RE: چطورباپسر2.5ساله ام رفتارکنم
سلام
باورتون می شه من تا به حال تونستم خودموکنترل کنم البته یه پشت دستی می زنم ولی می دونم دردش نمی گیره اونم به خاطراون پسرکوچیکمه ...باباش تو این فاصله یه بار زده ولی اونم من اون جا نبودم.
دیگه وقتی عصبانی می شم چشماشو نمیبنده ومنتظرکتک نیست..خدایا شکرت
ولی باورکنید دیگه دادنزدن ممکن نیست خیلی هم صبوری می کنم.انشالله خدابه شما یه پسر بده تابفهمید من چی می گم.
ممنون از توجهتون
سلام خانم فرشان
به موفقیتتون تبریک میگم.
شما که این قدر با اراده هستید که توی این مدت کوتاه تونستید یکی از رفتارهای منفی تون رو تغییر بدید. ممئن باشید توان حفظ اون رو تغییر و تغییرات بیشتر رو دارید.
یه بچه دو ساله مگه چه گناهی کرده که باید دوران قشنگ کودکیش با ترس و دلهره خراب بشه. یه ذره به کودکی خودتون فکر کنید. پدر و مادر شما جند بار اشتباه کردند که شما الان میگید کاش اون کار رو نمی کردند...
با کتک زدن قدرت اراده و ابتکار بچه رو ازش میگیرید. مانع رشد خلاقیت اون میشید. به جای اون با بازی های کودکانه و تعریف قصه های خوب روش درست رو بهش یاد بدید.
من مطمئنم شما مادر شایسته ای هستید چون درصدد اصلاح اشتباهاتتونید...
یادآوری کنم شما اگه نمیخواستید بچتون رو کتک بزنید، برای اینکه دردش میگیره نبوده... خواستم یادتون بیاد..
بچه شما که الان کوچیکه، ولی خواهش میکنم از شما که مادرید، بزرگتر شدن، کتک شما، ممکنه حرفهای شما هم باشه... اونموقع بچه از حرف بیشتر دردش میگیره تا کتک...
"دیگه وقتی عصبانی می شم چشماشو نمیبنده ومنتظرکتک نیست..خدایا شکرت"
خیلی خوشحال شدم از این حسی که شرح دادین، تاثیر گذار بود...
داد زدن بعضی وقتا لازمه، ولی با داد زدن، طوری که بچه متوجه اشتباهش شه ، نه فقط اون لحظه محو اون فریاد شه و انجام نده، 2 مین بعدش ...
پس داد زدن هم..
موفق باشید//
سلام
ممنون از شمانظرات شماواقعا کارساز بود من قدم اولو برداشتم شما هم کمک کردید من بتونم بیشتر جلو برم
می خواستم بگم پسرم هم آرومتر شده حالا در مورد جیش کردنش هم بدون زور می ره یعنی90درصد عوض شده وقتی هم از دستش در می ره هیچی نمی گم رو خودم نمی آرم باباش هم وقتی دیده من آرومم احساس می کنم اونم بی خیال شده مثل گذشته نیست
حالا می فهمم یه زن روی مرد خیلی نفوذ داره با حرکاتش اگه من داد می زدم اونم می زد حالا که من آرومم اونم آرومه
متشکرم امیدوارم تو زندگی خودتون هم موفق باشین مخصوصا آقای مهرداد23
خانم فرشان
ازشنيدن موفقيتتون خوشحال شدم.بهتون تبريک ميگم که تونستيد مشکلتون رو حل کنيد.
اگه ميشه رو اين نکته که "چه جوري تونستيد درلحظه اي که مي خوايد بچه تون رو بزنيد خودتون رو کنترل کنيد " بنويسيد.
بنظرم برا سايرين اين تجربه شما مفيد خواهد بود.
اگه امکان داشت تو تاپيک "ثبت راه حلها" بنويسيد ممنون ميشم.به اين شکل:
مشکل : "برخورد فيزيکي با فرزند 2.5 ساله"
راه حل: 1.
2.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشان
....
.... مخصوصا آقای مهرداد23
مهرداد24 :D