این که روزن ما روبا خصوصیات شاد آشنا کنه خیلی خوبه
من که خیلی مشتاقم
نمایش نسخه قابل چاپ
این که روزن ما روبا خصوصیات شاد آشنا کنه خیلی خوبه
من که خیلی مشتاقم
سلام دوستان .نوشته ای رو که از شاد گرامی در زیر قرار میدم برای اینکه همیشه دم دست باشه یادداشت کرده بودم .و به خاطر همین دقیقا" یادم نیست مربوط به کدوم تایپک هست ببخشید.
بیشتر انسانها وقتی شکست میخورند همه چیز رو تقصیر سرنوشت بدشون ویا قسمت لعنت شده خود میدونند.در صورتی که اگر در دوران کودکی بیشتر اندیشه میکردند؛اولین ومهمترین درس زندگیشان را در شعری ساده یاد میگرفتند.شعر معروف
یه توپ دارم قل قلیه ؛سرخ وسفید وآبی ؛میزنم زمین هوا میره نمیدونم تا کجا میره ،من این توپ رو نداشتم مشقهام رو خوب نوشتم، بابام بهم عیدی داد یه توپ قل قلی داد.
این شعردرس بزرگی به ما داد و ما یاد نگرفتیم.اینکه قبل از هر به اوج رسیدنی ،زمین خوردنی هست تا محکم به زمین نخوریم به اوج نخواهیم رسید.وتا رنجها ومشقت ،مشقها را تحمل نکنیم هدیه ای دریافت نخواهیم کرد!
این شعر ساده رمز زندگی ما انسانهای بزرگه ولی افسوس ای کاش در کودکی بهتر شعر یاد میگرفتیم وبهتر شعر میخواندیم...
آقا کیوان این مطلبی که نوشتین مربوط به تایپیک فرق سرنوشت و قسمت میشه که من کاملش رو اینجا میذارم:
نقل قول:
شاید سرنوشت همون خیابونیه که توش در حال قدم زدن هستیم و قسمت، درهایی که به رومون باز میشه یا بسته میشه، سنگهایی که جلوی پامون قرار میگیره یا برگهایی که با جاروی رفتگر پیر از جلوی پامون جمع میشه...
نمی دونم که واقعا این چیزها از پیش نوشته شده هستن یا نه! نمی دونم که به قول آقای گردآفرید اینها زائیده افکار مردم بلاکش و ستم دیده است یا نه؟ یا به قول آقای نقاب، سرنوشت ساخته دست انسان هاس!
به هر حال همه چیز در حال اتفاق افتادنه و این ما هستیم که با نیروی انسانیت و ایمان به خدا، اتفاقات رو تعبیر می کنیم و از اونها برای رشد بیشتر استفاده می کنیم، و یا شاید برعکس، گوشه ای کز می کنیم و منتظر می مونیم تا جهان بر وفق مراد ما بشه!
نمی دونم برای شما هم پیش اومده یا نه، اینکه بعضی وقتها جاهایی می ریم که احساس می کنیم قبلا اونجاها بودیم یا حرفهایی رو می شنویم که احساس می کنیم قبلا شنیده بودیم یا یک حادثه ای رو قبل از وقوعش حس می کنیم... این شاید همون آگاهی پیش از تولد باشه، اینکه تمام انسانها برای هدفی مشخص به این کره خاکی اومدن و تمام اتفاقات قبلا در گوش دلشون نجوا شده!
به هر حال اگر قسمت و سرنوشت هست یا نیست، وظیفه ما انسان بودن و تعقل در مورد تمام لحظاتی اس که به عنوان فرصت در اختیار ما گذاشته اند، این لحظه ها برای ماست فقط فرصتی اس که به من و شما داده ان نه به انسانهایی که حتی دیروز مرده اند و نه انسانهایی که حتی فردا به دنیا خواهند آمد، هدیه ای است برای تمام کسانی که در حال نفس کشیدن هستن همین حالا و همین لحظه...
بیشتر انسانها وقتی شکست می خورند همه چیز رو تقصیر سرنوشت بدشون و یا قسمت لعنت شده خود می دونن، در صورتی که اگه در زمان کودکی بیشتر اندیشه می کردند، اولین و مهمترین درس زندگی شان را در شعری ساده یاد می گرفتند... شعر معروف یه توپ دارم قل قلیه، سرخ و سفید و آبیه، می زنم زمین هوا میره، نمی دونی تا کجا میره، من این توپ رو نداشتم، مشقامو خوب نوشتم، بابام بهم عیدی داد، یه توپ قل قلی داد... قصد تمسخر ندارم، این شعر درس بزرگی به ما داد و ما یاد نگرفتیم، اینکه قبل از هر به اوج رسیدنی زمین خوردنی هست، تا محکم به زمین نخوریم به اوج نخواهیم رسید و تا رنج و مشقت نوشتن مشق ها رو تحمل نکنیم، هدیه ای دریافت نخواهیم کرد! این شعر ساده رمز زندگی ما انسانهای بزرگه که افسوس ای کاش در کودکی بهتر شعر یاد می گرفتیم و بهتر شعر می خواندیم...
