-
RE: کربلای غزه
بازداشت فرماندهان بلندپايه ارتش مصر
در پي فراخوان بزرگ سيد حسن نصرالله از نظاميان مصري براي كمك به ساكنان غزه، منابع خبري از افزايش بازداشت افسران بلندپايه ارتش مصر و نيز اعلام حالت آمادهباش كامل در قاهره خبر ميدهند.
به گزارش خبرگزاري فارس، منابع آگاه ديپلماتيك همزمان با اعلام خبر سكته خفيف قلبي حسني مبارك، رئيسجمهور اعلام كردند، نيروهاي امنيتي نظامي مصر امروز شمار محدودي از فرماندهان بلندپايه ارتش دستگير كردند.
اين منابع همچنين از اعلام حالت آمادهباش كامل در داخل تشكيلات ارتش مصر خبر ميدهند كه از موضع سياسي حسني مبارك، رئيس جمهور اين كشور به ستوه آمدهاند.
اين منابع تأكيد كردند كه افسران مصري به تشكيل سازمانهاي سري در داخل نيروهاي مسلح متهم شده و همچنين متهم شدهاند كه با نيروهاي سياسي خارجي مخالف نظام رسمي مصر در ارتباط بودهاند.
اين منابع به شمار افراد دستگير شده و نيز اسامي آنها اشارهاي نكرد ولي اين منابع به پايگاه خبري "دنيا نيوز" گفتند: طي دو روز آتي شاهد تحولات علني آشكار در موضع سياسي مصر خواهيم بود و صحنه سياسي مصر نيز به طور اساسي تغيير خواهد كرد و رهبران مصري بر اين باور رسيدهاند كه از سوي آمريكا و اسرائيل به باز گرفته شده و در حمله اسرائيل به حماس، قرباني شدهاند.
منابع ديپلماتيك ميگويند كه قاهره ديشب شاهد بزرگترين حضور امنيتي در مناطق حساس قاهره و در نزديكي منازل فرماندهان رده بالاي حزب حاكم بوده است و ديدارها و برنامههاي رئيس جمهور به كمترين حد ممكن رسيد و هيچ خبري از اين موضوع در رسانههاي اين كشور درز نكرده است.
سيد حسن نصرالله، دبيركل حزبالله لبنان شامگاه دوشنبه در جمع هزاران تن از لبنانيهاي معترض به نسلكشي صهيونيستها در غزه گفته بود: ما چيزهايي درباره افسران و سربازان مصري شنيدهايم كه حاكي است آنها با اصالت و داراي غيرت عربي هستند و با صهيونيستها دشمنند.
وي افزود: من به دنبال كودتا در مصر نيستم اما بايد افسران مصري به نزد سران خود بروند و به آنها بگويند كه از نگهباني و مرزها در زماني كه مردم فلسطين در غزه كشته ميشوند امتناع ميكنند زيرا اگر اين گذرگاهها باز شود بار ديگر حماسهاي كه در لبنان به وجود آمد تكرار خواهد شد و ما به اين موضوع ايمان داريم.
-
هيأت 300 نفره رژيم صهيونيستي وارد مصر شد
در پي ورود هيأت 300 نفره رژيم صهيونيستي به مصر با مجور حكومت حسني مبارك، مردم خشمگين اين كشور، خود را براي حمله به اين هيأت آماده كردند.
به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري "مصر اليوم"، ديروز در پي فرود هواپيماي خطوط هوايي اسرائيل (العال) در فرودگاه شهر "اسكندريه" مصر، هيأتي صهيونيستي متشكل از 300 صهيونيست تندرو، عازم معبدي يهودي در اين شهر شدند.
