید به این موضوع ،احساسات خودش شدید داره می آید. به جای كنترل ،هم حسی و هدایت فرد... ، دوستان هیچ توجهی هم به پست قبلی بنده نمی كنند. و می آیند بیشتر از خود فرد احساس ورزی می كنند. و بنزین روی این آتش برافروخته می ریزند.
یه كسی كه مشكلات خاص خودش رو داشته و ما دقیق نمی دانیم به بهانه عاشق شدن خودكشی كرده. حالا باید بیاییم احساسات فرد را كنترل كنیم. نه اینك ما هم برایش مرثیه بخوانیم. دانا خواهش می كنم اگر می خواهی به خواهرت كمك كنی به همراه او به یك روانشناس بالینی حضورا مراجعه كن. من پست قبلی خود را نیز در ذیل می آورم كه شاید دوستان توجه كنند و به راحتی از آن نگذرند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
دانا جان بهتون تسلیت میگم
در این موقعیت هرگز خواهرتون رو تنها نگذارید
به خواهرتون بگید دعا و نماز و قران بخونه تا هم خودش اروم شه و هم بگین این تنها کاری هست که میشه واسه شادی روح او انجام داد
ببینید چی خواهرتون رو اروم میکنه همونو انجام بدین
مثلا اگه رفتن به طبیعته که با خانواده برین و در هیچ شرایطی هم خواهرتونو تنها نذارید تا فکر ناجور به سرش بزنه
میتونید از این سیدی ها که صدای جنگل و ابشار و پرندگان توش هست رو براش بگیرین تا گوش کنه
در هر صورت تنهاش هرگز نذارین
سلام
اگه واقعا اين اتفاق افتاده باشه كه جاي تاسف داره ، اما شما خودتون تحقيق كرديد و مطمئن هستيد كه ايشون فوت كردن؟
البته چون همچين اتفاقي براي يكي از دوستان من پيش اومد و بعدا مشخص شد دروغ بوده من همچين جسارتي كردم .
به هر حال خدا هيچ حقي رو ناحق نمي كنه و اگر كسي قراره تقاصي پس بده به زودي پس خواهد داد و.............
اميدوارم كه تو روابط عاطفي طرفين عاقلانه بيانديشن عاقلانه تصميم بگيرن و عاقلانه رفتار كنند... انشاءالله
با تشکر از همه ی عزیزان بله اقای ارمان اتفاق افتاده دیروز هم تو دانشگاشون براشون مراسم گرفته بودن
اما اقای سنگ تراشان خواهرم میگه من باعث مرگش شدم اگه قبولش کرده بودم دست به خود کشی نمی زد اون یه پسری بود همیشه می گفت من دنبال حقیقتم خیلی کتابای روانشناسی فلسفی خیلی هم قرانو می خوند به خواهرم می گفت برو قرانو با معنیش بخون مثلا می گفت چرا خدا تو قران می گه ما به هر که بخواهیم نعمت می دهیم و هر که را بخواهیم هدایت می کنیم چرا ... چرا ....چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
هزار تا چرا تو ذهنش بود عاشق طبیعتم بود می گفت دوست دارم یه جای دنج و اروم باشم هر وقتم دلش می گرفت می رفت باغ یا کوه
اما این چند مدت از مهر امسال به بعد خیلی روحیش خوب بود برخلاف میلش که اصلا کار اداری دوست نداشت به خاطر خواهرم تو یکی از اداره ها پذیرفته شده بود و اونجا کار می کرد اما وقتی که دیگه جواب نه قطعی و نهایی رو شنیده بود حالشون چند روز بد میشه و متاسفانه خودشونو ............ به خاطر همینه که خواهرم همش عذاب می کشه و خودشو اذیت می کنه که کاشکی این کارو کرده بودم فقط داره افسوس می خوره