RE: لطفا مرا راهنماي كنيد تا شايدخدا خواست وازهم جدا نشديم........
بله ما عقد كرده ايم من 29سالم نامزدم27 سالشه
منم دنبال همين ميگردم كه چرا اينجوري شده بله خودمم احساسم همينه ميگم شايد بيش از اندازه به اش ابراز علاقه كرده ام واون دليلهاي زيادي مياره ازهزينه كردن تا رابطه ......... وچيزهاي ديگري ومنم در جهت بهبود اونا خيلي تلاش كرده ام اما اون هي فاصله مياندازه ووقتو تلف ميكنه حالا من موندام كه چه كار بايد بكنم اين وضعيت درست بشه من حاظرم اگه اون دوست داشته وخودش بازبان خودش بگه هر كاري براش بكنم واقعا نمي دونم حالا چه كار بايد كنم؟؟؟؟؟///
شما در عالم واقعیت با رویا نمی توانید زندگی کنید. یک مقدار زندگی خود رو از توهم خارج کنید. ایشون دیگه شما رو مناسب نمی دونن. واقعیت رو بپذیرید.
شما فقط در مورد الان صحبت می کنید، وقایعی که در حال حاضر باهاش روبه رو هستین و هیچ صحبتی در مورد گذشته نمی کنید، شاید خودتون هم واقعا نمی دونید چرا این اتفاق افتاده یا اصلا چه مواقعی ایشون اینطوری برخورد می کنن، آیا همیشه سرد هستن؟ آیا همیشه از جدایی استقبال می کنن؟
اگه واقعا خودتون هم نمی دونید چرا این اتفاق افتاده بهترین کار اینه که خودتون رو از بلاتکلیفی در بیارین، یعنی به صورت جدی باهاشون صحبت کنید، البته نباید خودتون رو وابسته و شیفته ایشون نشون بدین، حتی اگه واقعا دوری ایشون براتون سخته، موقع صحبت کردن باید طوری وانمود کنید که شما هم ازاین وضعیت خسته شدین و میخواین برای زندگیتون برنامه ریزی کنید، سن ایشون کم نیست و نباید علت این حرفهاشون بچه بازی باشه، اونطور که گفتین خانواده ایشون با جدا شدن شما مخالفن، اگه لازم دونستین می تونین جدی با پدر و مادرش صحبت کنید، من واقعا نمیدونم بین شما چی میگذره و چه عواملی در روابط شما دخیل هستن، اما فکر می کنم یک برخورد جدی و قاطع از طرف شما چاره ساز باشه، شاید اینطوری بفهمید که دلیل سرد بودن نامزدتون چیه، و اگه نامزدون از حرفایی که می زنه قصد ناز کردن داره، اینطوری متوجه میشه که شیوه خوبی رو انتخاب نکرده، به هر حال اول باید علل به وجود اومدن این مشکل رو شناسایی کنین بعد اقدام به حل کردن یا برطرف کردن اون بکنین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani2
دوست دارم خودش راشو انتخاب كنه
سلام دوست گرامي
به نظر من مشكل اينجاست كه شما منتظريد او خودش راهش را انتخاب كند و در اينكه بتواند راه بهتر را انتخاب كرده و يا از اين سردرگمي و ترديد بيرون بياد هيچ كمكي به او نمي كنيد و او را به حال خود رها كرده ايد. شايد اگر تلاش كنيد و خود شما بي توقع در كاري پيش قدم شويد مي توانيد او را به سمتي كه مناسب است هدايت كنيد.
براي شما يك لينك قرار مي دهم از يك توقع كه مرا تا حدي از نامزد خود دلسرد كرده بود كه مرا به مرز جدايي هدايت مي كرد ولي كمي با تغيير رويه خودم الان به مرحله اي رسيده ام كه لحظه اي دوري از او برايم سخت و دشوار است ودائم بي تاب ديدنش هستم. خيلي راحت تر از آنچيزي كه فكرش را بكنيد مشكل به بهترين نحو حل شد.
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=5126
شايد مشكل شما هم مي توانست به اين حادي نباشد.
شما ابتدا بايد تكليف خودتان را مشخص كنيد و حزب باد نباشيد كه ببنيد اگر مي خواهد زندگي كند با او زندگي كنيد و اگر نمي خواهد رابطه را قطع كنيد. ببخشيد ولي شما در رودروايستي مهريه گير كرده ايد كه منتظريد ايشان براي طلاق اقدام كنند؟!شما اگر واقعا بخواهيد با او زندگي كنيد به او اجازه فكر كردن در مورد جدايي را نمي دهيد. قبول كنيد كه خود شما بيش از آن خانم براي خراب شدن اين رابطه مقصر هستيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani2
ووقتو تلف ميكنه
شما نشسته ايد منتظر؟!
اگر واقعا مي خواهيد رابطه تان قطع نشود اعلام آمادگي كنيد تا هر كاري از دستمان بر مي آيد انجام دهيم اما اگر منتظريد تا ببنيد باد به كدام طرف مي وزد بهتر است با خودتان روراست باشيد
شايد باورتون نشه مهريه نامزد من 14سكه است بخدا قسم بحث اين حرفها نيست من اگه ميخاستم رابطه مون قطع بشه با اين مهريه كم 11ما صبر نميكردم دوستان باتمام وجود آماده هستم واز خدامه كه مسئله ما هرچه سريعتر درست بشه وازتون ممنون ميشم كه بيشترمرا ياري كنيد چند صباحي نيست كه با اين جو آشنا شده ام ولي احساس خوبي دارم واز آشنايتون خوشحالم
شما بگيد من چه كار بايد بكنم چگونه رفتار كنم
من نمي گم بي تقصيرم اماميتونم جبران كنم ولي يه طرفه كه نميشه بايد اونم يه تكوني به خودش بده
به طور مثال
من روز اولم به اش گفته ام كه آدم احساسي وعاطفي هستم ودوست دارم كه زندگيم عاشقانه باشه شايد قبلا هم گفته باشم واقعا از دوره نامزديم هيچي نفهميدم در حالي كه از قبل براي اين ايام برنامه هاي خوشي تو ذهن داشتم اما متاسفانه به اش دست پيدا نكردم مخصوصا از اين بابت دلگيرم واحساس ميكنم همسرم دركم نكرده
خيلي دوست دارم ازايام نامزدي وچگونگي آن بحث بشه
دانه خانم سلام
لينك تجربه شما راهم باز كردم واقعا كه جالب بود يه پيغام خصوصي فرستاده ام ممنونم اگه باز مرا مشاوره بديد
شما به لینک نامزدی چقدر خوبه از اقای لرد حامد سر بزنید در اونجا مفصلا در مورد دوران نامزدی بحث شده عزیزم
(یا حق )
دوستان من منتظر مشاوره وراهنمايي هاي بيشتر شما هستم