بنا بر اين گزارش، اين صهيونيستها به بهانه زيارت معبد يهودي "ابو حصيره" در روستاي "دميتوه" در روز پنجشنبه (فردا) وارد مصر شدهاند و اين در حالي است كه در پي تشديد حملات رژيم صهيونيستي به غزه و فراخوان سيد حسن نصرالله، دبيركل حزبالله لبنان از مردم غيور مصر براي مقابله با توطئه همدستي صهيونيستها با حكومت حسني مبارك، تلآويو به اتباع خود در اين كشور هشدار داده بود.
در پي اعزام اين هيأت 300 نفره، نيروهاي ملي و سياسي در دمنهور به حال آمادهباش درآمدند و در تظاهراتي گسترده و خودجوش از مقابل "مسجد الهدايه"، در اقدامي براي همبستگي با مسلمانان مظلوم غزه و بازگشايي مرز رفح، متعهد شدند مانع از ورود اين صهيونيستها به اين منطقه شوند.
تظاهراتكنندگان يكپارچه شعار ميدادند: «الصهيوني في اسكندريه؛ لازم يأخذ ضربة قوية» (صهيونيست در اسكندريه بايد ضربهاي قوي دريافت كند!).
تظاهراتكنندگان كه در بين آنان دانشآموزان مدارس اسكندريه نيز به چشم ميخوردند همچنين پرچم رژيم صهيونيستي را به آتش كشيدند و سرود "كشورم! كشورم!" را به طور دستهجمعي قرائت كردند.
مهندس "جمال منيب" هماهنگكننده جنبش "از خاك من نخواهند عبور نخواهند كرد" كه از جنبشهاي ضد صهيونيستي مصر و مخالف سفر صهيونيستها به اين كشور است، مسؤوليت پيامدهاي حضور اين 300 صهيونيست در دمنهور را بر عهده حكومت حسني مبارك دانست و تهديد كرد: «اگر اين اسرائيليها وارد دمنهور شوند و از آن سالم بيرون بيايند، در دمنهور هيچ احدي باقي نخواهد ماند.»
دكتر "عادل العطار" هماهنگكننده جنبش "كفايه" در استان دمنهور نيز گفت: «اهالي دمنهور به سوي روستاي "دميتوه" حركت كردهاند تا مانع زيارت صهيونيستها از قبر موهوم يهودي خود شوند.
"احمد دومه" هماهنگكننده جنبش "غاضبون" (خشمگينان) مصر نيز اعلام كرد: نيروهاي ملي متشكل از حزب "التجمع"، حزب "الناصري"، "حزب "الغد" و "جماعت اخوانالمسلمين" تصميم دارند با مشاركت اهالي دمنهور، جلوي حضور اين هيأت اسرائيلي را بگيرند و اجازه ندهند آنان وارد منطقه شوند.
نيروهاي حكومتي مصر ديروز نيز تظاهرات دهها هزار تن از مردم شهرهاي مختلف اين كشور در پاسخ به فراخوان بزرگ سيد حسن نصرالله را سركوب كردند.
اين در حالي است كه در پي فراخوان بزرگ سيد حسن نصرالله از ملت غيور مصر براي برگزاري تظاهرات ميليوني عليه دولت حسني مبارك به منظور گشودن گذرگاههاي رفح، دولت مصر در سراسر اين كشور حالت آمادهباش كامل اعلام كرده است.
سيد حسن نصرالله، دبيركل حزبالله لبنان در سخنان يكشنبهشب خود خطاب به ملت مسلمان و غيور مصر گفته بود: شما بايد ميليوني به خيابانها برويد. اي مردم مصر، شما بايد گذرگاه رفح را با رفتن به خيابانها باز كنيد.
ي با بيان اينكه من از موضعي منتسب به مقاومت با شما و از سوي ملتي با شما سخن ميگويم كه 33 روز در مقابل اسرائيل مقاومت كرد، ادامه داد: من به دنبال كودتا در مصر نيستم اما بايد افسران مصري به نزد سران خود بروند و به آنها بگويند كه از نگهباني و مرزها در زماني كه مردم فلسطين در غزه كشته ميشوند امتناع ميكنند زيرا اگر اين گذرگاهها باز شود بار ديگر حماسهاي كه در لبنان به وجود آمد تكرار خواهد شد و ما به اين موضوع ايمان داريم.
-
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/J7lmkksVv7k&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/J7lmkksVv7k&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
-
کمپين ميليوني دفاع از مردم غزه
در پی جنایات رژیم غاصب صهیونیستی و حمایت از مردم مظلوم غزه کمپین میلیونی با هدف اعلام نظر و محکومیت این واقعه هولناک توسط سازمانهای غیردولتی زنان، کودکان و خانواده تشکیل شد.
به این منظور بیانیه ای آماده و در معرض دید همگان علی الخصوص روشنفکران و آزادگان در سراسر جهان قرار می گیرد و کاربران پس از مطالعه آن، خشم و انزجار خود را از حرکت سبوعانه رژیم صهیونیستی اعلام نموده و عمل به وظایف قانونی بر اساس حقوق و قوانین بین الملل را از مجامع رسمی جهانی خواستارند.
براي امضا اين بيانيه اينجا کليک کنيد
-
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/J8kIIsRihCM&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&featur e=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/J8kIIsRihCM&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&featur e=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
-
-
من یک چیزی رل نمی فهمم چرا وقتی پیکرهای تکه تکه شده و له شده کودکان و مرمان غزه را در تلوزیونهای خودمان یا خارج نشان می دهند،هیچکس هیچ کاری نمی کند؟دارم شاخ درمی آورم.
می شود یکی به بنده بگوید جریان چیست؟عجب صبری دارد این خدا.به همان خدا که اگر بچه و کودکان و اطرافیان ما چنین شوند،آن ونقت حالمان جا می آید.از روزمرگی زیاد گفتم و عادت کردن به جسد متعفن دنیا که چون سگان اطراف آنیم و دیگر حال و حوصله ای نمانده است.
می شود یکی به من بگوید جریان چیست؟آن مردمان نزدیک مرز غزه در مصر براستی چه حسی دارند؟افسران و ژنرالهای ارتش های عرب؟خد ما.باز گلی به جمال دانشجویان و متحصنین در مهرآباد.
می شود یکی به من بگوید جریان چیست؟آخر چرا ککمان نمی گزد؟خدایا حالا حکایت زلزله ها و زجر و مرگ عزیزانمان را می فهمم؟باید پسر به پدر و پدر به نوزادش و همه به هم رحم نکنیم؟این قتلها و بی رحمی ها حق ماست.
دنیای جالبی است و بسیار بسیار وحشتناک:
در یکی از کشورهای اروپا یا آمریکا که یادم نیست یک زن و شوهر مهندس و دکتر را که انسانها و شهروندان بسیار موجه و شرافتمندی به نظر می رسیدند،پانزده بچه از نوزاد تا نوجوان را درون قفس نگهداری می کردند که پلیس ماجرا را فهمید . . .در بلژیک باندی را یافتند که قاضی و رییس پلیس و بزرگان در آن بودند که کارشان بهره کشی و تجاوز جنسی به کودکان بوده است.
حال کنید لطفاً و بنگرید و از جهان هزاره سوم لذت ببرید و از تکنولوژیش بهره مند گردید.
-
جناب گردآفرید گرچه به ندرت پیش میاد که من و شما بر سر موضوعی نظر یکسان و موافقی داشته باشیم اما در این مورد از بی تفاوت نبودن شما تقدیر می کنم .
-
اي كاش بتوانيد كربلاي هويزه را هم به تصوير بكشيد . تا ديگران بدانند چرا و چگونه فرزندان ايران زمين به خاك و خون افتادند . و اين بار دشمن اسرائيل نبود كه اعراب بودند و در لابلاي آنها همين فلسطيني ها كه داوطلب به كمك صدام آمده بودند . قضاوت يكطرفه نتيجه خوبي نخواهد داد .