RE: چرا کسی من نمی خواد؟؟؟
سلام دوستای گل و مهربونم، ممنونم از اینکه وقت می گذارید، پاسخ می دید و راهنمایی می کنید.
میدونید گاهی وقتا آرزو کردم کاش دیپلم بودم، حتی این باعث شد (وقتی دکتری قبول شدم نرفتم ...)، و خیلی وقتا دنیاله عیب تو خودم گشتم که قانع بشم ...اما باز نفهمیدم چه مشکلی دارم و تا کی باید صبر کنم تا ساخته بشم...
البته این تنها من نیستم خیلی دوستایه دیگم رو می شناسم که واقعا بی نظیرند ونه تنها چیزی کم ندارند.بلکه از خیلی ها سرند فقط تنها عبیشون تحصیلات و شغلشونه...
بالاخره کار من و خیلی از دخترای دیگه ، غبطه خوردن به زندگی و آرامش کسانیه که شاید هیچ کدوم از اون زحمت هایی که ما برا زندگیم کشیدیم رو نکشیدن و خیلی راحت به خیلی چیزا رسیدن گاهی اوقات می خوام فراموش کنم که یه زنم. اما باز نمی تونم.
و البته که من هیچ وقت واسه موقعیتم غرور نداشتم و اگه غروری بوده فقط و فقط واسه اینکه یه دختر بودم...
حالام خواهش می کنم دخترای ایرونی تا همسر ایده الشونو پیدا نکردن ادامه تحصیل ندن چون هرچی تحصیلاتشون بالاتر می ره از ازدواج دورتر می شن آخه مردای ایرونی زن تحصیل کرده نمی خوان...
بازم از همتون ممنون که وقت گذاشتین واسه من، دوست عزیزم که گفتی شاد باشم چشم تا حالا هم همین بوده و بازم از زندگیم لذت می برم خداروشکر همه چی فراهم فقط همین سوال رو از زندگی داشتم که کم کم می فهمم و راضیم به رضای خدا که بهترین رو واسه بنده هاش می خواد.
بازم استفاده می کنم از نظرات شما دوستان عزیز و محترم.
مهتاب کی گفته که پسرها،دخترهای تحصیل کرده رو دوست ندارن و یا با اونها ازدواج نمی کنند،چون هر چقدر تحصیلات دختر بالاتر باشه درک مسائل زندگی براش راحت تره
به نظر من این دخترها هستند که با بالا بردن توقعاتشون از طرف مقابل اونها رو دلسرد میکنند،واقعا ببین تا حالا چه تصوری از شوهر آینده ات داشتی،چه مسائلی برات مهم بوده که طرف مقابل نداشته
حداقل من فکر می کنم توقعات و خواسته های کمی نبودن،که باعث شده فردی نتونه بهت نزدیک بشه و یا نتونی شخصی رو برای زندگی انتخاب کنید.
سلام
تو تنها نیستی که این وضعت را داری من خیلیها را میشناختم که
مثل شما بودند به خدا توکل کن او که ما را افریده فکر همه جایش را کرده
هرچی قسمت باشه بگو خدا راضیم به رضای تو
سلام
تو تنها نیستی که این وضعیت را داری من خیلها را میشناختم که
مثل شما بودند به خدا توکل کن او که ما را افریده فکر همه جاش را کرده
هرچی قسمت باشه بگو خدا راضیم به رضای تو
من با نظر مهتاب موافقم. استعداد و پشتکار برای زنان گاهی دردسر سازه. رونشناسان هم به این نتیجه رسیدن که زنان موفق اغلب تنها می مونن (قله های بلند همیشه تنهایند).
منم با وضعیت تحصیلی که الان دارم و می دونم بعد از اتمام ارشدم می تونم بدون کنکور دکترا بخونم، اما تا تکلیف زندگیم مشخص نشه، این کار رو نمی کنم. (شاید فرجی بشه!!) همین الانش هم همه خواستگارام سطح تحصیلاتشون از من پایین تره. من که مثل پسرا مشکل سربازی نداشتم و استعداد خوبی هم داشتم، پس 4 نعل در بهترین دانشگاه ها تاختم و همیشه مایه افتخار والدین، معلمان و استادام بودم. اما وقتی بر می گردم به عقب نگاه می کنم می بینم چه موقعیت های خوبی که داشتم و از دست دادم. من زندگیم رو صرف درس کردم و همین درس باعث شده از خیلی ابعاد دیگه زندگیم عقب بیفتم. من هم احساس تنهایی می کنم و خودم مسببش بودم. وقتی که نتایج کنکور کارشناسی ارشد اومده بود، به وضوح دیدم که رفتار خیلی از پسرهای دانشکده با من عوض شد و حتی وقتی منو می دیدن، روشون رو بر می گردوندن! باور کنید مردا حسودتر از زنا هستن! اصلا دوست ندارن زنشون بالاتر از خودشون باشه. هیچ چیز مثل تحصیل منو ارضا نمی کرد، اما بشر نیازهای دیگه ای هم داره که گاهی به خاطر مسائل اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی،... این نیازها به جای حرکت موازی، رودرروی هم قرار می گیرن.
من عاشق رشته و حرفه ام هستم، اما...
اگه نشسته بودم کنج خونه گلدوزی کرده بودم، الان اوضاع بهتری داشتم! (این یکی رو دیگه خیلی غلو کردم!!!)
این دو طرفه است. زنها بی جنبه تر از مردان هستند در این موارد!!
من نمي دونم چرا دخترها برعكس فكر مي كنند،اگر شما دخترها موقعيتهاي خودتون رو از دست دادين به خاطر ادامه تحصيل نبوده،بيشتر به دليل بالا رفتن سطح توقعات از فرد مقابل بوده،چون حتما به خودتون ميگين ما كه الان داريم فوق ميگيرم همسرمون حتما بايد دكترا داشته باشه،حتما از نظر مقام اجتماعي فلان رتبه رو داشته باشه و مواردي از اين دست كه اينها باعث ميشه خيلي از دخترها مانند شما از واقعيتهاي زندگي دور بيفتند و در يك دنياي مجازي قدم بزنند كه نتايجش همين مسائلي ميشه كه ميبيني
وگرنه خود من مواردي رو سراغ دارم كه پسر نه تنها با ادامه تحصيل همسرش مشكل نداره بلكه داره كمكش ميكنه كه به بهترين مدارج علمي دست پيدا كنه
نه نه نه آقایون محترم باور کنید این نیست، من و( خیلی از دخترایی که می شناسم ) از نظر تحصیلات همسر به لیسانس هم قانع بودیم اما ...
و اینکه دیگرانو نمی دونم اما خودم تک بعدی نبودم و هیچ وقت همه چی واسه من درس نبود،... خانواده، دوستام، تفریح، ورزش، موسیقی و همه تفریحات سالم تو زندگیم بوده ... درسم مهم بود اما هرگز همه چی نبوده کاش هیچ وقت کلی قضاوت نکنیم...
مهم اینجاست که زنی که مدرک بالاتری داشته باشه و درآمد بالاتری اصولا برای حرف همسرش تره هم خورد نمی کنه و حتی گاهی اوقات چیزهایی مثل دید غیرت گرایانه یک مرد رو به تمسخر می گیره و اون رو نشونه دخالت مرد در زندگی شخصیش می دونه. واقعیت چیز دیگریست مهتاب خانوم.. شاید شما متفاوت باشید. ولی دیگه ما هم زندگیها رو داریم می بینیم.
من به شخصه حاضر هستم با یک دختر با درآمد بسیار اندک و تحصیلات عادی(مثلا فوق دیپلم) ازدواج کنم (درآمد و کار اون هم برای این می خوام باشه که سختی کسب نون حلال رو تو این کشور بدونه و متوقع نباشه) تا یک تحصیل کرده که هر بار برای هر خواسته مردانه خود باید تا سرحد التماس پیش بروم.
تو این تالار در 5-6 جا به وضوح این قضیه دیده می شه که من در پست خصوصی براتون می ذارم.
لطفا بگید چه کار کنم که سهممو از زندگی بگیرم. تقصیر من چیه؟ هر چند دوست ندارم اما ای کاش دیپلم بودم تو این کشور دیپلمم زیاده... واقعا خسته شدم دیگه این حرف ها رو نمی فهمم...