امیدوارم شما بالاخره بفهمید و از نفهمی نجات پیدا کنید !نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
قسمت دوم حرفتون هم هم مصداق همون جمله ای که خودتون در بالا گفتید !
http://media.farsnews.com/Media/8710...82122_L600.jpg
نمایش نسخه قابل چاپ
امیدوارم شما بالاخره بفهمید و از نفهمی نجات پیدا کنید !نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
قسمت دوم حرفتون هم هم مصداق همون جمله ای که خودتون در بالا گفتید !
http://media.farsnews.com/Media/8710...82122_L600.jpg
زدوست عزیز gaza از شما که خودتون این تایپیکو راه انداختین بعیده اینطوری جبهه بگیرین.
ما ها که همه با هم دوستیم نه اسرائیلی هستیم نه غزه ای.خوب نظر دوستمونم اینه دیگه............
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط fafa1360
تا یه حدی حرفتون را قبول می کنم که می تونید تندی حرف من را بگذارید به پای این که خشمی که باید سر دشمن صهیونیست خالی بشه را سر دوستان یه خورده ... خالی کرده ام . اما بالاخره اگه ایشون حق داره نظرش را بگه ، من هم حق دارم نظرم را بگم و گفتم !
جواب منطقی به ایشون هم در پست " در دفاع از حماس " وجود داره که می تونند مطالعه کنند و اگه خواستند کامنت هم بگذارند !
و السلام علی من اتبع الهدی
سلام
تا یه حدی حرفتون را قبول می کنم که می تونید تندی حرف من را بگذارید به پای این که خشمی که باید سر دشمن صهیونیست خالی بشه را سر دوستان یه خورده ... خالی کرده ام . اما بالاخره اگه ایشون حق داره نظرش را بگه ، من هم حق دارم نظرم را بگم و گفتم !
جواب منطقی به ایشون هم در پست " در دفاع از حماس " وجود داره که می تونند مطالعه کنند و اگه خواستند کامنت هم بگذارند !
و السلام علی من اتبع الهدی
[/quote]
خوب اینکه معلومه.
اما توی تایپیک(( در دفاع از حماس)) لینک کار نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
kari nadarim ke ki shor kard vali khili dost daram fariad bezanam ahmagha tamomesh konid ghorbani haie in jang bache ha hastan
esraiel ahmagh hanoz nafahmidi chizi ke niaz darie keshvar va ghodrat nist mahbobiate cheghadr ahmaghid ke ba ingoneh koshtanha feker mikonid khahid resid be an sarzmini ke vadeh ash ra midahaid
ahmagha tamomesh konid
tamommesh konid
شما دوست عزیز در همه موارد با این لحن زننده عقاید خود رو ترویج می دهید؟ شما در چه جایگاهی هستید که به این کاربر نفهمی رو لقب می دهید؟ خداوند که نیستی؟ یک درصد هم برای اشتباه خودت قرار نمی دهی؟جز این است که مهدی صاحب الزمان هنگام ظهور تنها 313 یار همراه می یابد؟ آیا ادعای شما مبنی بر این است که شما یکی از آن 313 نفر هستید و راه درست را یقینا فهمیده اید؟ چگونه به خود این جسارت را می دهید که به شخصی که فقط خلاف شما فکر می کنید تهمت نفهمی بزنید. متاسفم که جایگاه پیامبران و نیکان روزگار در دستان کج روانی چون شماست که چیزی از حرمت به حقوق دیگران، رعایت منزلت آنان نمی دانید و به راحتی به افرادی که فقط نظری مخالف نظر شما دارند انوان نسبتها را روا می دارید و چشم در گرو الطاف خداوندی دارید که در اشتباهید که بهشت را به بها دهند و نه بهانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط gaza
من به همون علتی به خودم اجازه می دهم حرفم را رک و واضح بزنم که شما به خودت اجازه می دی قتل و کشتار مردم را به تمسخر بگیری و خیلی راحت ازش دفاع کنی .
در ضمن می شه بگی من کجا ادعای این چیزایی که می گی را کردم ؟ البته ارادت به آقا و اصحابشون داریم ، اما کجا ادعاشو کردم ؟
تو برو خود را باش .
بابا:103:
تو حرفتو واضح بزن بدون توهین؟ یاد نگرفتی حق نداری توهین کنی به کسی که دیدگاهی مخالف تو داره؟ شاید به نظر من اینطوری بیاد که اونها چوب سیاستهای حماس رو می خورن!!شما منبع رو کن که اینطور نیست. نگو "نفهمی اگر اینطوری فکر می کنی". البته انتظارات من گویا از شخص شما زیاد هست. زیاد تر از اون چیزی که در توانتون هست وگرنه اینطور جواب نمی دادید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط gaza