روزن گرامی ،ممنون .
توی مدتی که من با شادی در ارتباط بودم، عکس العمل واقعی و طرز فکرش در مقابل مشکلات زندگیش مصداق کامل مطلبی بود که برای بهاره نوشته:
http://www.hamdardi.net/showthread.p...42239#pid42239نقل قول:
بهاره عزیز، لحظات خوبی رو میگذرونی، تعجب نکن، باورکن این لحظات بهترین لحظاتیه که می تونی با هاشون به خودت و خدا نزدیک بشی، الان می فهمی که خدا تنهات نذاشته و باز یه ماجرایی جور کرده تا امتحانت کنه، تا ببینه چی کار می کنی، چطور تصمیم میگیری، چقدر امیدوار می مونی، چقدر نا امید میشی و ..
از این لحظه های ناب دلگیر نشو عزیزم، این لحظه ها هدیه اس، اگه طولانی بشه یعنی اونقدر بزرگه که برای گرفتنش به مدت زمان زیادی نیاز داری..
بعضی وقتها خودمون از خودمون تعجب می کنیم، وقتی یه مشکلی پیش میاد، عکس العملی که نشون میدیم باعث تعجب خودمون میشه، بعد ناخودآگاه میگیم خدایا شکرت، من نمی دونستم که تحملم تا این حده ،ممنون که خودمو به خودم شناسوندی...
دوستان عزيز و دوست داشتني گلم سلام....
ممنون كه همراهي ميكنيد.... BABY عزيز زيارتتون قبول باشه... اميدوارم خداي مهربون قسمت همه بچه هاي تالار هم بكنه....
راستش من شعرها و متن هاي بسيار زيباي شاد عزيز رو چندين بار خوندم خيلي خيلي با معناست....
واقعا شاد عزيز يه نابغه است... راستش شهرت 20 شاد عزيز رو من بهش دادم .... چند با ر با خودم گقته بودم رتبه 20 شادي مال منه ... بايد 20 بشه .... با پيام خصوصي ازم تشكر كرد... ميخواستم شيطنت كنم و واسش بنويسم تو خودت نمره بيستي تو مثل هيچكسي نيستي ....!!! اما اينكارو نكردم... شادي با همه خيلي مهربون و صميمي بود ....
اين واقعا نظر من بود نسبت به شعرهاش واقعا معركه بودند... من متن هاي قشنگشو تحسين ميكنم ..... همشون جاي تامل دارن...
دلم ميخواد زودتر خوب شه و متن هاي جديد بنويسه ....
يكي دو تا از نوشته هاشو واستون مينويسم:
در اين انجماد.... حتي صداي خرد شدن يخها قنديلهاي دلم را ذوب ميكند.... با من گرمتر باش...:72::72::72:
با من گرمتر باش....
منم ... و آن انتظار.... كه در بازوانت جا مانده! ما را به باد مسپار!!!:72::72::72:
ما را به باد مسپار.....
ما را به باد مسپار.....
ما را به باد مسپار.....
دوستاي گلم ادامه بدين..... ما شادي رو به باد نسپرديم .... ما ارزش هاي شادي رو پررنگ ميكنيم!!!
كاري كه از ته دل داريم انجام ميديم......
شادي من كه خيلي دوستت دارم و ميدونم كه همه بچه هاي تالار و مدير همدردي هم همين حس رو دارن....
منتظريم زود برگرد.... توي همين تاپيك بايد واسمون چيزي بنويسي....
shirin joon
ممنونم ، به ياد همه "همدردي ها " وچندين بار برا رفع گرفتاري همه بچه هاي تالار دعا کردم. برخي رو هم با همين اسم مجازي ...
بله اميدوارم قسمت همه بچه هاي تالار بشه ، خودمم هم همينطور، واقعا سفر بي نظيريه ...
سلام دوستان
ميشه لطف كنيد و به من تازه وارد هم بفرماييد خانم شاد كه ازشون تعريف مي كنيد چه مشكلي
براشون پيش اومده ؟
اگه نگيد يعني نمي خواييد منو بازي بديد ،منم ديگه با همتون قهر مي كنم . مخصوصآ اقاي مدير
:47:
پری عزیزم قهر نکن، مشکلی پیش اومده بود و برطرف شد، البته با کمک خدا و دعای دوستان که واقعا منو شرمنده خودشون کردن. این تایپیک هم واقعا باعث خجالت من شد، از همه شما سپاسگذارم من واقعا نمیدونم در مقابل این هم لطف شما چی بگم....
:72: